|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה שאתה כתבת עכשיו על דומס נשמע לי כמו אחד שאין לו מושג אז הוא מנסה להגיד משהו דבילי. ציטוט:
אף אחד לא דיבר פה על מתאמן מתחיל. הילד סוכר הצהיר ש5*5 היא התוכנית האולטימטיבית, אם ככה אין פה בכלל שאלות. כולם צריכים לעשות ss ואז 5*5 ישר, עם סטרואידים או בלי סטרואידים, מפתחי גוף מקצוענים וגם סתם אנשים פשוטים מהרחוב. אם זה כל כך מדע מדוייק, איפה ההוכחות? נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 10-10-09 בשעה 20:28. |
||
![]() |
![]() |
#142 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#143 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פיצולים גרועים הם גרועים מול כל תוכנית לא צריך להתווכח עליהם.
![]() |
#144 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וטרמינוטר ענה לך יפה. אני בתור מדריך, לדעתי הענווה, בונה תוכניות אפילו יותר הגיוניות וטובות מהתוכניות של לייל. 5*5 היא תוכנית טובענית שלא תתאים לכל בן אדם שנכנס לחדר כושר. בניית תוכנית אימון גמישה לפי צרכים של אנשים היא a\ab ולרוב הם לא יצטרכו יותר מזה. מי שמתכון לבוא ולהתאמץ, ישר ss ולאחריה נראה מה קורה. ובהקשר למאמר שדניאל הביא, יש תשובה די ברורה לכל העניין הזה. אנשים שרוצים להיות מאסיבים, יצטרכו לעשות דדליפט וסקוואט בסופו של יום. אנשים שרוצים גוף ממוצע של דוגמנים (ניקח את מייקל לואיס לדוגמא), יוכלו להסתפק בתרגילים קלים יותר. הטבע של בני אדם היא להגיע לפתרונות בדרכים הקלות ביותר. אם מישהו מצליח להשיג את המטרה שלו מבלי להתאמץ יותר מדי, למי זה בדיוק מפריע שיש "אנשים ענקים שיותר חלשים מהאדם הממוצע ברחוב" - העיקר שטוב להם שהם ענקים... |
|
![]() |
![]() |
#145 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#146 |
חבר פעיל
|
![]() סוף סוף נושא נורמלי שלא התדרדר לויכוחים מיותרים
ישר כח חברים ! |
![]() |
![]() |
#147 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לגבי השאלה שלך, היא כל כך לא נפוצה עד שעשו עלייה FAQ תחת השם Why Haven’t Most BBers Heard of This Type of Training if It’s so Commonly Used Around the World for Athletics, Powerlifting, and Olympic Lifting? זו התשובה http://www.elitefitness.com/forum/we...ml#post4627437 אותו נושא ולגבי דומס http://www.elitefitness.com/forum/we...ml#post4658210
![]() |
#148 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
אה, ואני לא מדבר על ABCD בכלל, אני מדבר על AB עם כמות סטים כמו בABCD. תשובה למה?
נערך לאחרונה על ידי Tapit, 10-10-09 בשעה 22:27. |
||
![]() |
![]() |
#149 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כבר ראיתי תוכניות של מאמנים שנתנו למתאמנים לעשות 3x10 על כל המכונות, ותוכניות כאלה באמת לא יגרמו למישהו לגדול או להתחזק, אבל תוכניות fbw או ab הן מצוינות למתאמן המתחיל אם הן בנויות טוב ולפי המטרות שלו.
![]() |
#150 |
חבר פעיל
|
![]() טוב לראות שכולנו מסכימים. מה שהולך בBB.COM זה פשוט בדיחה רעה, עוד קיבלתי מוניטין שלילי על זה שאמרתי שלעשות פיצולים מעל AB בתור מתחיל זו ליצנות... המגזינים משפיעים עליהם חזק.
טוב לראות שלפחות בארץ רוב חברי הפורומים שפויים ![]() |
![]() |
![]() |
#151 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אתם משווים תכניות םיצול טובות ל5*5 הרי אם מדריך אקראי בארץ יכתוב למתאמן מתחיל תכנית עם נפח נמוך היא תהיה ליצנית [אם הוא בכלל יבין את הכוונה של נפח נמוך] אז על כך אין וויכוח מה שכן יש וויכוח זה על תכניות הגיוניות למטרות שונות ואתם חייבים להפסיק ללכת עם הראש בקיר כי זה מתחיל להיות אידיוטי כמו לנסות לדבר עם טרוריסט מהאל קעידה על שלום עולמי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#152 | |||
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
מה אתה רוצה שאני אגיד? עלית עלי אני מרים מקל של מטאטא עם ניירות טואלט בצדדים אבל 2 גלילים כל צד? ציטוט:
ובאמת למי אכפת מהחוזק? BB זה מראה. PL זה חוזק. [quote=Tapit;928290]תבין, אין לי בעיה עם ab/fbw נורמלים, אני עושה כרגע ab בעצמי, אבל אתה יודע טוב מאוד שהרוב המוחלט של המתאמנים עושה תכנית פיצולים ליצנית, ונחש מאיפה הם הביאו אותה? מהמדריך בחדר כושר שבטח יודע יותר טוב מאיתנו :] אה, ואני לא מדבר על ABCD בכלל, אני מדבר על AB עם כמות סטים כמו בABCD. QUOTE] אתה שוכח שקיימים גם ABCD עם כמות סטים פרופורציונלית ויעילה. |
|||
![]() |
![]() |
#153 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין, איזו מין שאלה זאת? מי אמר שכל מי שעושה פרפר אחרי בנץ' יש לו בנץ' ברמה של מתקדם? אני יכול להבטיח לך שרוב האנשים שמתאמנים בחדר כושר עושים איזשהו סוג של פרפר לפני או אחרי הבנץ' ואני גם יכול להבטיח לך שרובם הגדול ברמת מתאמן מתחיל וכנראה ישארו ברמה הזאת למשך הרבה זמן אם לא לתמיד. אני מאמין שמטרתו העיקרית של הפורום היא לתקן טעויות שכאלה אצל מתאמנים ובכך לקדם את תחום פיתוח הגוף בישראל, ולא לקדם מכירה של מוצרים. הבעיה היא שבחדרי כושר אחוז האנשים שיודעים להתאמן כמו שצריך הוא יותר נמוך מאחוז השומן של בודיבילדר על הבמה, ואחוז המאמנים שיודעים לאמן ולהדריך כמו שצריך אפילו נמוך יותר.
