|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז אם באבקה לא מרוכזת יש 12%- אז אפשר להניח שיש במי גבינה גולמיים באזור 4+- אחוז חלבון?
אם אני אשתה חצי ליטר (נניח שזה שוקל 500גר') אזי כמות החלבון שתתקבל= +-20 גר' של חלבון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() עוד שאלה באותו נושא- האם חלבון מי הגבינה נפגע מבישול או אפיה בחום גבוה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
גבינה לבנה. | orel | תזונה ותוספים | 8 | 09-04-09 15:04 |
בקשר למי גבינה | DeathStorm | תזונה ותוספים | 2 | 12-05-08 13:26 |
היה לי פאקינג נחש בגינה!!! פאקינג נחש ענקי!!!!!!!!!!! | keen12 | פיתוח גוף-כללי | 68 | 26-04-08 02:42 |
גבינה צפתית? | achtunG | תזונה ותוספים | 6 | 04-12-07 08:52 |
זה ישנה כל כך? במקום גבינה צהובה 5%, גבינה צהובה רגילה? | alpha | תזונה ותוספים | 11 | 07-06-07 10:56 |