|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם הקריאטין בשביל אימוני הכוח אז בסדר. אין שום יעילות בלקחת בשביל אימוני כדורגל. אני אשמח לראות מחקר רציני או מאמר עינייני שהראה שיש סיבה לקחת, כי אני מצאתי רק שהוכח ההפך. אז תגיד למאמן שלך שימציא לך ונשמח שתשתף אותנו
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() עכשיו אני ממש ממש מבולבל...זאת אומרת שאין אפקט לקחת לפני משחק כדורגל? כי הבנתי שזה נותן יעילות בכח מתפרץ זמן התאוששות קצר.. זה חשוב מאוד במהלך משחק כדורגל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://bjsm.bmjjournals.com/cgi/cont...tract/40/6/507 בניסוי שותפו 36 שחקנים ש - 24 מהם קבלו קראטין ו - 12 שמשו כבקרה ( טופלו בפלצבו). השחקנים נבחנו לפני תחילת הטיפול, ששה ימים לאחר העמסת קראטין ולאחר טיפול במנת אחזקה ל - 4 שבועות. הבדיקה נעשתה ע"י בחינת: * מהירות הגשת הכדור - Serving velocity - מספר דגימות * מכת יד * מכת גב היד. כל אחת 3 סדרות של 40 הגשות. * מהירות ריצה. * חוזק שרירי הרגליים. מסתבר שהקראטין לא הצילח לשפר אף אחד מהפרמטרים שנבדקו
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה| דחוף ביותרר אפשר לשתות וודקה אם אני לוקח קריאטין? | NoobNet | תזונה ותוספים | 10 | 30-08-10 23:40 |
מישהו יכול לבנות לי תכנית מתאימה לכדורגלן?? | rani86 | אימונים | 3 | 31-03-09 23:15 |
שאלה דחוף|כמה אחוז שומן גבינה צהובה סקנדינבית או עמק?דחוף בבקשה! | Boxster | תזונה ותוספים | 1 | 07-07-08 22:25 |
מי נחשב לכדורגלן הגדול בכל הזמנים? | ogdans | פיתוח גוף-כללי | 71 | 20-05-08 21:29 |
שאלה דחוף על נהיגה בלי רישיון דחוף רק ממי שיודע | MagneZium | פיתוח גוף-כללי | 24 | 12-03-08 16:30 |