|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אם ממש בא לך להכניס מרכיבים יותר דומיננטיים של היפרטרופיה, אתה יכול לעשות טקסס מת'וד וביום עצימות במקום סטים של pr לעשות סטים של עשיריות, ולהכניס תרגילי עזר. עוד אופציה זה לעבור לתוכנית פימפומים כמו ה1\3\5 של וונדלר לדוגמה, למרות שההתקדמות תהיה איטית יותר - היא תוכנית שתומכת בעבודה לחזרות גבוהות. גם hst היא תוכנית שמתאימה להיפרטרופיה בגלל החלוקה לבלוקים. תעשה בחירה, ובפעם הבאה תשאל בפורום שלי כדי שאני אמצא את האשכול שלך, במקרה הפנו את תשומת הלב לפה.
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אנשים כאן הולכים לחקות את קולמן מהסרט "unbelievable",
אל תשחק אותה תמים. מתאמן מתחיל יכול לגדול מלאכול טוב ולעשות שכיבות שמיכה, אז? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 8 קילו ראשונים שלי באו משכיבות שמיכה, מתח ובנץ עם דאמבלים 7 קילו ;[
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
קח בן אדם שיעשה רק מתח בן אדם שיעשה רק מקבילים בן אדם שיעשה רק בנץ' מי יהיה יותר גדול? אני מוכן לשים כסף שהבחור שעושה מתח. (השארתי בחוץ בכוונה תרגילים כמו חתירות, דדליפט ופרס, הם מערבים את הרגליים)
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית חדשה אחרי שינויים | masterpeaice | אימונים | 5 | 15-03-09 20:23 |
אחרי הפסקה של חצי שנה ,איזה תוכנית אתם ממליצים? | NOS | אימונים | 4 | 21-10-08 13:53 |
התקדמות בידיים אחרי 3.5 חודשים מסה | ice13 | גלריות הגולשים | 15 | 22-10-07 13:05 |
תמליצו לי על תוכנית מסה חדשה? אני אחרי חצי שנה בלי | NOS | אימונים | 39 | 07-06-07 00:41 |
תמונות התקדמות אחרי כ3 חודשים. | Crocker | גלריות הגולשים | 9 | 14-09-06 17:25 |