|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
חדר כושר נערך לאחרונה על ידי קפטן שלד, 02-08-10 בשעה 23:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() "המעולה" זה בציוניות ,כרגיל...מה קשה בלענות כמו שצריך כבר מזמן גמרתי להתווכח אתכם..
זה בסדר לעשות דדליפט יחד עם אימון גב, במקום תרגיל גב? ...?!??!?? אני לא רוצה לעשות ss כי אני לא סובל את שאר התרגילים.
I do it because I can I can because I want to I want to because you said I couldn't מדריך חדר כושר מטעם ווינגייט נערך לאחרונה על ידי mag707, 03-08-10 בשעה 00:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
באמת שאתה עושה לעצמך בושות עם הדיבור הליצני הזה. מה זה לא סובל את שאר התרגילים? בשביל להשיג תוצאות טובות צריך לעבוד קשה. כדי להוציא את הגוף מאיזון ולגרום לו לגדול ולהתחזק אתה צריך לאתגר אותו, אני לא רואה איך זה קורה עם כפיפת מרפקים או עם תרגילים מפגרים כאלה. הבעיה שלך היא לא התכנית ולא התרגילים, היא הגישה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בעיה רפואית שמקשה עלי לעשות את התרגילים האלה..
נמאס ממכם..נדבר בעוד כמה חודשים..
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
רגע אתה לא יכול לעשות 1. סקוואט 2. דדליפט 3. פרס 4. בנץ' 5. פאוורקלין 6. חתירות ? -אם אתה לא יכול לעשות פרס אני לא כל כך רואה מצב שבו אתה יכול לעשות בנץ' -אם אתה לא יכול לעשות פאוורקלין, איך בדיוק אתה עושה דדליפט? יש אנשים שיכולים לעשות דדליפט ולא יכולים לעשות סקוואט, אני לא מומחה גדול בזה, אבל בגלל שאני לא מכיר אותך וגם בגלל שאני לא רופא, אני לא אכנס לזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תראה אחי..יש לי פציעה, לא מהאימונים, ממשהו אחר לגמריי, זה בעיה יותר במערכת העצבים..לא באיבר כלשהו..אין לי בעיה באף תרגיל אלא רק באלה..אני מקווה שזו תקופה וזה יעבור.
בגלל זה נשבר הזין מהאנשים פה ומהיציאות המטומטמות שלהם..אין לכם מושג עם מי אתם מדברים העיקר להשפיל ולזלזל. אבל שוב, נדבר עוד מעט.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור, חשבתי על מה שנאמר פה בדיון, והחלטתי שאני יתחיל סוג אימון אחר עשיתי בדיקה ברשת וניקלתי בשצי תוכניות אימון:
Stephan Korte 3X3 - אימון שבו עובדים רק על סקווט ,בנצ', ודדליפט, 3 פעמים בשבוע. הנה דוגמא: השלב הראשון של התוכנית (4 שבועות): יום 1: סקוואט: 5-8 סטים של 5 בנץ': 6-8 סטים של 6 דדליפט: 5-8 סטים של 5 יום 2: סקוואט: 5-8 סטים של 5 בנץ': 6-8 סטים של 6 דדליפט: 5-8 סטים של 5 יום 3: סקוואט: 5-8 סטים של 5 בנץ': 6-8 סטים של 6 דדליפט: 5-8 סטים של 5 מעלים משקל משבוע לשבוע ואחרי 4 שבועות מורידים חזרות וסטים ומעלים משקל. ויש ss : A: Squat 3X5 Bench press 3X5 Deadlift 1X5 B: Squat 3X5 את התרגיל הזה אפשר לעשות בסמית משין? - Standing barbell press 3X5 Power Clean 5X3/Pullups 3X5 - פה הבנתי שאפשר מתח עם משקל, ?. ומאיפה אפשר לרכוש רצועות ליד כי ראיתי שיש כאלה שאפר ללופף על המוט..?
I do it because I can I can because I want to I want to because you said I couldn't מדריך חדר כושר מטעם ווינגייט נערך לאחרונה על ידי mag707, 03-08-10 בשעה 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יתרונות לספיגה מהירה | mb512 | תזונה ותוספים | 6 | 04-07-10 12:25 |
יתרונות וחסרונות של חגורת גב? | TheDrag0n | פיתוח גוף-כללי | 25 | 23-03-09 15:36 |
יתרונות הפיתוח גוף | tomerA | פיתוח גוף-כללי | 19 | 22-08-07 00:43 |
יתרונות באימונים שונים - מה דעתכם | Homie | אימונים | 11 | 01-01-07 01:35 |
יתרונות השיבולת שועל | Taquila | תזונה ותוספים | 5 | 01-12-06 23:44 |