|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן,
רציתי לדעת מה אתה אומר על האימון הזה,ואם יש משהו לשפר. מטרה:עליית מסה נתונים: גיל 15 גובה 1.69 משקל 57.5 הוצאה קלורית 2100 , תפריט יומי 3000 בערך 3 פעמים בשבוע ,אימון ab, בימים שאני לא מתאמן אני עושה בטן וכושר(אירובי) אימון a סקוואט 3x10 דדליפט 3x5 תאומים 2x10 בנץ' פרס 4x8 פרפר 2x10 אימון b מתח/פולי עליון 3x8 חתירה 3x10 מילטרי פרס 4x10 יד קדמית 1x10 יד אחורית 1x10 מקווה שתעזור ,אני פשוט בתקופת בילבול עכשיו ניהיתי יותר החלטי למדתי קצת והצבתי מטרות. מצטער על כל החפירה והאי נעימות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
סמל מין
|
![]() אתה לא צריך לבקש מהמנהל פה עזרה, תאמין לי שיש פה המון ח'ברה שמבינים עניין ויכולים לעזור לך אפילו יותר טוב מהמנהל בחלק מהמקרים (לא מנסה להגיד שום דבר כאן).
לדעתי תוריד את האירובי והבטן סתם מיותר, ותראה איך אתה מתקדם עם התוכנית הזאת לדעתי אפשר גם 4 פעמים בשבוע לשיקולך...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה אבל נראה לי ממש גרוע ...כל אימון תרגיל אחד יד אחורית ואחד יד קידמית?
התכנית שלך ממש לא נכונה בחור |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
אגב סתם שאלה עניינית אני מניח שאתה מתחיל אממ אתה בטוח שאתה יודע לבצע דדליפט וסקוואט כמו שצריך (לא מנסה לעקוץ ולא כלום, פשוט עדיף תמיד למנוע פציעות מוקדומות).
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אני יודע סקוואט ודדליפט ..
לגבי הידיים אני יעשה רק כשאני ירגיש שאני צריך. אז אפשר לעשות את האימון 4 פעמים בשבוע? Abxabxx ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() מאמנים?מנהלים?מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה אולי ss וזהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() אחלה של תוכנית.תגוון בחזרות ותעשה מדי פעם 5-6 חזרות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי תודה!
לא רוצה ss. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
היי אני חדש פה רציתי חוות דעת על תפריט חיטוב שלי | יניב ברזילאי | תזונה ותוספים | 17 | 10-04-09 23:33 |
הנתונים שלי... וחוות הדעת שלכם.. | עומריקו1 | תזונה ותוספים | 1 | 20-12-08 22:17 |
תפריט חיטוב-רוצה לשמוע את חוות הדעת שלכם. | HuSxXx | תזונה ותוספים | 2 | 18-06-07 17:30 |
חייב את חוות הדעת שלכם .. | MEIR-GABAY | אימונים | 1 | 17-02-07 22:19 |