אני חושב שעל זה כולנו יכולים להסכים. עכשיו תראה, אם המטרה שלך היא לצבור כמה שיותר שרירים גדולים וחלשים ואחר כך להופיע על במה משומן עם חוטיני אז בהצלחה ותהנה. אני אישית רוצה שרירים שיהיו גם גדולים וגם חזקים ואני מאמין שכך גם הרבה מחברי הפורום כאן.
נערך לאחרונה על ידי Vadjio, 11-10-09 בשעה 04:02. |
![]() |
![]() |
#154 |
|
![]() most people in comercial gyms dont progress not because of the programs they use but because they dont know what the hell theyre doing, they just do the same thing week in week out
its not entirely the programs fault that people dont progress, its that people are stupid
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
#155 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה הבעיה בלעשות אחרי בנצ' פרפר? ![]() זה אומר שאני לא יתקדם? |
|
![]() |
![]() |
#156 |
סמל מין
|
![]() אין פה שום בעיה... תלוי כמובן באיזו תוכנית וכמות סטים וכו'
#157 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם 5*5 כזאת טובה, מה זה משנה הדיאטה והסמים? הרי אם התוכנית כל כך יעילה בלי סמים לפיתוח גוף, אז היא אמורה להיות הרבה יותר יעילה עם הסמים, אז למהBB מקצוענים לא עושים אותה? הרי זה לא דבר חדש. יש פה בפורום ובכלל, מספיק אנשים גדולים שלא נגעו בסמים ולא עשו 5*5 מעולם. גם בן אדם שלא יעשה דיאטה נכונה ב5*5 לא יגיע רחוק, אז סתם טיעון באוויר. כל העקרונות שתארת זה משהו שעובד בכל תוכנית אימון בכל תחום כלשהו. ידוע ש DOMS לא מעיד אפקטיביות של אימונים, וזה לא מה ששאלתי. DOMS מעיד על תהליך דלקתי בעקבות הרס תאי שריר. מסכים איתי פה? יופי. אם אתה עושה בנץ' פרס בפעם הראשונה בחיים שלך, יהיו לך DOMS ולאחר מכן זה יעבור ולא יכאב לך בצורה משמעותית כשתמשיך להתאמן גם אם תעלה במשקלים. למה אם תעשה פתאום תרגיל חדש, נניח אפילו שכיבות סמיכה, אתה תרגיש כאבים למחרת? האם לא מדובר בהרס תאי שריר? הרי כבר הסתגלנו לבנץ' פרס כבד, אז למה שיכאב, ואפילו לעיתים יכאב חזק, אם תעשה תרגיל אחר שלא היית רגיל אליו? זה לא שהגוף מעניש אותך על זה שעשית משהו אחר, זה בגלל שקרה משהו ![]() |
|
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]() הגיון מדהים, חבל שאתה לא מבין מה זה דומס וממה זה נובע. זה לא מעיד על הרס תאי שריר. זה פשוט אומר שעשית משהו שאתה לא רגיל אליו. בדוגמא שלך למשל, אפשר להניח שנפח העבודה היה יותר גבוה מהרגיל וטווח החזרות היה יותר גבוה, אז זה יכול לגרום באימון או שניים הראשונים להרגשה כזו ואז לעבור. בכל מקרה אתה לא אומר פה כלום.
Bb מקצוענים לא עושים אותה כי הם לא עשו את שיעורי הבית שלהם בתחום הזה וחבל. למרות שלאחרונה יש תכניות יחסית לא רעות על עקרונות דומים כמו hst למשל, אז לא הייתי אומר שלא עושים אלא עושים משהו יחסית דומה. הדברים הדומים הם ליניאריות, בלוקים ודילואדים, סקוואט/דדליפט כל אימון, 2-3 סטים אקרוס לכל שריר וכו'. אבל בכלליות יש למפתחי גוף בעיה, הרוב הם האחוזון היחיד שעדיין לא מודע לתיאוריית הdual factor בעוד שכל העולם משתמש בה שנים בשביל לגרום למתאמנים מתקדמים לגדול ולהתחזק וזה בעיה
#160 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
" זה לא מעיד על הרס תאי שריר. זה פשוט אומר שעשית משהו שאתה לא רגיל אליו. " ההגיון שלך לא רק מדהים, הוא פשוט אדיר ומהשובחים שנראו בעולם. לך תלמד מה זה doms ותנסה לענות לי אז טוב? |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|