|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() איזה מחקרים בדיוק? זה הכל סתם חרטה, גם אני יכול לזרוק לך משפטים ואתה תחשוב שאני הבנאדם הכי גאון בעולם.
ולהיפך הם נשארים מקובעים לא אני,ובינתיים יש לי תוצאות מצורת האימון שלי אז גרוע זה לא. ואל תשכח שהם בסך הכל גם בחורים צעירים כמונו,זה לא שהם בעלי ניסיון שלאיזה 20 שנה שאתה אומר אולי הם באמת מבינים. בוא נגיד שאם יתנו לי פה תואר של מנהל או משהו, אז אתה תראה איך כולם יקשיבו למה שאני אומר גם אם זה לא נכון. מה שאני מנסה להגיד לך, זה שאחראי פורום מגיב אחרת זה לא אומר שהוא צודק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הטיעון שלך הוא ש"סוסים" במכון שלך עושים את זה, איך בדיוק אתה מצפה שנתייחס לטענות האלה חחחחח הידע שלנו נשען על אנשים עם נסיון של 30 שנה בתחום, עם השכלה ותארים בתחום, ושלך על סוססססססססס מהמכון, וואו. בכל מקרה, להגיע לכשל במשקלים כבדים זה מפגר, אבל כנראה זה לא המקרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
משפט יפה שאימצתי לעצמי, "טיפש אומר את מה שהוא יודע, חכם יודע את מה שהוא אומר" ובצער אבל אם בטחון רב אפשר לקבוע שרוב האוכלוסיה טיפשה לפי המשפט הזה. אין פה אף אדם שבאמת יודע את מה שהוא אומר, אלא רק אומר את מה שהוא יודע. כל המחקרים, הכתבות, הסירטונים, כל הידע שלהם הוא מידע שהציג אדם אחר. יש מעטים שבאמת יודעים, דוגמא יפה לכך הם פרופסורים מסויים או חוקרים שמבינים את התהליך של הגוף והאנטומיה שלו, ולא קראו מחקרים. זה דבר אחד לגבי אוכלוסיית המגיבים פה. העובדות הקיימות בפיתוח הגוף בעולם הוא עדיין בשורשים, כל העובדות הקיימות לא הוכחו באופן רישמי כ100%. אין שום הוכחה חד משמעית, למשל, שסקוואט לא פוגע בכלל בברך. אפשר לגלות עוד כמאה שנה שפתאום התנועה של הסקוואט פוגע בעצבים בברך שלא נראים או מוחשים לעין אבל יגרמו לבעיות אחרות בעתיד באזורים אחרים בגוף( זאת רק דוגמא להמחשה לעד כמה אנחנו לא יודעים מספיק על הגוף ועד כמה הוא מסובך מדי) קצת חפרתי וסטיתי מהנושא, אבל שיהיה. התגובות שלך מראות שאתה סתם ליצן אם אתה חושב שאם יש תוצאות אצלך, אז ככה זה צריך להיות, ומתנגד לפתוח את הראש ולראות תאוריות שונות. אה כן, וניסיון בפיתוח גוף שווה לאפס ידע. ניסיון זה דבר חשוב בחיים, אבל לפעמים הוא חסר כל חשיבות ורק מטעה כי כל אורגניזם למרות שהוא דומה באופיו, הוא שונה.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חלוקת האימונים | bobi12 | אימונים | 9 | 03-03-09 15:12 |
ימי האימונים | Blabla144 | אימונים | 5 | 22-12-07 10:44 |
נדפקו לי האימונים:( | sandrik | אימונים | 9 | 27-08-07 14:07 |
האימונים ברוקי 4 | Antonator1 | פיתוח גוף-כללי | 13 | 19-07-07 23:57 |
עוצמת קול.. | מאור הסוסון | פיתוח גוף-כללי | 16 | 07-03-07 16:57 |