|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל אני רוצה לטיפה לפתח את הרגליים וריצה זה דרך טובה ,לא?
שריפת קלוריות זה לא,כי אם הייתי רוצה לשרוף קלוריות מלכתחילה לא הייתי בונה תוכנית תזונה עם 1500 קלוריות + ממה שאני אוכל ביום יום. ומה זאת אומרת משמין מהתזונה שלך? זאת הכוונה לא? הוספתי מאכלים משמינים כמו פחמימות וזאת המטרה בעצם לעלות במסה. אני בן 17 גובה: 1.83 משקל: 66 לא פעיל,חוץ מהליכות של קילומטר שתי קילומטר ביום. אני רוצה להירשם לחדר כושר אבל רק עוד חודשיים אני אוכל,מבחינת כסף. אם אתה רוצה שאני ארשום לך את התוכנית תזונה רק תגיד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בוא נסדר כמה דברים
עלייה במאסת שריר והשמנה זה 2 דברים שונים לגמרי אם המטרה שלך זה לעלות מאסת שריר כמה שיותר נקי אז זה הרבה יותר משנה מה אתה אוכל, לא כמה אתה אוכל אם לא אכפת לך מכמה שומן תוסיף על הגוף זה כבר עניין אחר עכשיו, אם אתה רוצה לדבר על קלוריות ובהנחה שאתה רוצה מאסה נקייה (כמה שיותר שריר, כמה שפחות שומן) מישהו אם הנתונים שלך צריך לאכול בסביבות ה 2750-2950 קל' ביום (זה לפי Harris Benedict Equation למי שמעוניין) מבחינת חלוקת פחמימות/שומן/חלבון, יש כמה צורות עבודה. כאחד בעל מבנה גנטי חלש מהממוצע לי אישית צריכת חלבון גבוהה עובדת יותר טוב מבחינת התאוששות מאימונים אני מדבר על יחס של 40%ח/35%פ/25%ש במקרה שלך אם ניקח את המספר הקלורי הגבוה זה יוצא: קלריות: 2950 חלבון: 295 גרם פחמימות: 258 גרם שומן: 82 גרם כל זה בהנחה שאתה רוצה מאסה נקייה.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שאלות לגבי תוכנית ss | pala | אימונים | 36 | 03-02-10 22:03 |
שאלה לגבי תוכנית | דמעה קפואה | אימונים | 6 | 18-01-10 23:23 |
מבקש דעה לגבי תוכנית abc | pickitup | אימונים | 11 | 23-05-09 01:33 |
שאלה לגבי קבלת תוכנית abc | ATok | אימונים | 7 | 14-07-08 17:32 |