![]() |
מופע פוזינג מישל טרוני מר ישראל 2010
|
מישל תותח המשך ככה מספר 1
|
תותח על!
|
אחלה פוזינג ! תותח על!
|
הוא גאי?
מה זה העינטוזים האלה? למה אני צריך לראות את זה.... |
אחי ^^ זה פוזינג אתה צריך להפוך אותו ליצירתי כדאי למשוך את העין ולעשות רעש..
|
ציטוט:
עדיף ששלא תעשה את זה :) |
לומדים את זה אחי זה לא בעיה.
סוף סוף אחד בארץ שעוד איכשהו יודע לעשות פוזינג כמו שצריך! משגע אותי שאנשים עובדים שנה שלמה כלכך קשה ולא יכולים לעשו פוזינג יפה בתחרות עצמה... מישל שיחק אותה :-) |
ציטוט:
White man cannt jump |
אל תדבר כמו כושי מהברונקס.. אתה מוזמן להכנס לאשכול החדש שפתחתי ולראות כמה לבנים שכן יודעים לזוז כמו שצריך..
|
ציטוט:
הזלזול שלך בבודיבילדר שעשה פוזינג ואחלה רוטינה! אתה והחוצפה שלך להעביר ביקורת על כך? תן לי לנחש אתה אפילו לא עשירית מהרמה מבחינת פיתוח גוף של הבחור מהסרטון, אז אתה האחרון שתעביר ביקורת. אפילו את הכינוי שלך כתבת לא נכון...! לגבי הסרטון, חיטובים מדהימים, פרופורציות נהדרות, חשוב לומר שהוא הכין את עצמו מאוד טוב לתחרות, רואים זאת בכל המובנים |
מדהים! הלוואי ולמחצית המתמודדים הייתה מחצית היכולת לזוז ככה.
|
עזבו רק את היכולת לזוז ככה,אני חושב שהמתחרים ובמיוחד המתחרים הצעירים יותר ואלו שמתחרים בפעמים הראשונות שלהם צריכים גם לא מעט אומץ ובטחון עצמי כדי לזוז ככה על הבמה ולעשות רוטינות כאלו יפות..
|
ציטוט:
לגבי הכינוי שלי תקרא את זה עוד פעם ( בדיחה סובייטית ידועה ) , יצאת דביל(דר). |
ציטוט:
קודם תעלה תמונות ואז תמשיך לדבר, מעבר לכך אני לא עונה להודעות הטיפשיות שלך.. ודרך אגב, אם הוא אפרוח לידך זה ממש מוזר שאתה לא מכבד רוטינות של בודיבילדרים.. ומאוד מוזר שעוד לא עלית לבמה, כי יכולת לקחת ראשון באלוף האלופים חח |
חבל שאני לא יכול לתת באנים
הייתי נותן לליצן הזה שמסתבר שהוא לא רק פאוורליפטר אגדי, אלא גם בילדר ואלוף האלופים |
ציטוט:
"אפרוח לידי" זה מעניין לראות בעין, אידיוט. אם יש לך משהו אישי תפתור את זה בצורה אישית לא ככה כמו פחדן, אין אחד שלא אהב את הרוטינה חוץ מהמסכן הזה. |
ציטוט:
בוא אני אביא לך ציטוטים שלך על האתר שאתה כותב בו! באנים? מי שמעלה דברים לרשת חשוף לביקורת, thats life תנו באן - זה רק יראה כמה אתה פחדנים. |
ציטוט:
|
לי יש את הכוח לחלק באנים :)
בהתאם לכך ובעובדה שפרוטקציות זה הכל בחיים וגם פה בפורום,ומישל ואסיה אנשים שמאוד יקרים לי אדון בודי-דבילדר קיבל באן שיוסר בערך יומיים אחרי סוף העולם,וגם זה אם יהיה לו מזל לך הביתה ילד. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