|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פיתה ובגט מלחם לבן הם בעלי Gi גבוה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מעולה, אני יאכל פיתה עם תמרים... ומדי פעם אני אגוון עם בננה.
אגב, זה נכון שאפקטיבי יותר לצרוך את החלבון כשלושת רבעי שעה עד שעה אחרי אימון מאשר ישירות אחרי ? המון תודה ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא זה לא יותר אפקטיבי הכוונה היא שצריך לצרוך את החלבון והפחממה עד 45 דקות אחרי האימון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מעולה, אם אני אוכל את הפסטרמה דלת שומן חזה עוף זה אחלה חלבון אבל כמה פרוסות בדיוק אני צריך לצרוך כדי לקבל כמות יפה של חלבון..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
עדיף פחממות שימלאו את מאגרי הגליקוגן כמה שיותר טוב ויותר מהיר |
|
![]() |
![]() |