|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן אחי גוף מאוד מרשים דבר ראשון.
דבר שני אני מאוד רוצה לדעת אני ישמח אם תענה לי... איך נקרא התפקיד שאתה משרת בו בצבא כרגע? "מדריך חדר כושר קרבי?" אני רוצה לדעת את ההגדרה של התפקיד.. מה הדרישות שלו... איך ניתן להתקבל אליו... אם תוכל לפרט לי להסביר על היתרונות חסרונות שלו... אני פשוט מאוד מחובר לענין של פיתוח גוף וספורט ועובד המון שנים על סיבולת שחקן כדורגל ובקיצור חי את הספורט... אז רציתי לדעת לגבי התפקיד הזה... תודה רבה לך ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
כל מתאמן פה שנמצא על אחוז שומן גבוה, אם הייתי רואה אותו ברחוב לא הייתי חושב שהוא מתאמן - בטח לא בצורה מקצועית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() no you can't
when i was at 20-22 % BF you could have seen that i train . you always can c on the forarms and trapezuis.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Banned
|
![]() נראה מצויין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
הציטוט נלקח מהאשכול של תמיר, כך הוא נראה בעיני אדם מן הרחוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
? what does it mean?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאסה מאסה מאסה ועוד מאסההההההה | hadash | גלריות הגולשים | 45 | 15-06-09 23:53 |
מאסה | shlomi1994 | תזונה ותוספים | 13 | 04-01-09 00:34 |
תקופת מאסה... | amir1990 | תזונה ותוספים | 7 | 05-09-08 18:11 |
תמונות מכמעט סוף מאסה(עוד חודש מאסה) תגובות בבקשה | HareLevi | גלריות הגולשים | 21 | 02-03-08 17:23 |
אוף, מאסה. | dor_dru | תזונה ותוספים | 0 | 13-12-07 22:44 |