|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מעדיף חגורה עם חור 1 ולא 2 חורים זה מעצבן תמיד להשחיל 2 לא נוח. http://www.houseofpain.com/products-...ever_belt_13mm מה אתה אומר יש חשיבות דווקא ל 2 חורים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ההבדל היחיד הוא שתשלם עוד 57$. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() המחיר גבוה לא בגלל החור החגורה הזאת היא עבה ואיכותית יותר ממה שהבאת economy שגם היא איכותית ת'כלס.
אבל אני תמיד אומר אם כבר אז כבר עוד 100-200 שח הפרש בשביל חגורה שתשמש אותך שנים אבל זו העדפה אישית. ד"א אלה נראה לי חגורות של INZER למה נתת תאתר הזה. כנסו לINZER ולא הבנתי מה ההבדל בין חור 1 ל 2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כשתילחם על לסגור את החור השני, תבין למה עדיף חור אחד. תזמין מה שאתה רוצה, זה האתר עם האיכות הכי גבוה והוא אמין. לגבי 12 אנשים, כולם מזמינים xl, אם זה גדול מידי עושים חורים. אני חוררתי 2. לא היה שום כאב ראש ![]() ו-250 ש"ח, יכול להיות מכס\ מע"מ... לי יצא 170 בול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
במקרה אתה מדבר עם בנאדם שהתעסק בשטויות האלה של מכס\מע"מ. מכס\מעמ (היינו פרוטקשן) נקבע באחוזים ולכן חישוב התשלום הוא קבוע בזה ולא משתנה הנתונים המשתנים הם המשלוח, ביטוח ואגרות למניהם את החבילה בד"כ השולח מבטח רק רצוי לוודא איתו. ואת הכופר משלמים בדואר או לשליח תלוי איך שלחת את זה נערך לאחרונה על ידי HeavyDuty, 24-08-10 בשעה 00:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
את החגורה אפשר לחורר, ככה שהיא טובה לכולם (יש בה חורים גם לאבי ביטר) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() lolol
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
והחגורה תקיף אותך 3 פעמים, אל תהיה מצחיק יש גדלים וכל אחד לפי היקף מותניים שלו יש לך בדכ טווח של 3\4 אינטש שזה יוצא כמה ס"מ טובים ואם אתה בגבול העליון קח את המידה העליונה זה כדי שיהיה לך נוח לשים ולהוריד אותה ולא כדי שהחגורה תסתיים לך מאחורי הגב זו לא המטרה. נערך לאחרונה על ידי HeavyDuty, 24-08-10 בשעה 23:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
המלצה?|צריך המלצה על אבקת מסה | TimeToEat | תזונה ותוספים | 4 | 11-01-10 01:30 |
כמה שאלות בנוגע לחגורת גב | גוזי | פציעות ספורט | 1 | 22-03-09 19:33 |
צריך המלצה לאבקה. | IGOR | תזונה ותוספים | 2 | 07-11-08 16:27 |
צריך המלצה | yogev l. | אימונים | 4 | 05-03-08 17:56 |
מתחילים לי כאבים בגב התחתון - המלצה לחגורת גב | infifi | פציעות ספורט | 11 | 10-06-07 18:49 |