ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   בילדרים וחצאי תנועה (https://israelbody.com/showthread.php?t=69028)

IdaNP 09-12-10 17:57

בילדרים וחצאי תנועה

אני לא מבין משהו. כשיוצא לי לראות שמפרסמים כאן או במקום אחר אימונים של בילדרים, אז ברוב התרגילים הם פשוט עושים חצאי תנועות או קצת יותר מזה, אבל אף פעם לא תנועה מלאה. למה? זה קשור איכשהו למסה הענקית שלהם או שהם סתם ליצנים שמתנפחים ממשקל פי 2 ממה שהם אמורים לעשות ומסטרואידים?

godam 09-12-10 17:58

זה הדרך לאימון שלהם אני לא יכול להכליל אבל אני יודע למי אתה מכוון בעיקר אלה המזריקים אלה דרכי האימון שלהם אם הייתי בראש שלהם גם אני היתי מתאמן ככה ..

יניב צוות ישראלבודי 09-12-10 20:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי godam (הודעה 1046937)
זה הדרך לאימון שלהם אני לא יכול להכליל אבל אני יודע למי אתה מכוון בעיקר אלה המזריקים אלה דרכי האימון שלהם אם הייתי בראש שלהם גם אני היתי מתאמן ככה ..

הרבה מהם ליצנים. חלק לא עושים טווח מלא בטענה שזה כבר לא שריר המטרה של האימון.
לדוגמה השליש האחרון של הבנץ' כמעט כולו טרייספס והם אומרים שאין טעם לעשות את זה באימון חזה.
חלק מהמקצוענים סוחבים כל מני פציעות.

אבל אני חושב שהרוב פשוט Monkey see monkey do.

IdaNP 09-12-10 20:37

90 אחוז מהספורט הזה זה גנטיקה ותזונה אה.. (וזריקות)

ח1צן 09-12-10 21:39

יש להם הרבה יותר כלים לדעת באיזה רמה הם ואיזה תרגילים כדאי לבצע. יש גם עניין של פוזה למצלמה.

Scylla 10-12-10 04:51

יש הרבה סיבות חלקן מוצדקות חלקן מצחיקות, ההבדל בין בילדרים לליפטרים, שליפטר נמדד עפ"י ההרמה שלו, בילדר נמדד עפ"י הגוף שלו, לא משנה איך כמה מתי ובאיזה טווח הוא מרים.

SmokingSnake 10-12-10 15:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idanp (הודעה 1046971)
90 אחוז מהספורט הזה זה גנטיקה ותזונה אה.. (וזריקות)

ממש לא, אל תדבר שטויות, לא כל ליצן "עילוי גנטי" יכול לבוא, להזריק, ללכת לתזונאי ולהצליח
הם עובדים קשה ומתאמנים כמו חמורים, גם שמעתי על הרבה שלא מתאמנים 45 דקות כמו ההמלצות בקהילות הפיטנס שטוענים שאחרי 50 דקות כולך קטבולי וכל השאר שמעודדים להישאר חלש, "בריא" ומגעיל ואז רצים במכון כמו מפגרים עם מנוחות של 35 שניות כדי להספיק(אחרי שעה וחצי השריר עדיין חי, כי עדיף לנוח ולהתחמם כמו שצריך מלעשות 10 סופר סטים ולהקיא)...

בעיקרון ברמות הגבוהות מדובר באנשים שמתאמנים שנים, הם מכירים את הגוף שלהם והנקודות החלשות ולא צריכים איזה מישהו שיבנה להם תוכנית אימונים, כמו בהרבה ענפי ספורט, מה שכן מול המצלמה לא יגיעו למצב של כשל ויגרמו לכל משקל להראות קליל בדרך כלל

יש תרגילים שבגלל המאסה הטווח תנועה נפגע(הרחקת כתפיים- רחב גבי עבה מגביל ונראה כאילו מתחילים מחצי עליה לדוג')

Nothin_BuT_A_Peanut 10-12-10 15:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי (הודעה 1046967)
הרבה מהם ליצנים. חלק לא עושים טווח מלא בטענה שזה כבר לא שריר המטרה של האימון.
לדוגמה השליש האחרון של הבנץ' כמעט כולו טרייספס והם אומרים שאין טעם לעשות את זה באימון חזה.
חלק מהמקצוענים סוחבים כל מני פציעות.

אבל אני חושב שהרוב פשוט monkey see monkey do.

זה לא קשור לטרייספ. כשאתה עושה בנץ עם 250 קילו, לא כדאי לך ליישר את מרפק לגמרי כי זה גורם לפציעות. אותו דבר בסקוואט לגבי הברכיים והלג פרס.

Scylla 10-12-10 15:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nothin_but_a_peanut (הודעה 1047118)
זה לא קשור לטרייספ. כשאתה עושה בנץ עם 250 קילו, לא כדאי לך ליישר את מרפק לגמרי כי זה גורם לפציעות. אותו דבר בסקוואט לגבי הברכיים והלג פרס.

מה שאתה טוען בערך שמאמץ = פציעה. לא ידעתי.
כבד זה עניין יחסי, למתאמן חדש 50 קילו זה כמו לבילדר מתחרה 250. אתה טוען שגם למתאמן חדש אסור לנעול?

