|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לשאלה שלך: רק כי אתה מתאמן מתחיל חזה-3 תרגילים(10סטים) גב+רגליים-4 תרגילים(12-14 סטים) טרייספ 3 תרגילים (8 סטים) (4-2-2) בייספ 2 תרגילים (6 סטים) כתפיים 3 תרגילים (10 סטים) תקפיד לעשות דדליפט,סקוואט,מיליטרי פרס,בנץ פרס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
מה הם העקרונות של התוכנית שלך? למה גדלים ממנה ? מה היא התדירות של תוספת משקל ולאיזה שיאים הגעת אליהם? בתרגילים הבאים: בנץ' סקואט פרס דדליפט בנט אובר\פאוורקלין\מתח עם משקל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבן אדם רוצה לגדול , זה באמת חשוב כמה הוא מרים? לא יודע.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
אני שואל אותו איך גדלים בתוכנית כזאת מה העקרונות אני יגיד לך את העקרונות של ss\תוכניות כוח\תוכניות חלב ואוראו תקראו לזה איך שאתם רוצים אתה מעלה כל פרק זמן מסויים משקל על המוט(כל אימון, כל שבוע, כל חודש, וכו..) שבעצם משקל על המוט= מאסה ברגע שתשפר את הלחיצות\משיכות שלך הידים שלך יגדלו לפני ss היה לי יד 34~ היום ההקיף יד שלי 40 התחלתי ss לפני 4 חודשים~ מצאתי במחשב שלי תמונה לפני שהתחלתי ss איזה שחיף הייתי חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה לא דוגמא, הכל שומן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתי עושה סקוואט במשך חודש וחצי והתחיל פתאום לכאוב לי הגב התחתון(לא בגלל הסקוואט) וזה עדיין כואב מידי פעם. אבל הכי הרבה שעשיתי סקוואט היה 100 קילו ל5 עם לשבור מקביל. אותו סיפור עם דדליפט(עכשו אני עושה מידי פעם רק טווח תנועה קצר יותר ועצימות גבוהה) 130x5 לפני חצי שנה בנץ'-בחיים לא בדקתי 5 חזרות אבל אימון שעבר (90x6 95x6 100x4 90x6) זה בול מה שעשיתי באימון חזה אחרון בבנץ'. פרס-עדיין עושה אבל לא כל אימון אני מגוון (לפעמים סמיט' משין לפעמים דמבלים בישיבה) 60x8 3 סטים סט רביעי הצלחתי 6 ואז כשל. בנט אובר- גם לא בדקתי אבל אימון שעבר זה מה שהיה (80x8 90x8 100x8 90x8) מתח עם משקל אני לא עושה (רק תחילת אימון 10 חזרות לחימום) פאוור קלין פעם הייתי עושה(הייתי בקטע של קרוספיט אז למדתי טכניקה)- 70x6 זה השיא לפי מה שאני זוכר (לפני כחצי שנה). רוב הזמן של האימונים הייתי גם בחיטוב(מתוך השנה וקצת שאני מתאמן היה לי קטע שניסיתי הרבהב תוכניות חיטוב שונות עד שהגעתי למה שטוב לי זה לקח כ חצי שנה,לפני החיטוב הייתי במסה נקייה חודשיים ככה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית חדשה abcd | Herbal | אימונים | 6 | 14-12-09 17:53 |
תכנית abcd | pumba | אימונים | 56 | 16-11-09 15:22 |
תכנית abcd | Snacks | אימונים | 8 | 24-01-09 20:09 |
תכנית גב ל-abcd | freepsider | אימונים | 3 | 16-12-08 11:32 |
אני בונה תכנית אימונים זמנית - כנסו לעזור בבקשה | סוס_יאור | אימונים | 2 | 16-09-07 16:40 |