|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() "שלדגמא רוני קולמן עובד אימון רק על רגליים, העצימות היא כל כך גבוה שצריך התאוששות ארוכה."
"בנושא המשקלים, אני יגיע בקרוב ל180+ ו 200 דדליפט" "אני עושה לחיצת חזה וסקווט בכל מה שקשור לss בשניהם אני מגיע ל4-6 חזרות עם 100 קילו, אז אני רוצה להוסיף גם ורק דדליפט לתוכנית אימון שלי " איך תגיע בקרוב ל200 דדליפט אם אין לך דדליפט בתוכנית? או לחלופין תעלה 80+ קילו בסקוואט? אם ABC שש פעמים בשבוע? יש דרכים יעליות יותר. מהי עצימות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() בגדול התוכנית שאני עובד איתה זה חזה יד קידמית, גב ויד אחורית, רגליים וכתפיים.
4-5 סטים לשריר גדול 3 לשריר קטן ,סטים של 8,8,6,6 (בסקווט זה 8,6,6,4 וסקווט זה התרגיל הראשון שאני עושה באימון רגליים) וסט אחד או שניים אחרונים זה דרופ..זה בגדול.. ולגביי השילוב של דדליפט בתוכנית אימונים כזו או שונה ממנה, איפה הבעיה? היום עשיתי דדליפט עם חימום טוב, עשיתי 5 חזרות ואני יגיד את האמת זה היה אחת הפעמים הראשונות שעשיתי את זה, והיה מצוין, אני יעלה סירטונים בהמשך. ועוד משהו, דיי כבר אם התגובות האלה של ה"אתה ליצן" ושל "איפה השכל שלך"..לא תורם, עשיתי קורס והבנתי מזמן שהוא היה על הפנים..וינגייט או לא, חרא קורס, רק התעודה שווה משהו.. אז תנו הסברים כמו שצריך.
I do it because I can I can because I want to I want to because you said I couldn't מדריך חדר כושר מטעם ווינגייט נערך לאחרונה על ידי mag707, 02-08-10 בשעה 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
חדר כושר נערך לאחרונה על ידי קפטן שלד, 02-08-10 בשעה 23:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() "המעולה" זה בציוניות ,כרגיל...מה קשה בלענות כמו שצריך כבר מזמן גמרתי להתווכח אתכם..
זה בסדר לעשות דדליפט יחד עם אימון גב, במקום תרגיל גב? ...?!??!?? אני לא רוצה לעשות ss כי אני לא סובל את שאר התרגילים.
I do it because I can I can because I want to I want to because you said I couldn't מדריך חדר כושר מטעם ווינגייט נערך לאחרונה על ידי mag707, 03-08-10 בשעה 00:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
באמת שאתה עושה לעצמך בושות עם הדיבור הליצני הזה. מה זה לא סובל את שאר התרגילים? בשביל להשיג תוצאות טובות צריך לעבוד קשה. כדי להוציא את הגוף מאיזון ולגרום לו לגדול ולהתחזק אתה צריך לאתגר אותו, אני לא רואה איך זה קורה עם כפיפת מרפקים או עם תרגילים מפגרים כאלה. הבעיה שלך היא לא התכנית ולא התרגילים, היא הגישה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בעיה רפואית שמקשה עלי לעשות את התרגילים האלה..
נמאס ממכם..נדבר בעוד כמה חודשים..
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
רגע אתה לא יכול לעשות 1. סקוואט 2. דדליפט 3. פרס 4. בנץ' 5. פאוורקלין 6. חתירות ? -אם אתה לא יכול לעשות פרס אני לא כל כך רואה מצב שבו אתה יכול לעשות בנץ' -אם אתה לא יכול לעשות פאוורקלין, איך בדיוק אתה עושה דדליפט? יש אנשים שיכולים לעשות דדליפט ולא יכולים לעשות סקוואט, אני לא מומחה גדול בזה, אבל בגלל שאני לא מכיר אותך וגם בגלל שאני לא רופא, אני לא אכנס לזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יתרונות לספיגה מהירה | mb512 | תזונה ותוספים | 6 | 04-07-10 12:25 |
יתרונות וחסרונות של חגורת גב? | TheDrag0n | פיתוח גוף-כללי | 25 | 23-03-09 15:36 |
יתרונות הפיתוח גוף | tomerA | פיתוח גוף-כללי | 19 | 22-08-07 00:43 |
יתרונות באימונים שונים - מה דעתכם | Homie | אימונים | 11 | 01-01-07 01:35 |
יתרונות השיבולת שועל | Taquila | תזונה ותוספים | 5 | 01-12-06 23:44 |