|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי להתאמן ברמה מאוד טובה עם השקעה כמו שצריך כבר במשך כחודש ויש אחלה של תוצאות, עכשיו רציתי לרשום פה בקצרה את התוכנית שלי ולראות אם יש איפשהו פאקים או אם למישהו יש איזה הצעות או טיפים לתוכנית.
AB (4 אימונים בשבוע) כל תרגיל 4 סטים 10-12 חזרות מטרה - חיטוב פעמיים בשבוע בלי קשר לאימונים הנ"ל אני עושה ריצה *ולוקח שייק של צ'מפיון לפני ואחרי אימון a חזה: *דחיקה רגיל *דחיקה חיובי *דחיקה שלילי *פרפר עם משקולות בשכיבה רגליים: *סקווט *מוט על הכתפיים ומרים את עצמי (תאומים) *מכרעים יד אחורית: *בשכיכה מוט w מעל הראש *משיכת חבל v לכיוון מטה כאשר הידיים צמודות לגוף בעמידה *משקולות חופשי מעל הראש בישיבה, כל יד בנפרד b גב: *בישיבה זקופה משיכת מוט מלמעלה לכיוון החזה *חתירה *שכיבה על ספסל על הבטן, פתיחת הידיים עם משקולות(פרפר הפוך) יד קדמית: *משקולת חופשי בישיבה *מוט w בישיבה *פטישים *פה אני מסיים את האימון עם עבודה על האמות עם משקולת חופשית(תרגיל אחד לאמות) בסוף כל אימון עושה כמה תרגילים לבטן חלק מתרגילים אני לא ידוע איך קוראים להם, מקווה שהסברתי את עצמי כראוי, אשמח ומישהו יתקן אותי ויאומר מה השמות שלהם... נערך לאחרונה על ידי Arkadi.Kr, 24-10-11 בשעה 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שכחתי להוסיף עוד תרגיל לגב והכתפיים שהם בb
גב *לוקח בידיים 2 ידיות בצורה נגדית ומושך כפרפר הפוך בעמידה b כתפיים: *מוט מאחורי הגב *משקולות חופשיות לצדדים בעמידה *משקולות חופשיות לפנים בעמידה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() התייחסות?..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() נתחיל מחזה:
מה זה השטויות האלה שיפוע חיובי תוריד את זה תעשה רגיל ועליון אם בא לך.. יד אחורית תוריד תרגיל ותעשה מקבילים בקשר לגב תעשה מתח מהר תוריד תפרפר ההפוך הזה כתפיים תעשה פרס זה גם טוב לחזה עליון ככה שאתה לא חייב לעשות גם בחזה את זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() התוכנית לא מעט ארוכה בשביל ab? כאילו תחשוב יש לך 4x4 בחזה ועוד 4x3 ברגליים ועוד 4x3 ביד אחורית=40 סטים!! כמה זמן נמשך האימון שלך? שעה וחצי+ לא? זה דיי ארוך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה יותר מדי תרגילים, אתה אומר שאתה מתאמן רק חודש, מה שאומר שזה לא משנה ממש מה תעשה אתה תראה תוצאות, עכשיו מה בדיוק אתה רוצה? אתה רוצה כח נטו או יותר בודי בילדינג? בכל מקרה אל תעשה יותר משני תרגילים לחזה, שלוש תרגילים לגב ולרגליים (שלוש לגב בשביל לתקוף שרירים שונים, אבל גם שניים יכול להיות מספיק אם אתה בוחר אותם נכון)
לכתפיים גם לא צריף יותר משניים, וליד אחורית וקדמית אתה ממש הגזמת, תרגיל אחד או שניים מקסימום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
בכיוון בודי בילדינג, לא מתכוון לקחת את זה בתור מקצוע או איזה משהו מטורף אבל כן, לפתח את עצמי. למה רק 2 תרגילים לחזה? הרי צריך לעשות רגיל, עליון ושלילי, זה שלושה תרגילים על מה אני אוותר פה ולמה בכלל? כנ"ל כתפיים וידיים למה להוריד ל2 תרגילים? לא יודע עד כמה 2 תרגילים לשריר יהיה אפקטיבי.... אם בכלל יתן משהו אני רוצה ללמוד, אשמח אם תסביר ולבחור שהגיב מעליך: האימון נמשך שעה - שעה ורבע מקסימום נערך לאחרונה על ידי Arkadi.Kr, 27-10-11 בשעה 01:54. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה זאת אומרת מורכבים? על איזה תרגילים אתה מדבר?
בדחיקה לדוגמא אני דוחק 70 קילו(25*2 + מוט ) סקווט ההכנסתי רק לאחורה לאימונים אז גם כן רק 70 קילו בסקווט אני מאמין שבועיים שלוש אני יעלה כבר במשקל, החלטתי להכניס אותו רק באימון האחרון |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תרגילים מורכבים: היינו שמורכבים מכמה שרירים מעורבים.
והם: סקוואט, פרס, בנץ פרס, דדליפט, בנט אובר, ואפשר לומר שמתח... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול להסביר לי למה להוריד בחזרה ובידיים ל 2 תרגילים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך חוות דעת על תוכנית האימונים abc הבאה | menahemkrief | אימונים | 1 | 14-11-09 20:44 |
תנו חוות דעת על תוכנית האימונים | blackbimer | אימונים | 1 | 20-10-08 16:37 |
[חוות דעת] תוכנית האימונים שלי -abc - בוקר וערב. | LoveStone | אימונים | 5 | 10-06-08 21:49 |
חוות דעת על תוכנית האימונים | meir_89 | אימונים | 2 | 07-01-08 00:40 |
צריך חוות דעת על תוכנית האימונים הזאת: | hutorihunzu | אימונים | 2 | 10-11-07 15:02 |