|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() בנוגע ל ss, בהסבר של התוכנית למי היא מיועדת כתוב:
ציטוט:
אחרי יומיים אני עדיין מרגיש טוב את השרירים. בגלל שאני עושה תוכנית ab 4 פעמים בשבוע, יוצא בשבין אימון לאימון על אותו שריר עוברים פעם 3 ימים ופעם 4 ימים. בפעמים שעוברים 4 ימים אני בהחלט משתקם באופן מלא - אני מרגיש כמו חדש ויכול להרים משקלי שיא שלי. בפעמים שעברו רק 3 ימים מהאימון הקודם (כלומר באימון השני באותו שבוע) אני מרגיש יותר חלש מבאימון הראשון של השבוע, ומצליח לעשות פחות חזרות על אותו משקל (בתרגילים מסויימים אני לפעמים אפילו שם קצת פחות משקל). וזה כשאני אוכל כל יום 2 גרם חלבון לקילו (אני שוקל כרגע 77, על 1.85), ונראה לי אוכל מספיק בסך הכל (אני בכללי לא בן-אדם שאוכל מעט מידי, להפך, לפני שנה וחצי היו עלי 20 קילו שומן יותר מהיום...כך שהבעיה אצלי זה לא לאכול יותר מידי), וישן 8 שעות כל לילה. נערך לאחרונה על ידי Jueizk, 21-09-10 בשעה 11:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() אם אתה רק התחלת לבצע סקוואט ודדליפט מן הסתם שאתה מתאמן מתחיל. מאוד מתחיל אפילו.
גם בלחיצות אני מניח שאתה מתחיל ("להרגיש" את השרירים זה לא מדד, וגם ככה אתה עובד בתוכנית גרועה כנראה). תתחיל ss. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
ודומס זה לא מדד להתאוששות .. בss אני כבר התרגלתי לשרירים תפוסים ברגלים.. בכל מקרה אתה מתאמן מתחיל אתה תצריך נפח נמוך.. Ss היא התוכנית בשבילך תקרא את המאמר ותראה את הdvd אה כן ותקרא תספר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
20 קילו שומן מאוד קל לעלות, תנסה לעשות את זה 10 קילו שריר 10 קילו שומן(בSS זה אפשרי בהחלט) אנשים שוכחים את הימים שהם היו NOVICE והיו צריכים כל אימון לעלות 2.5 או 5 קילו, אתה בא לפעמים גמור מת תפוס וצריך לשבור שיא, שוכחים לפעמים כמה זה קשה כל אימון שלישי להגיע לכשל לא יודע על תוכניות מתקדמות אבל התכנית הזאת מאוד קשה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 21-09-10 בשעה 13:30. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אני מן הסתם לא רוצה לחזור להיות שמן.
אני לא ממהר לשום מקום, אין לי בעיה לעלות יותר לאט אם זה המחיר שצריך לשלם בשביל לעלות נקי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() לא מתחילים עם מוט ריק
באימון ראשון עושים סט אחד של 5 עם משקל מסויים נמוך אחר כך באותו אימון מעלים משקל לעוד סט של 5... עד שמגיעים למשקל שהטכניקה מתחילה להתקלקל קצת או שההרמה נהית איטית ביחס לקודמות ואז מורידים קצת משקל ועושים עוד 2 סטים של 5 ככה אתה מוצא את המשקל ההתחלתי בכל הרמה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דד ליפט| רחב גבי | user | פיתוח גוף-כללי | 15 | 08-04-09 15:29 |
בקשר לדד ליפט | shayetet13 | אימונים | 4 | 15-03-08 13:40 |
דד ליפט | asi200022 | אימונים | 17 | 04-03-08 17:06 |
דד ליפט | Avi | אימונים | 16 | 25-10-07 13:17 |