|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תודה,
חבר טוב מאד שלי תומר בן יהונתן עובד עם גיל הוא כל הזמן אומר לי כבר שנה , שהוא רוצה שאני אלך לגיל שיבנה לי תפריט ותוכנית אימונים ואני אקח את עצמי ברצינות ![]() לא יצא לפועל עדיין.
![]() |
#22 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לראות אדם כמו פותח הפוסט שמגיע לתוצאות בשיטה שלמרות שהיא לא מקובלת היא עובדת עליו יש פה מלא אנשים שעובדים "לפי הספר" ולא מגיעים לרבע מההישגים שלו אני בטוח שאם לא היית יודע איך הוא עובד היית מחמיא לו וזה מה שצריך לעשות בקיצור יש מלא דברים מעצבנים חבל לבזבז עצבים אל דבר כזה- זה קאטאבולי ודבר שני לפותח הפוסט- כל הכבוד! אתה כל פעם מפתיע מחדש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם הוא לא מחרטט, אז יש לו הרבה מזל שהוא נפל על גנטיקה נדירה. זה שזה "עובד" עליו לא אומר שזה משהו טוב. יש אנשים שעל היום הראשון בחדר כושר עשו 150 דדליפט ויש כאלה שגם יותר, לא כולם נולדים שווים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אין מילים גנטיקה טובה לבילדר ברמה גבוהה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() מטורף!
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
כולם שווים. כמו שכבר נאמר, "זוגות זוגות יצאו בני ישראל ממצרים, ואין קטון ואין גדול כולם הולכים והים נחצה" כולם שווים יצאו ממצרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() לפותח הפוסט, תרגע..תנשום עמוק, אני לשניה לא זלזלתי במסה המטורפת שלך ועל הגנטיקה הנהדרת שלך שבהחלט מעלות סימני שאלה למה אתה לא מתחרה, ההפך, בנאדם שמגיע לרמה בתחום הבילדר לא צריך להגיד שהוא אוכל 80 קרואסונים ומתאמן 3 שעות..
רק רציתי שתבין שלא משנה מאיפה מתסכלים על זה בין אם 3 שעות בחדר כושר או חצי טון אוכל ביום עדיין אתה נראה מעולה, ואם עדיין אתה כועס ממה שאני אומר , אז מצטער זו לא המטרה שלי פה. וההפך ממה שכתבת אני מזהה אותך מהבאח, מרץ 08 51 כבוד!..(הייתי במחלקה 2 אבל השתחררתי מזמן, סיפור ארוך)
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() מה כבוד במרץ 08 בגדוד 51?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() subzero1122 למה לשאול שאלות קשות ? אבל מספיק שזה גדוד 51.
![]() |
#30 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל הכבוד תמשיך עם מה שאתה עושה זה עובד לך נהדר. גנטיקה מפחידה וכושר מפחיד 25 קמ ריצה ואימון אינטנסיבי של 3 שעות.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() 80 סטים? אם אתה לא משקר תהיה בריא איך אתה לא שוכב פצוע במיטה וחוץ מזה מעניין תוך כמה זמן תגיע לאימון יתר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
הושעה
|
![]() שכחת לציין שאתה עושה פעם בכמה שבועות בסביבות ה3-4 סטים של הגזמות פרועות.
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה,תזהר מאימון יתר>>>פציעה!!
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אואו מפלצתיי אתה
תעלה סירטונים ואז אתה משתיק חצי מהפורום |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אחי פשוט שפיץ על
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() תותח
אבל אני הייתי מאבד את הספירה בסט ה32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
הושעה
|
![]() זה לא 80, זה 120 לפי מה שהוא אומר.
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
הושעה
|
![]() סרטון של 120 סטים?
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות חדשות | Furious1988 | גלריות הגולשים | 21 | 30-04-09 18:53 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
תמונות חדשות של מרטינז !! סוף סוף כמה תמונות פוזינג | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 15 | 31-05-08 13:08 |
2 תמונות חדשות של אלכסיי לסוקוב . ועוד כמה תמונות טובות | zed | פיתוח גוף תחרותי | 24 | 20-05-08 15:35 |
כמה תמונות חדשות :) | HooliGan | גלריות הגולשים | 16 | 21-05-07 12:33 |