|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לומדים את זה אחי זה לא בעיה.
סוף סוף אחד בארץ שעוד איכשהו יודע לעשות פוזינג כמו שצריך! משגע אותי שאנשים עובדים שנה שלמה כלכך קשה ולא יכולים לעשו פוזינג יפה בתחרות עצמה... מישל שיחק אותה :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ילדונת פחדנית שמסתתרת מאחורי מסך
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי אפילו לא מעט מההודעות שלך!
הזלזול שלך בבודיבילדר שעשה פוזינג ואחלה רוטינה! אתה והחוצפה שלך להעביר ביקורת על כך? תן לי לנחש אתה אפילו לא עשירית מהרמה מבחינת פיתוח גוף של הבחור מהסרטון, אז אתה האחרון שתעביר ביקורת. אפילו את הכינוי שלך כתבת לא נכון...! לגבי הסרטון, חיטובים מדהימים, פרופורציות נהדרות, חשוב לומר שהוא הכין את עצמו מאוד טוב לתחרות, רואים זאת בכל המובנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי הכינוי שלי תקרא את זה עוד פעם ( בדיחה סובייטית ידועה ) , יצאת דביל(דר). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם תעלה תמונות ואז תמשיך לדבר, מעבר לכך אני לא עונה להודעות הטיפשיות שלך.. ודרך אגב, אם הוא אפרוח לידך זה ממש מוזר שאתה לא מכבד רוטינות של בודיבילדרים.. ומאוד מוזר שעוד לא עלית לבמה, כי יכולת לקחת ראשון באלוף האלופים חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
"אפרוח לידי" זה מעניין לראות בעין, אידיוט. אם יש לך משהו אישי תפתור את זה בצורה אישית לא ככה כמו פחדן, אין אחד שלא אהב את הרוטינה חוץ מהמסכן הזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אין ספק שהרוטינה הזאת אהודה מאוד בקרב הקהילה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דף הכרות חדש של מר ישראל - מישל טרוני | zivgin | גלריות הגולשים | 2 | 14-02-10 04:20 |
דף הכרות חדש של מר ישראל - מישל טרוני | zivgin | פיתוח גוף-כללי | 0 | 09-02-10 23:06 |
דף הכרות חדש של מר ישראל - מישל טרוני | zivgin | תזונה ותוספים | 0 | 09-02-10 23:06 |
דף הכרות חדש של מר ישראל - מישל טרוני | zivgin | פיתוח גוף תחרותי | 0 | 09-02-10 23:05 |
מה היקף המותנים של מישל טרוני ? | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 23 | 03-11-07 11:51 |