|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה זמן אתה חושב שאני עושה דדליפט? נמאס מכל התגובות המפגרות שלכם כול ה-קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק פפפפפפפפפפפפפפפפפ הזה שלכם וזיוני שכל על התוכניות כוח נכון הן טובות וחלקן יותר טובות מפיצלוים (תלוי איזה מתאמן אתה) אבל לא צריך להיות עם הראש בקיר ולהיות תקוע על אותו חרא אתם רוצים לעשות תוכניות כוח תעשו אבל אל תזיינו תמוח על זה נמאס כבר... יותר גרוע מfxp ניהיה פה
![]() |
#142 | |
חבר פעיל
|
![]() יואוו פשוט חלאס איתכם.
שכל אחד יעשה מה בראש שלו,אחד יאכל מלא "ג'אנק" ואחד לא ייגע בכלום. אחד יעשה מפוצלים,ואחד ירים כבד ומורכב. הם בסה"כ מנסים לעזור לכם,והגישה שאתם ישר באים בה... אתם יודעים מה? אל תקשיבו להם,תעשו מה שבאלכם ותראו לאן תגיעו.
![]() |
![]() |
#143 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() תעשה לייק על התגובה האחרונה שלי.
#144 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#145 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() אוריין אם אתה יכול בבקשה לכתוב את התוכנית שלך, להסביר את הרציונל מאחוריה ואת הכלים להשגת התקדמות (בשביל לא "להיות תקוע על אותו חרא").
ואם לא קשה, להסביר גם איזה שינויים אתה עושה בהתאם לרמת המתאמן, ובמקרה של plateau איזה מודיפיקציות אתה עושה. וגם להסביר מדוע היא מתאימה לרמת האימונים בה אתה נמצא. תודה ! |
![]() |
![]() |
#146 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ראש בקיר זה אנשים שאין להם חצי מושג לפי מה בונים תכנית אימונים, אלא רק שככל שיש יותר אותיות אז אתה יותר מגניב. אני לא אומר את זה להסתלבט, תסתכל על איזה מקורות הידע שלכם נשען עליו, גם בתזונה וגם באימונים מתי פעם אחרונה קראת ספר בנושא? הדבר היחיד שאתם עושים זה לראות "סרטוני מוטיבציה" של ק1למן וחבריו, שאין עם זה בעיה, אבל מה שהם עושים לא דומה למה שאתה צריך לעשות. ואז בא איזה פעור שחושב שריפטו זיין מוח... ריפטו לא אלוהים, אף אחד לא, אבל יש לו יותר נסיון וקבלות מכל מי שאתה מכיר. לא חושב שיש בעולם סמכות מקצועית למתחילים שהיא גדולה מריפטו ודרך אגב, לגבי חלקן טובות וחלקן לא + תלוי איזה מתאמן אתה: אני מכיר פה את רוב הותיקים. שים את המזריקים בצד, מתוכם אולי אולי 10 אחוז צריכים לפצל, כמובן אם בילדינג זאת המטרה שלהם. 95 אחוז מהפורום הזה הם מתחילים, אז כן, אפשר להיות תקליט שבור ולכתוב ss לכל אותם אנשים בנושאי תכניות אימון. אתה יכול להתווכח עם זה עד מחר. כולנו קקות וכולנו אפסים בסופו של דבר, וכולנו התחלנו מ0. ההבדל הוא, שאנחנו רוצים ללמוד, קוראים ספרים ובודקים. הדבר היחיד שאתה עושה זה לראות סרטוני מוטיבציה. מזה לא לומדים. נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 10-09-10 בשעה 15:36. |
|
![]() |
![]() |
#147 | |
חבר פעיל
|
![]() מה לייק? מלצר תביא תביא וודקה לימון
![]()
![]() |
![]() |
#148 |
Banned
|
![]() יש לי שאלה אחת לגוני קייג או לק1רן המלך קקקקקקקקקקקקקקק:
אתם מנסים לשנות את העולם?למה מי זה ריפטו הזה שאתם כל כך מחזיקים ממנו?כי הוא כתב ספר שבגללו אתם שמנים 95% מהשנה והתחזקתם קצת בסקוואט?בואו תמצצו לו וזהו לא לכל אחד יש אותה מטרה אחד רוצה להשאר כמה שיותר חטוב במשך השנה ואחד רוצה לעשות בנץ עם המכון אז מה?בסופו של יום שאתם רואים "צוציות" והם רואות אותכם הם ימשכו למישהו עם "ק1בי1ת" ופחות מאסת שריר מאשר למישהו שממזמן עבר את ה20% שומן שדוחק 590593403493049304390 קילו בסקוואט דרך אגב תחשבו קדימה קצת-מה זה נותן לכם להיות פווארליפטרים אם אתם לא מתחרים או משהו???אוקי הגעתם לסקוואט 250 קילו נו ו?מה הלאה?חוץ מלממן את תנובה אתם לא עושים כלום יום טוב יא כרישים קקקקקקקקקק פפפפפפפ בבבבבבב אאאאאאאאאאא |
![]() |
![]() |
#149 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
אגב לבחורות לא אכפת מהקוביות שלך
![]() |
#150 | |
חבר פעיל
|
![]() ווואו,בדיוק יש דיון כזה בfxp ששחיפים חושבים שבנות אוהבות קוביות. וואו ממש דירדרתם ת'פורום.