Talvisota 10-12-10 16:50

ציטוט:

ואם אני מאונן אז לא לגמור כי זה גורם לירידת טסט' אחי???????????

daniel maron 10-12-10 17:26

[quote=scylla;1047119]מה שאתה טוען בערך שמאמץ = פציעה. לא ידעתי.
כבד זה עניין יחסי, למתאמן חדש 50 קילו זה כמו לבילדר מתחרה 250. אתה טוען שגם למתאמן חדש אסור לנעול?[/quote]

נקודה טובה הבאת פה, בקשר לסקוואט אתה ויאיר עם זכור לי נכון הבאתם הסבר למה 90 אחוז מהם עובדים חצי חזרות? אמרתם [תקן אותי עם אני טועה] שעדיף להם להוסיף משקל ולעשות חצי סקוואט או משהו כזה. זה מוזר שכמעט כל בודיבילדר עובד לא מלא ובצורה שאתם מציגים, יש כאלה שהתחילו בתור פאוורליפטרים כמו ג'וני ג'קסון או עמית ספיר או סתם בילדרים שמתאמנים בעצימות גבוה כמו בראנץ' וקולמן אבל בכל זאת לכולם יש פאקים באימון.. למה זה?? זה לא שאין להם ידע..

יניב צוות ישראלבודי 10-12-10 17:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nothin_BuT_A_Peanut (הודעה 1047118)

קישקוש מוחלט.

Nothin_BuT_A_Peanut 10-12-10 17:42

תשאו בשלכם, כשתהיו מבוגרים יותר ולא תוכל להזיז תיד כדי לגרד תביצה אז תצחק.

jonathan 10-12-10 17:46

אני מסכים כאן עם יניב,בשליש האחרון כל מה שנותר זה לישר מרפק ולסיים את התנועה,לעומת זאת הכיווץ של החזה בתרגיל מסתיים כבר שהמרפקים ב130-140 מעלות

Talvisota 10-12-10 18:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nothin_but_a_peanut (הודעה 1047139)
תשאו בשלכם, כשתהיו מבוגרים יותר ולא תוכל להזיז תיד כדי לגרד תביצה אז תצחק.

נכון ממש בא לך שחבורת גברים יכסו את הפנים שלך בשפיכה גברית?

subzero1122 10-12-10 18:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smokingsnake (הודעה 1047103)
ממש לא, אל תדבר שטויות, לא כל ליצן "עילוי גנטי" יכול לבוא, להזריק, ללכת לתזונאי ולהצליח
הם עובדים קשה ומתאמנים כמו חמורים, גם שמעתי על הרבה שלא מתאמנים 45 דקות כמו ההמלצות בקהילות הפיטנס שטוענים שאחרי 50 דקות כולך קטבולי וכל השאר שמעודדים להישאר חלש, "בריא" ומגעיל ואז רצים במכון כמו מפגרים עם מנוחות של 35 שניות כדי להספיק(אחרי שעה וחצי השריר עדיין חי, כי עדיף לנוח ולהתחמם כמו שצריך מלעשות 10 סופר סטים ולהקיא)...

בעיקרון ברמות הגבוהות מדובר באנשים שמתאמנים שנים, הם מכירים את הגוף שלהם והנקודות החלשות ולא צריכים איזה מישהו שיבנה להם תוכנית אימונים, כמו בהרבה ענפי ספורט, מה שכן מול המצלמה לא יגיעו למצב של כשל ויגרמו לכל משקל להראות קליל בדרך כלל

יש תרגילים שבגלל המאסה הטווח תנועה נפגע(הרחקת כתפיים- רחב גבי עבה מגביל ונראה כאילו מתחילים מחצי עליה לדוג')

תקרא את book of methods
הוא כותב שם שחלה ירידה חדה בביצועים אחרי הזמן הזה, וזה נכון.
בשיטות אימון של כמעט כל המשקולנים ושל אלא שלא עובדים לפי העקרונות של ווסטסייד בלתי אפשרי לרדת מתחת לשעה-שעה וחצי אימון.

אם זה מעניין אותך אני ירחיב, אם ממש מעניין תקרא תספר.

subzero1122 10-12-10 19:14

ציטוט:

אפשר לקבל סימוכין לגבי חרטת הבנץ'?
וחוץ מזה אני לא מכיר אנשים שנועלים ברכיים בסקבט

subzero1122 10-12-10 19:16

ציטוט:

נקודה טובה הבאת פה, בקשר לסקוואט אתה ויאיר עם זכור לי נכון הבאתם הסבר למה 90 אחוז מהם עובדים חצי חזרות? אמרתם [תקן אותי עם אני טועה] שעדיף להם להוסיף משקל ולעשות חצי סקוואט או משהו כזה. זה מוזר שכמעט כל בודיבילדר עובד לא מלא ובצורה שאתם מציגים, יש כאלה שהתחילו בתור פאוורליפטרים כמו ג'וני ג'קסון או עמית ספיר או סתם בילדרים שמתאמנים בעצימות גבוה כמו בראנץ' וקולמן אבל בכל זאת לכולם יש פאקים באימון.. למה זה?? זה לא שאין להם ידע..

ברצינות עכשיו, כמה מטומטם אתה יכול להיות??????????????????????????????????.

לא הסבירו לך כבר 99999999999999 פעם שכשאתה מזריק טווחי תנועה חלקיים הופכים לפחות קריטיים??????????????????????????????????????????? ???????????????

arbel2 10-12-10 19:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי talvisota (הודעה 1047147)
נכון ממש בא לך שחבורת גברים יכסו את הפנים שלך בשפיכה גברית?

מזל טוב
הרווחת באן לצמיתות.

daniel maron 10-12-10 19:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1047162)
ברצינות עכשיו, כמה מטומטם אתה יכול להיות??????????????????????????????????.

לא הסבירו לך כבר 99999999999999 פעם שכשאתה מזריק טווחי תנועה חלקיים הופכים לפחות קריטיים??????????????????????????????????????????? ???????????????

תתחיל לקחת ריטלין אתה לא מרוכז! מה הקשר בין כמות ההורמונים שיש להם בגוף לאפקטיביות של האימון?! זה שהם "יגדלו בכל מצב" אומר שהם חייבים להתאמן חרא?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