|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: היי-טק
חדר כושר: הרקולס ג'ים
|
![]() אני יודע שהוא על חומרים אבל אני לא ראיתי בבלוג שלו שהוא לא זז מאס. אס ובכלל. לא כתב שהוא עושה.
וכל זה היה רק דוגמא לכך שגם דברים אחרים יכולים לעבוד. לא אמרתי שהוא גדל בגלל בארבל רואס. ולא אני לא מתאמן חודשיים. חזרתי לפני חודשיים אחרי הפסקה של שנה וחצי. לפני ההפסקה התאמנתי שנה ו3 חודשים
#2 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
מצחיק שכל מי שלא קרא את הספר כבר בטוח שהוא יודע הכול על התוכנית מתי ראית פה מישהו ממליץ לבן אדם מוזרק לעשות ss? |
|
![]() |
![]() |
#3 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ואל תדאג.. לא זה מה שגרם לידיים לשו לגדול ככה ציטוט:
למה לו לעשות SS ? אתה בטח מסוג האנשים שחושבים ש SS זה סגנון של אימון ![]() ציטוט:
פרס אתה יכול לעשות... אבל סקואוט ודדליפט בגלל כאבי גב תחתון אתה לא מסוגל? וכדי שהוא לא יכאב אתה עובר לעשות סקוואט בסמית' משין? יש לי הרגשה שאתה חלש עם טכניקה גרועה שמעדיף להאשים את כל העולם במקום לקבל ביקורת אתה ליצן ולא חכם במיוחד... אני מחכה לסרטון
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: היי-טק
חדר כושר: הרקולס ג'ים
|
![]() התכוונתי לבארבל קורלס. טעות שלי. סליחה מעומק הלב.
והטכניקה שלי מצויינת המאמן אצלנו במכון זה בחור בשם ואדים שיש לו המון ידע בתחום והוא אמר שאני בסדר בשבילי זה מספיק. זה לא מונע ממני לעשות דדליפט אבל הכאבים כן.\ותפסיק לחפש אצלי טעויות רשמתי שאולי לעבור לסמיתמשין עלול לא לעבוד. חבורה של מסכנים באמאשלי רק מחפשים לצדוק כל הזמן. לא רוצה לעשות ss טוב? לא באלי. טוב לי עם ab. אם הייתי עובד על סקוואט ודדליפט כמו שאני עובד על בנץ' היו לי משקלים נורמאלים. אבל אני לא. כי זה כואב לי. תתבע אותי. או יותר גרוע > תגיד שאני מזיין תשכל. בוא ניקח 3 ימים קדימה שתראה אותי דוחק 150, מה תגיד? סליחה?
![]() _________________ "אבקה תציל ממוות" נערך לאחרונה על ידי SkateFreak, 11-12-10 בשעה 15:23. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אליפות ישראל הפתוחה בפיתוח הגוף. | טל יואב | פיתוח גוף תחרותי | 20 | 03-07-10 02:45 |
אליפות ישראל נוער 2007 | lifter | גלריות הגולשים | 22 | 13-08-07 13:35 |
אליפות ישראל בפאוור ליפטינג 2006 | Yossi Big Man | פיתוח גוף-כללי | 48 | 15-12-06 23:24 |