|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אני רוצה חזה שיהיה יפההה
מה הדברים הכי חשובים שצריך להסתקל על אימון חזה תרגילים מסויימים אולי בשביל שהחזה יהיה כמה שיותר יפה. ......... איזה תרגיל אסור להפסיד בחזה?? איזה תרגילים מעצבים תחזה שיהיה כמה שיותר עגול כי יש הרהב אנשים אני רואה החזה שלהם אחד עגול ואחד מרובעע |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אתה כבר שנה פה ועדיין אתה שואל שאלו מפגרות כאלה?
תרגילים מומלצים לחזה: לחיצת חזה שטוחה לחיצת חזה בשיפוע חיובי לחיצת חזה בשיפוע שלילי פלייס חופשי תאכל טוב תתאמן טוב וזהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
זאת הייתה תשובה לעניין ,אבל להבא אל תתקוף ככה ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() חח אני לא תוקף חס וחלילה
יש פה בפורום ערימות על ערימות של מידע וחבל שבן אדם ששנה רשום לא טרח לנצל ולפתוח הפוסט - גדילה ועליה במשקל תלויה ב100 אחוז אך ורק באוכל כלומר - אתה רוצה לגדול או לעלות במשקל - אתה חייב לאכול ולהיות במאזן קלורי חיובי לאורך זמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() לעגל,לפסל,לעצב,לשפשף......
למה שפשוט לא תחסוך קצת כסף ותקנה חזה חדש שכבר מוכן מכול הבחינות, גם עגול וגם מעוצב ? אני ממליץ לך על חזה של לי פריסט או דקסטר - מפני שהחזה של קולמן, קאטלר ומרטינז = עולה ה-מ-ו-ן, וגם יעצרו את זה במכס בגלל הגודל ![]() אבל אם אתה בכול זאת מתעקש על החזה שלך, תעבוד על לחיצות חזה בשיפויים שונים, פלייס משקולות, מקבילים ועוד בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא משנה איזה תרגיל תעשה, הצורה של החזה נקבעת על פי מבנה הגוף שלך, שזה בתשובה יותר קצרה ופשוטה: גנטיקה.
אם השאלה היא באיזה תרגילים טובים אפשר לפתח את החזה, אז ענו לך פה מצויין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מסכים לחיצות למינהם עם מוט ממש לא התרגילים הכי טובים לחזה תתמקד בפלייס ולחיצות חזה עם משקולות חופשי עם משקולות חופשי המתיחה שאתה מגיע אליה עם החזה היא הרבה יותר גבוהה מאשר עם מוט
אני לא אומר שלא לעשות לחיצות עם מוט ברור שצריך לשלב אותם אבל הם לא צריכות להיות במוקד של אימון חזה אבל זאת דעתי לי זה עובד מצויין יכול להיות שמישהו אחר לא יגיב לזה בצורה פחות טובה מאשר לחיצות עם מוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() למה אף אחד לא אומר שחזה זה בעיקר גנטיקה??
אז צורה של חזה זה המון גנטיקה לגבי תרגילים חזה אני חושב שזה השריר שהכי אפשר לגוון בו יש לך לחיצת חזה ב 3 שפועים שונים יש לך משקולות חופשי לגיוון ב 3 שיפועים שונים יש הרבה מה לעשות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() עצה שלי עזוב לחיצה חזה במוט שטוח,אחרי שהפסקתי עם זה ועברתי לדאמבלים החזה השתפר פלאים
אבל בעליון עם מוט זה טוב יש מתיחה טובה לאללה,למרות שעם מוט שטוח היתי עושה רחב לאללה גם אבל זה סתם יכול לגרום לפציעה ככה ואל תוותר בחיים על פלייס חופשי,אחלה מתיחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() שמעו אני שומע 1000 פעם פלייס חופשי מה זה פלייס חופשיייייייי?
תראו לי סרטן של זה אני יודע שזה עם משקולות אבל איך בדיוק הביצוע כי יש כול מיני סוגים |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
http://www.exrx.net/WeightExercises/...nal/DBFly.html
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אל תשים לזה לב, ככה וככה לא יהיה שינוי משמעותי.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() האם במהלך הביצוע הידיים צריכות להיות בקו הכתפיים או יותר בכייון בהטן? והאם לאורך כל התרגיל הידיים צריכות להשאר באותו הזווית? ![]()
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מי שרוצה לשדרג את הפלייס שלו : כשאתה למטה במתיחה מלאה חכה שנייה שתיים ועלה לאט (גם לרדת לאט)
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|