|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה טעות
נפח גבוה עצימות בינונית נערך לאחרונה על ידי Melamed, 30-07-09 בשעה 21:04. |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חלאס להתעסק בכול הזיוניי שכל הלא מועילים האלה אתה פאקינג שוקל 47 קילו אני שקלתי ככה בגיל 11.תתחיל להתאמן ולאכול הרבה מהההכל ותעלה במשקל.... תפסיק להתעסק בכל מיני תפריטים וחישובים של קלוריות אתה פאקינג ילד בתת משקל ולא באדיבילדר מקצוע!
יש לך 1000 הודעות וכולם מתעסקות בקקי ולא למדת מהם כלום ואתה ממשיך לשאול את אותם שאלות מטומטמות שמאמר אחד יכול לתת לך תשובה עליהם למרות שבכל מקרה אתה לא צריך להתעסק בזה ולא יצא לך מזב כלום.. דיי לחפירות!!!, תצא מהפורום ,תכבה את המחשב ותלך לאכול ולהתאמן! |
![]() |
![]() |
#3 |
Fat bastard
|
![]() אקטורמורף זה אחד עם נטייה להרזייה - או בשפתנו "שחיף"
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אתה מתכוון עולה מסה נקייה תוך אכילה מוגזמת של פיצות והמבורגרים
![]()
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
תפסיק להתעסק בזה, תישן הרבה תאכל הרבה תתאמן חזק עוד חצי שנה שתעלה 15-20 קילו , תתחיל להתעסק בדברים האלה
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מ 11-12 בלילה וקם ב-9 |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Fat bastard
|
![]() ואם המדד היחידי שלכם לגדילה זה כוח תסתכלו על מרימים אולימפיים. האנשים האלה מרימים משקלים של פי כמה וכמה מהמשקל גוף שלהם בתרגילי היסוד.
ויחסית למשקלים שהם מרימים הם לא עצומים. עוד מדד לככה שכוח לא בהכרח אומר היפרטרופיה |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל שהם מתחרים על פי קטגורית משקל ומנסים להתחזק כמה שאפשר במשקל שלהם...
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
ואם תסתכל על הsuper heavy weights אז שם אחוז נכבד מהמסה שלהם זה מסת שומן לפי התיאוריה שלכם הם היו אמורים להיות הרבה יותר גדולים מbb הרי הם מרימים משקלים הרבה הרבה יותר גבוהיים |
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש להם יותר מסה מלbb וגם שומן
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
ברגע שאתה שואף לקטגוריית משקל נמוכה יחסית, אתה תאלץ לאכול במאזן קלוריות נייטרלי~ וכך אין עלייה "עצומה" במסת השריר. בקשר לקטגוריית הheavy weight, המסת שומן לאו דווקא באה על חשבון השריר, להרבה מהPL יש מסת שריר שלא נופלת, ולעיתים עולה על מסת השריר הרזה של BB. חוצמזה, כשמכניסים חומרים למשוואה, הכל משתנה. |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יש דברים חכמים במה שאתה אומר..
האמת כל הקטע הזה הוא באמת אינדיוידואלי למשל אתה אומר שתוכנית בנפח נמוך לא עבדה עלייך כל כך טוב מסיבות כאלה ואחרות ואחרים למשל כן גדלו איתם.. לצערי אני לא יכול לתת חוות דעת על תוכנית בנפח נמוך כי עוד לא התאמנתי איתה אבל עם הניסיון המעט והקצר שיש לי תוכנית בנפח גבוה הניבה לי תוצאות אומנם לא גדולות כל כך כי עד עכשיו היו לי כמה בעיות בתפריט שאני מסדר אותם.. אך אני שוקל לנסות את הss בנפח נמוך נראה איך זה יעבוד... יש דברים מאוד נכונים במה שאתה אומר.. אבל שוב המקצוע הזה זה לא מדע מדויק ככה שאי אפשר להגיד ב-100% תקן אותי אם אני טועה |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור טנק לא יזיז פה כל אחד מהדעות שלו זה וויכוח לשווא...
על כל אחד יעבוד משהו אחר אני שמח שלמדתי משהו היום מ holy איך לבדוק אם תוכנית עובדת עליי טוב או לא.. זה משהו שבאמת הייתי צריך.. דבר שני אני באמת שלא מבין למה יש פה כאלה שפירסמו תוכניות עם 25 סטים לשריר גדול זה נשמע הרבה מדי ועוד הם אמרו שהם עובדים בעצימות בינונית - גבוהה זה לא ייחשב כאימון יתר? זה ממש קריעה של הגוף זה גם עצימות גבוהה וגם נפח גבוה.. |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() אבל כל הקטע של עליה בכוח,ככל שאתה מרים יותר יש יותר גירוי לשריר.
ובעקבות זאת יותר פונתציאל לגדול... כמובן עם אתה אוכל מסיפק,אבל עם תשאר באותם משקלי עבודה,איך השריר יקבל יותר גירוי? ויהיה פונציטאל לגדול? הגיון... ועוד משו נגיד מתאמן לא טבעי שמשתמש בחומרים,החומרים גורמים לגוף שלו להתחזק הוא מרים כל אימון יותר ויותר ומתחזק יותר ויותר,ובעקבות זאת הוא עולה במאסת שריר המון מה שמתאמן טבעי לא יעשה בשנה הוא עושה בחודשיים. אז כן יש קשר בין עליה בכוח לבין עליה במאסת השריר. אסור להזניח תכוח כל עוד תאכל מספיק תרים כבד אתה גם תתחזק וגם תעלה במאסה. |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בדיוק כמו שהסברתי בהודעה הקודמת עם מתאמן לא טבעי שמתשמש בחומרים,כל אימון הוא מתחזק ומרים הרבה הרבה הרבה יותר ובגלל הגירוי העצום שיש לשריר וזה שהוא אוכל טוב הוא גדל בצורה ענקית!. אז מה ההבדל?,גם עם מתאמן טבעי יתאמן חזק וכבד ויתחזק באימונים הוא גם יקבל גירוי גדול לשריר ועם הוא יאכל מספיק. יקרה בדיוק אותו הדבר!. עליה בכוח היא הדבר העירקי לפי דעתי בפיתוח גוף. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|