|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() איך התוכנית אימונים הזאת?
אם היא טובה אם לשנות משהו להוסיף לוותר עלייה אממ כמה זמן להמשיך איתה ?? חשוב לי שתדעו שאני מתחיל של המתחילים. נתונים כללים: גובה:84 משקל: 77 גיל : 20 כאן יש תמונה שלי שתדעו בערך: http://www.siz.co.il/my/1yzc0tejmuoz.png חזה: 1. לחיצת חזה עם מוט לחץ - 7.1/2 קג כל צד, ![]() ![]() 2. פרפר חזה במכונה - 12-15*3 ![]() כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה - 12-15*3-4 יד קדמית דו ראשי ![]() ![]() יד אחורית תלת ראשי - *פשיטה וכפיפה של המרפק כנגד מוט בעמידה* ![]() 12-15*4 ![]() גב: פולי כנגד מוט - 12-15*3 ![]() חתירה במכונה - 12-15*3 ![]() רגליים: פושטי ברך בישיבה ארבע ראשי - 12-15*3 ברך בישיבה 12-15*3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תשקיע בללמוד טכניקה של:
דדליפט סקוואט בנץ' קלין & ג'רק\אוברהד סקוואט\משהו סטייל olympic weightlifting כמה תרגילי קטלבלז בסיסיים, אם בא לך תרוץ קצת בנוסף לנ"ל ועזוב אותך מכל החרא כמו פרפר במכונה או ברך בישיבה, זה לא תורם כלום לשום דבר חוץ מלהרגשה שאתה "מתאמן". גם אם אתה מתחיל, אתה יכול להתחיל מאימוני טכניקה ואימונים עם משקל קל, אם הגעת למכון בריא ושלם, אין סיבה שלא תוכל לעשות אימונים כאלה.
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
וגם את הפסקה האחרונה לא הבנתי, אני פשוט מתחיל ואני עדיין לא מכיר כלום..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כנס ליוטיוב ותרשום
Squat Deadlift Bench press military press Power Clean תלמד לבצע אותם בצורה מצויינת ותעלה מישקלים ואל תשכח לאכול |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
רק כמה סטים וחזרות?? וכשאתה אומר לאכול למה אתה מתכוון כל אוכל או משהו מסויים מה כן בריא מה לאכול הרבה איך מה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נחסוך את כל השאלת האלו
תרשום בגוגל: "תוכנית ss", תקרא את שתי התוצאות הראשונות. אם יהיו עוד שאלות תרשום בגוגל: "תוכנית ss שאלות ותשובות" יהיו גם תשובות לגבי האוכל.. בגדול תאכל הרבה חלבון ושומן איכותי. פחמימות במידה המתאימה לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא עניין של תכנית אפילו, תרגילים בסיסיים עם משקל שאתה מרגיש שמעמיס עליך טוב ולא פוצע אותך על הדרך, לאכול ולנוח טוב (למתחילים, מנסיון יש נטיות להגזים ולהגיע לאימון יתר ולהגזמות בתזונה בין השאר), לא מסובך בטירוף.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתחיל להתאמן דעה על התוכנית אימונים שלי? | amituy_m | אימונים | 1 | 15-11-12 23:20 |
מתחיל להתאמן בחדר כושר - תוכנית אימונים | B0dyBuilding | אימונים | 1 | 31-05-10 14:30 |
מתחיל להתאמן בחדר כושר-תוכנית אימונים שלי | smtp | אימונים | 0 | 06-11-09 12:23 |
היי, אני מתחיל להתאמן. | arkaddius | אימונים | 4 | 04-03-09 22:23 |
מתחיל להתאמן צריך תכנית אימונים | spector | אימונים | 1 | 10-03-08 23:56 |