|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אתה חושב שלא יכולת....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מדריכים לא יודעים איך נראה סקוואט, אז בטח שהם לא יודעים איך להדגים ולשפוט טכניקה בסקוואט. אצלך במכון אתה רואה הרבה שעושים כל מיני דברים... אוקיי 1. אתה יודע מה בדיוק הם מנסים להשיג בזה? 2. אתה יודע איך נראת התכנית אימונים שלהם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה מזיין את המוח ואתה לא יודע על מה אתה מדבר אם אני לא מגיע לכל באימון זה אומר שלא התאמצתי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם אתה מרים משקלים של ילדה זה אומר שאתה לא מתאמץ. יותר קל לעשות סט מסריח של 10 מאשר ללכת לחמישייה כבדה. אתה גודל כי אתה אוכל, לא כי אתה אח של אד קואן וטורף ברזלים ופלטות של 45 פאונד בזמנך הפנוי. וליאיר יש אחלה גישה, כשהוא הגיע לפורום הוא היה מקובע ודווקא עכשיו הוא פתוח הרבה יותר ונותן בראש לכל מי שמתאמן כמו ליצן, כולל בילדרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איציק, בקשר למקרה שלך יש 2 אופציות
או שאתה רק חושב שאתה מגיע לכשל. או שאתה מתאמן מתחיל שהמקסימום motor recruitment שלו נע בין 50-60% כך שכשל זה גם לא כשל זה האופציות היחידות. אם מתאמן מתקדם היה מתאמן עד כשל בכל אימון הוא היה שורף את המערכת תוך שבועיים. האופציה ההגיונית היחידה שאני רואה בה מתאמן מתקדם כשהוא עובד בנפח סביר וכשל בכל אימון זה אם עיקר האימונים שלו מתרכז בפלג גוף עליון, והוא מתחיל.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע איך אתם מגדירים כשל, יכול להיות שאני לא מגדיר את זה נכון, אבל אני דואג שתמיד בחזרה האחרונה אני לא יצליח לבד, או שמישהו יעזור במקרה של לחיצת חזה, או שאני יפסיק באמצע במקרה של פולי עליון.(ואגב הטווח חזרות שלי הוא בין 8-12). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קיצר השיטה שלך מפגרת, וזה שס1ס מהמכון אמר לך, לא אומר הרבה. השיטה הכי טובה והכי מהירה להתקדם היא להוסיף משקל למוט. אם אתה מתאמן כבד (ואני בטוח שאתה לא), אתה לא יכול להגיע לכשל כל אימון כי אתה תשרוף את לעצמך את העצבים ותעצור לך את ההתקדמות (במקרה הטוב). גם בילדרים לא עובדים לכשל כל הזמן, ומתחילים בכלל לא צריכים לפנות לשיטה הזאת, הם יכולים להתקדם בלי ולא צריכים להשתמש בטכניקות (מפגרות) כאלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() קודם כל אני כן מתאמן כבד, ואני מוסיף משקל.
ואתה צודק השיטה שלי מפגרת, אך למרבה הפלא, אני גודל ויש לי שרירים, ואני גם די מחוטב. אתה מוזמן לבוא לאימון שלי, ממש מול ישראלבודי ברמת גן, ואז נראה עד כמה השיטה שלי מפגרת. אז קיצר אל תחשוב שמה שאתה יודע זה מה שנכון, כי כולכם בסך הכל גם מקשיבים למה שאחרים אומרים לכם. יש בפיתוח גוף אלף שיטות אימונים, וכל אחד יגיד שמה שהוא עושה זה הכי טוב. אז זה שאתה ישר אומר שמה שאני עושה זה מפגר, רק מראה כמה אין לך מושג בכלום ולא משנה מה תגיד לא ישנה את זה, אז עדיף שלא תגיב אם אין לך משהו חכם לומר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה להיכנס פה לויכוח אבל בוא אני אגיד לך איך זה נראה מהצד איציק, שמע החברה פה מביאים עובדות מדעיות-רפואיות מוכחות אבל אתה נשאר מקובע בדעה שלך ואומר שהם לא יודעים כלום אבל לי דווקא נשמע שאולי הם לא יודעים הכל אבל לפחות איך להתאמן מבלי לגרום לעצמך נזק הם כן יודעים אז אולי כן כדאי שתקשיב אולי לפחות תעשה מחקר על איך שאתה מתאמן ותראה אם מה שהם אומרים נכון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() איזה מחקרים בדיוק? זה הכל סתם חרטה, גם אני יכול לזרוק לך משפטים ואתה תחשוב שאני הבנאדם הכי גאון בעולם.
