ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-12-10, 15:30   #1
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dingo צפה בהודעה
אני לא מבין למה יש תשתי "מחנות" האלה אתם סתם משקעים בכל דיון
בלהכנס ריב של תוכניות כוח ובילדינג חבל במקום לקדם תפורום ולהכיר תאנשים
אתם ישר שוללים אותם ואין דיון שלא נגמר בצמד המילים ss או ריפטו
חבל כי זה אחלה פורום ואפשר ללמוד ממנו הרבה
לפני שנה גם אני חשבתי כמוך, ואז התחלתי לקרוא.
אני אגיד לך בשיא הרצינות, אם אתה רוצה ללמוד בנושא אימונים, פורום של אימוני כוח זה הדבר.
אם אתה תיכנס קצת לעניינים המדעיים של אימונים אתה תבין שיש המון פרמטרים שצריך להתחשב בהם בשביל המתאמן הטבעי הממוצע עם הגנטיקה הממוצעת.
צריך להתחשב בפקטור של התאוששות, פקטור של עצימות ונפח. ברגע שאחד מהם נדפק, בדר"כ המון דברים נדפקים ואנשים מתחילים להתקע.
גם אם אתה מחפש להיות בילדר, ומתאמן בצורה טבעית בלי חומרים, בשביל להמשיך להתקדם תצטרך להבין את הפקטורים האלה, וזו הגדולה של פורום אימוני כוח, שאנשים מבינים בזה יותר.
ברגע שאנשים רושמים שטויות או תוכנית אימונים מפוצצת בסטים או משהו בסגנון, ואתה מנסה ליצור דיון מועיל, אז הצד השני לא מוכן להקשיב. אתה שואל אותו "למה כל כך הרבה סטים?" אז הוא אומר "כי המאמן שלי אמר לי והוא סוס" או כל מני שטויות כאלו שאתה לא יכול ליצור מזה משהו מועיל.
המון אנשים מסתכלים על סרטונים של בילדרים מקצועיים מתאמנים ופשוט לא מבינים שלהם זה יעזור פחות מאשר משהו הרבה יותר בסיסי.
רוב האנשים שמדברים את השטויות האלה זה בדר"כ אנשים שהידע המקצועי שלהם מתחיל ונגמר בקורס מדריכים, הם אף פעם לא חיפשו משהו מעבר.
אני גם לא רוצה להכליל, יש בילדרים שכן יש להם ידע. הבעיה היא שאנשים שופטים את הידע שלהם על פי הגודל שלהם, ואז אתה שואל אותם שאלה והם עונים לך שטות, לכן אי אפשר לשפוט ידע של אדם רק לפי הגודל שלו, תמיד צריך לחפש את הטיעון שעומד מאחורי הסיבה לאימון.
בשורה התחתונה אם היית פותח את הראש קצת לכיווני מחשבה שונים ומנסה להבין ושואל שאלות ומשאיר את האגו בחוץ, אני מבטיח לך שהיית מקבל תשובות לעניין וזה בטוח היה עוזר לך יותר אפילו לאימונים לצורך בודי בילדינג.

סתם שתדע שכל האנשים שאני מכיר שעשו תוכנית פיצולים וניסו לעבור לתוכניות ss או 5x5 למיניהן, מעולם לא חזרו לפיצולים, כנראה שיש סיבה.

ובלי קשר, מהטרולים לא צריך להתרגש יותר מדי..
הקטע הוא שבדר"כ הטרולים זה ילדים. השאר פשוט לא טורחים להטריל, הם יודעים שמה שהם עושים זה טוב ולא צריכים להוכיח כלום לאף אחד. אם תשוטט בפורום תראה שהאנשים הבאמת חזקים בדר"כ לא מטרילים
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה