|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מבין אותי לא נכון.. אני הכי תומך בסקוואטים כבדים בתור התחלה כי זה הדרך הכי טובה לבנות מסה איכותית ברגליים, אבל בוא נתערב שעם תעבוד ככה תגדל יותר :
שבוע א-סקוואטים כבדים 4-8 חזרות שבוע ב-15-20 חזרות סקוואטים. ד"א בss יש 3 פעמים סקוואטים מטורפים בשבוע ככה שכל אימון הופך לאימון רגליים, איך מתאוששים מזה? לפעמים כמות גדולה של אוכל לא מספיקה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
אני עושה 3 פעמים בשבוע סקואט מתאושש כמו שצריך אפילו שאני ישן 6 שעות שינה למרות שצריך לפחות 8.. המאסה שצברתי ברגלים ב4 חודשים האחרונים היא טובה מאוד עם היית רואה תרגלים שלי פעם לא היית מאמין ולא אתה לא תגדל יותר עם תעשה שבוע סקואטים 5 חזרות ושבוע אחרי זה 20 חזרות... אתה תגדל יותר עם תעשה 5 חזרות ותעלה באופן קבוע משקל ברגע שתזריק כמו ר1ני ק1למן אז תוכל להתאמן כמוהו לא לפני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
צודק, התכנית מתוכננת ע"י ד"ר לקינזיולוגיה וע"י מאמן בעל וותק של 30 שנה בלהפוך שחיפים מסריחים לאנשים גדולים וחזקים, הם בטוח לא יודעים מה הם אומרים. מי בדיוק עובד ב20 חזרות סקוואט באופן קבוע? וגם באופן מזדמן זה לא קורה. חוץ מזה מה הטעם לעשות סקוואט 20 אחף חזרות כשהסקוואט שלך 80 קילו ואתה יכול להתקדם כמו בכל אימון בתכנית שאחרי ss עושים סקוואט 5*5 אקרוס עם 80 אחוז מהקסימום, אז מה? לשיטתך זה מחוץ לחוק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() ציטוט:
2. מתאמן מתחיל יכול להתאושש מ3 סקוואטים "מטורפים" בשבוע, אחרת התוכנית לא הייתה עובדת, והיא עובדת. 3. אתה סתם זורק שטויות לאוויר, אין לך מושג בתכנון אימונים, אין לך מושג מה גורם לגוף להתחזק ולגדול, ואין לך מושג בכללי. 4. אתה סותר את עצמך בהודעה הזאת, תחשוב לבד איפה. 5. if = אם, with = עם. נערך לאחרונה על ידי איש הלילה, 07-11-10 בשעה 22:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
טווח חזרות | R&R | אימונים | 4 | 11-06-09 18:26 |
טווח חזרות. | avishav1 | אימונים | 7 | 04-06-09 22:17 |
טווח חזרות | Lord Wolfang | אימונים | 4 | 11-07-07 14:21 |