ולהיפך הם נשארים מקובעים לא אני,ובינתיים יש לי תוצאות מצורת האימון שלי אז גרוע זה לא. ואל תשכח שהם בסך הכל גם בחורים צעירים כמונו,זה לא שהם בעלי ניסיון שלאיזה 20 שנה שאתה אומר אולי הם באמת מבינים. בוא נגיד שאם יתנו לי פה תואר של מנהל או משהו, אז אתה תראה איך כולם יקשיבו למה שאני אומר גם אם זה לא נכון. מה שאני מנסה להגיד לך, זה שאחראי פורום מגיב אחרת זה לא אומר שהוא צודק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הטיעון שלך הוא ש"סוסים" במכון שלך עושים את זה, איך בדיוק אתה מצפה שנתייחס לטענות האלה חחחחח הידע שלנו נשען על אנשים עם נסיון של 30 שנה בתחום, עם השכלה ותארים בתחום, ושלך על סוססססססססס מהמכון, וואו. בכל מקרה, להגיע לכשל במשקלים כבדים זה מפגר, אבל כנראה זה לא המקרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
משפט יפה שאימצתי לעצמי, "טיפש אומר את מה שהוא יודע, חכם יודע את מה שהוא אומר" ובצער אבל אם בטחון רב אפשר לקבוע שרוב האוכלוסיה טיפשה לפי המשפט הזה. אין פה אף אדם שבאמת יודע את מה שהוא אומר, אלא רק אומר את מה שהוא יודע. כל המחקרים, הכתבות, הסירטונים, כל הידע שלהם הוא מידע שהציג אדם אחר. יש מעטים שבאמת יודעים, דוגמא יפה לכך הם פרופסורים מסויים או חוקרים שמבינים את התהליך של הגוף והאנטומיה שלו, ולא קראו מחקרים. זה דבר אחד לגבי אוכלוסיית המגיבים פה. העובדות הקיימות בפיתוח הגוף בעולם הוא עדיין בשורשים, כל העובדות הקיימות לא הוכחו באופן רישמי כ100%. אין שום הוכחה חד משמעית, למשל, שסקוואט לא פוגע בכלל בברך. אפשר לגלות עוד כמאה שנה שפתאום התנועה של הסקוואט פוגע בעצבים בברך שלא נראים או מוחשים לעין אבל יגרמו לבעיות אחרות בעתיד באזורים אחרים בגוף( זאת רק דוגמא להמחשה לעד כמה אנחנו לא יודעים מספיק על הגוף ועד כמה הוא מסובך מדי) קצת חפרתי וסטיתי מהנושא, אבל שיהיה. התגובות שלך מראות שאתה סתם ליצן אם אתה חושב שאם יש תוצאות אצלך, אז ככה זה צריך להיות, ומתנגד לפתוח את הראש ולראות תאוריות שונות. אה כן, וניסיון בפיתוח גוף שווה לאפס ידע. ניסיון זה דבר חשוב בחיים, אבל לפעמים הוא חסר כל חשיבות ורק מטעה כי כל אורגניזם למרות שהוא דומה באופיו, הוא שונה.
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() חחח,אתם מפרשים את מה שאני אומר איך שאתם רוצים.
אני אמרתי שאני הולך לפי הסוסים במכון שלי? אני אמרתי שמה שאני עושה זה הדבר היחיד שצריך לעשות?? וpala מאיפה בדיוק הגעת למסקנה שאני מתנגד לתאוריות אחרות?? בסך הכל אמרתי שאני רואה תוצאות מאיך שאני עובד אז כנראה שזה טוב, לא אמרתי שכל המכון שלי עובד ככה. אז אתם הליצנים פה, כל מה שאמרתם פה זה שקר, כי אני בכלל לא התכוונתי לחצי ממה שאמרתם. לכו ללמוד הבנת הנקרא ואז אם תרצו תבואו להגיב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחח אי אפשר להתווכח איתך!
אתה לא טוען פה שום דבר הגיוני!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() לא נורא,לפחות היה קצת אקשן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() הפורום הזה צריך בנות/מדריכות חדכ"ש נראה לי...
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() its dumb enough as it is
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|