מחזיקים מריפטו בגלל שהוא כתב ספר,שעזר להמון אנשים לגדול באופן מדהים,התוכנית בעלת התוצאות המרשימות ביותר. הוא מלבד זה מומחה שנמצא כבר 30 שנה בתחום. שאלה לי אליך. הגעת להיקף יד 47. אתה לא תהיי באדיבילדר/מתחרה. מה הלאה? ממשיכים,דוחפים עוד. ואגב תחשוב שאולי עכשיו הם 20% שומן (והם ממש לא) ואחרי החיטוב הם יראו פי 3 יותר ממישהו רגיל.
![]() |
![]() |
#151 |
חבר פעיל
|
![]() אני רק באמת מקווה שאתם לא מכניסים את עצמכם לאשליות שאתם באמת חזקים גם מחוץ למכון ומהרמת ברזלים, כי מי שחושב ככה אני מוכן להראות לו מישהו שאני מכיר אישית ששוקל 56 קילו, ששולח אותו ישר לכירורגית א' בלי להתאמץ בכלל. (וכל החכמולוגים שיגידו "כן ברור עם סכין או נשק" - לא. עם ידיים ורגליים (לא בטוח שיצטרך רגליים) ).
YEAHH BUDDYYYYY , LIGHT WEIGHT , BOOOOOO * R.I.P Zyzz - Father of aesthetics, The god of lols * נערך לאחרונה על ידי L1ghtWeighT, 10-09-10 בשעה 16:53. |
![]() |
![]() |
#152 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גודל לא קובע במכות, אם כבר להיפך. מן הסתם זה שאתה מכיר עוסק באומנויות לחימה, אז ברור שהוא יהיה חזק יותר מבנאדם שרק מתאמן בחדר כושר. |
|
![]() |
![]() |
#153 |
חבר פעיל
|
![]() עצם העובדה שהם יורדים על שחיפים/אנורקסים או כל שאר שמות הגנאי , אני רוצה לראות אותם צוחקים פנים מול פנים מול הבנאדם הזה .
#154 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק יא מעפן תעשה ss פפפפפפפפפפפפ שתה 4 ליטר חלב ביום תן לבנאדם קישור למה שאתה נשען עליו והוא יעשה מרצונו במקום שאנשים מאחרוי מקלדת יכפו עליו את זה...
![]() |
#155 |
חבר פעיל
|
![]() אבל ג'אנק פוד זה ג'אנק פוד, ולפי מה שאתה אומר ג'אנק=שומן. כאילו למאזן הקלורי אין חשיבות. אם אני אהיה במאזן חיובי לא גדול מידי, אני גם יעלה בשומן יותר?
|
![]() |
![]() |
#156 |
חבר פעיל
|
![]() אם המאזן החיובי הזה יהיה מבוסס משטויות אז - כן.
#157 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
גם עם כל היום תאכל רקקק 3 סניקרס אתה תעלה בשומן וישלחו אותך ללרדת בגדול אז תיזהר! תאכל רקק שיבולת שועל הנה תפריט לעליה במאסה נקיה: ארוחת בוקר: שיבולת שועל קופסאת קוטג' 0 אחוז שומן ארוחת 10 שיבולת שועל 4 ביצים רק צהוב אחד! ארוחת צהרים שיבולת שועל ופסטרמה דלת שומן ארוחה אחרי אימון שיבולת שועל ושייק חלבון ארוחה לפני השינה שיבולת שועל וטונה במים! אני עושה את התפריט הזה ולא עליתי גרם שומן ורקקק שריר אני עולה!! עליתי בעזרתו 7 קילו בחודש רק של שריר תנסה גם!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#158 |
Banned
|
![]() שרירי בטן זה הדבר שרוב הבנות אוהבות ....ואחרי חיטוב אפשר אולי לדבר אבל עדין יהיה לך המון סימני מתיחה אם הגעת כמו חמור ל20% שומן ומעלה,וחיטוב זה לא דבר קל,וזה לא שמישהו שעושה ss חייב להיות יותר גדול ממישהו שעובד פיצולים
בנוגע לאומניות לחימה אני מוכן להביא לכם חבר שלי שמתאמן באומנויות לחימה מגיל 0 והוא מזין פה את כולכם מכות גם אם אתם שוקלים 150 קילו על מטר 70 |
![]() |
![]() |
#159 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולכל הילדים ש"נמאס" להם מהאשכול, אתם לא חייבים להכנס אליו אתם יודעים? כאילו יש לכם את האפשרות לא ללחוץ על הלחצן השמאלי בעכבר... |
|
![]() |
![]() |
#160 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בונא מה נסגר הנייטשר וואלי נעלם מהמדפים | Monosodium Glutamat | תזונה ותוספים | 3 | 31-03-09 10:58 |
מחר אני באילתת מי יורד?? | Danielllo | פיתוח גוף-כללי | 13 | 04-07-07 22:45 |
רץ רץ רץ לא יורד.. | ttestt | אימונים | 15 | 28-06-07 03:49 |
קוטג' 0.5 %-יורד מהמדפים? | וולאס | תזונה ותוספים | 58 | 18-04-07 10:37 |
יורד שלג בירושלים... | trhetrhe | פיתוח גוף-כללי | 23 | 28-12-06 17:20 |