|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל נתונים:
גיל 16.5 גובה:175 משקל:75 אוקיי אז ככה עד עכשיו במשך 6 חודשיים עשיתי ss. ב3 חודשיים אחרונים השתדלתי לשמור יותר על התפריט שיש לי,לא הצלחתי ממש לעלות במסת שריר ועליתי טיפה יותר לכיוון של שומן. החלטתי לשנות הכל ולעבור לסוג של חיטוב לקראת הקיץ ויש לי כצט פחות מ3 חודשיים עד החופש הגדול שבו לא ניראה לי אני יצליח לשמור על תפריט. המטרות העיקרות שאני רוצה להשיג בחיטוב הם שיראו טיפה הפרדות אבל בעיקר שהבטן תירד בהיקף שם נימצא רוב השומן הבעייתי. בגדול אני צריך תפריט שיתן לי תוצאות בחודשיים וחצי בערך שניראה לי שזה מלא לחיטוב אבל אני מעדיף לעשות אותו איטי ונכון. התפריט שאכלתי בדרך כלל היה: ארוחה 1:קורנפלקס עם חלב(בדרך כלל על הסעיף הזה לא שמרתי ושתיתי נס קפה לבד או עם איזה עוגייה). ארוחה 2:סנדביץ מלחם חיטה מלאה עם חומוס/טחינה/פסטרמה/גבינה עד 5%/גבניה צהובה+ירק (בנוגע לארוחה הזאת שמרתי 95% בערך מהזמן חוץ מהירק). ארוחה 3:ירקות+שמן זית+1/2 צלחת של פסטה/פתיתים/בורגול/קוסקוס/קינואה/עדשים/שעועית/אפונה/פול/גרגירי חומוס/תפוח אדמה+ מנה של 200 גרם של חזה עוף/דג בגריל/קציצות. (את הארוחה הזאת ניסיתי לשמור כמה שיכולתי וכשהייתי אוכל את הארוחה הזאת הייתי אוכל את כל המרכיבים בדרך כלל הכוונה לפחמימות,חלבונים...). ארוחה 4:חטיף אנרגיה ספורט/פרוסת לחם עם גבינה. (את הארוחה הזאת הייתי צריך לאכול לפני אימון אבל אף פעם לא אכלתי אותה). ארוחה 5: 2-3 פרוסות לחם חיטה מלאה+גניבה עד 5% (3/4 גביע)+ביצה/טונה+ירקות+טחינה/שמן זית/אבוקדו. (גם את הארוחה הזאת ניסיתי לשמור כמה שיכולתי וכשהייתי אוכל את הארוחה הזאת הייתי אוכל את כל המרכיבים בדרך כלל). ארוחה 6:יוגורט עד 1.5%/כוס חלב. (את הארוחה הזאת אני אמור לאכול לפני שינה לעיטים רחוקות אכלתי זאת אומרת שתיתי כוס חלב). לנושא: מה אתם ממליצים לי לשנות להוסיף כדי להפוך את התפריט הזה ליותר שימושי לחיטוב. בחיטוב אני מתכוון לבצע פעילות אירובית ריצות וכו'. נ''ב: לצערי אין לי את הערכים הסופיים של התפריט הזה מהסיבה שקיבלתי אותו לפני כימעט שנה מהדיאטנית ורוב טיפשותי שכחתי לבקש ערכיים סופים. תודה מראש לכל העוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה|בקשר לתפריט | Jerom | תזונה ותוספים | 3 | 07-11-09 23:35 |
משתמש חדש - שאלה בנוגע לתפריט לחיטוב | eranware | תזונה ותוספים | 9 | 25-01-09 17:03 |
עזרה לתפריט | DeathStorm | תזונה ותוספים | 0 | 28-01-08 18:21 |
בקשר לתפריט לחיטוב | שובי דובי | תזונה ותוספים | 13 | 01-11-07 13:29 |
עזרה בקשר לתפריט שלי | Roei | תזונה ותוספים | 13 | 02-06-07 23:23 |