|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן בחדר כושר חודש וחצי ומאז אני עושה תמידד את כל הדברים רגללים,גב,כתפיים,יד קדמית,יד אחורית וחזה-את כל זה הייתי עושה ביום 1 שלוש פעמים בשבוע ועכשיו החלטתי לחלק את זה לתוכנית Ab אני צריך שתגידו לי איך זה :
תוכנית A : חזה- לחיצת חזה כנגד מוט 3x10 לחיצת חזה במשקוליות בזווית 30 מעלות 3x12 פרפר במכונה 3x12 כתפיים- לחיצת כתפיים במשקוליות 3x10 הרחקת זרועות לצדדים במשקוליות בעמידה 3x10 הרמת משקוליות מלפנים 3x10 יד אחורית- פשיטת מרפקים כנגד חבל הורדה למצח 3x10 הרמת משקולות מאחורי הגב 3x10 תוכנית B גב- מתח 3x7 פולי צר לפנים 3x8 חתירה כנגד מכונה 2x12 יד קדמית- כפיפות מרפקים בישיבה עם משקולות . 3x10 כפיפות מרפקים בעמידה נגד מט ישר בפולי תחתון 3x10 רגליים- פשיטות ברכיים כנגד מכונה 3x12 כפיפות ברכיים כנגד מכונה 3x8 עכשיו תראו איך זה הולך ... הרא אני מתאמן ימים ראשון,שלישי וחמישי אז רציתי לעשות ככה שבוע ראשון אני עושה את תוכנית A בימים ראשון וחמישי ואת תוכנית B אני עושה ביום שלישי ושבוע אחריו ההפך את תוכנית B אני עושה בימים ראשון וחמישי ותוכנית A בשלישי ככה משנה כל שבוע בשביל איזון פרופרציות .... חייב את הדעה שלכםם מה אתם אומרים !? זה בסדר לאחד כמוני שמתאמן 1 וחצי חודש רק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה יגידו לך שגירוי שריר פעם בשבוע זה לא טוב
|
![]() |
![]() |