|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
אני אישית מכיר את גיל. הוא אדם מאוד מקצועי, וענייני. מעבר לכך שלפי עניות דעתי, צריך שגם "מעביר הביקורת" יהיה בעל השגים כלשהם. ז"א אם אתה סתם בחור נחמד מהרחוב שהגיע כמה חודשים לחדר כושר, או קרא כמה מאמרים, זה עדיין לא נותן רשות להעביר ביקורת או לזלזל. "שאל אביך ויגדך זקנך ויאמרו לך" עוד נקודה למחשבה.
נערך לאחרונה על ידי BigWolf, 09-10-10 בשעה 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בברכה הפלילי ציטוט:
אתה מכיר אותו כל כך טוב שגם כשהשם שלו כתוב אתה לא יודע מה הוא ![]() בלי שום קשר למי אני, אם אני נחמד או לא, מאיפה הגעתי, מה קראתי ומה לא וכמה חודשים התאמנתי אני לא חושב שאני צריך להתייחס אליך ברצינות. העובדה שאתה אומר לי שאין לי רשות להעביר ביקורת וזלזול מזלזלת בי, אתה חושב שאתה טוב יותר ממני? אולי נשנה לך את השם לליצן הראשי של ישראלבודי. אני מציע שתחזור לספר שאתה כל כך אוהב לצטט ותלמד להיות בן אדם, אז תלך לאינטרנט ותקרא על מוסר כפול. תסיק מסקנות ותחזור להגיב כמו שאתה מגיב. אתה מנסה לייצג משהו ואתה עושה את זה על הצד הגרוע ביותר, חבל... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
![]() (לא מצאתי את הסמל של הטרול, אז שמתי את זה) בפעם הבאה שאתה מנסה להעביר מסר, לפחות תעשה זאת בצורה ישירה ומנומקת ולא בדרך של שאלות וניסוחים מזלזלים. ואני עדיין חושב שמאסה מלוכלכת זו טעות, זו דעתי ואפשר לקבלה או לחלוק עליה (בדרך מנומסת..). שיהיה המון בהצלחה גל
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולנושא מר ציון-פור, אני אהיה טרול ענייני. הנה סרטון שיעניין אותך: http://espn.go.com/video/clip?id=4210030 ללא ספק, הבן אדם שמן והתזונה שלו פוגעת לו ביכולת... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי בטוח שהעקרון המנחה במסה זה לדחוף לדחוף ולדחוף אוכל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך את החוות דעת שלכם על התפריט שלי | ida_2304 | תזונה ותוספים | 9 | 22-02-09 23:01 |
רוצים לגוון קצת את התפריט שלכם? כנסו | TAMIRSUS | פיתוח גוף-כללי | 2 | 11-10-08 10:54 |
האם התפריט מסה שלכם מספיק לכם? | gozal | תזונה ותוספים | 17 | 24-07-07 11:56 |
התפריט שלי לעלייה במסה, דעות שלכם | tomerzhr | תזונה ותוספים | 21 | 24-07-07 08:08 |
מה התפריט שלכם !? | MEIR-GABAY | תזונה ותוספים | 0 | 23-02-07 21:24 |