|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
חבר פעיל
|
![]() עוד 3 ימים אחרי הבגרויות אתה תתחיל?
עד מתי מסה בא לי כבר לחטב להיות על 30 גרם פחמימה ולסבול (כן אני מזוכיסט) |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחזיק את שתי המשקולות בידיים בזמן שאתה יושב על הספה, תעמוד, תניח אותם על הרגליים, ותתישב. עכשיו תבקש ממישהו שיעזור לך להניף, ואם אין אתה גם יכול להקפיץ עם הברכיים יד יד וככה להניף תמשקל למעלה אם אתה עושה את זה נכון. ולא מתהפכים עם 35 קילו על הרגל אל תשחק אותה כוסית עכשיו כי תפסתי ממך סוס, יש לי בחור במכון שעושה חזה עליון עם יד אחת עם 40 קילו[חסרה לו יד] והוא יציב, אז כמובן שיציבות זה דבר שבונים אבל אפשרי. וגם אחד יכול לעזור לך להרים אם קשה לך, תרים משקולת אחת לרגל הוא מביא לך תשניה ועוזר לך להניף קצת... תכלס קצת בעייתי משקל כבד בפרס, אבל מישהו במכון שלי עשה 45 כל יד ועזרו לו כמו שכתבתי עכשיו והלך סבבה, אם נופל זה יפול הצידה. ולמה שישבור תריצפה אין ריפוד? הפלתי כבר בעבר משקולת של 40 מספיק פעמים לא נשבר כלום.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() כל הכבוד לו!
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בן אדם הכי סוס שאני מכיר. וד"א היה לו תאונת אופנוע זה למה הוא איבד את היד שלו, הוא היה מאוד שרירי והוא אמר שזה למה הוא איבד רק את היד ולא את כל הגוף, כי בזמן טראומה השרירים מתכווצים. וכשהוא היה על חומרים הוא גם הרים אפילו יותר אבל זה עזוב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל , איפה ראית שרשמתי שאני עושה עם 35 קילו? אני עושה עם יותר... והתכוונתי ש35 קילו ומעלה זה יותר קשה לעלות את הדאמבלים לבד ושנית כל מה אתה משווה לי חזה עליון לכתפיים? חזה עליון זה בכלל לא בעיה להרים תדאמבלים לבד ולדחוק, כתפיים זה יותר בעיה לבד כי אתה תופס את 2 המשקולות(במידה וזה משקל כבד רק) בזווית שהגב שלך נישבר ומרים אותם ולא תמיד אתה מצליח להגיע איתם לבד עד הכתפיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בחור במכון שעושה חזה עליון עם יד אחת עם 40 קילו[חסרה לו יד] והוא יציב, אז כמובן שיציבות זה דבר שבונים אבל אפשרי.
מה הוא מאמןן רק צד אחד של החזה?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
חבר פעיל
|
![]() יש השפעה גדולה למשקל של הבנץ' פרס שלי אם אני עושה אותו כתרגיל שני? (אחרי 4 סטים של חזה עליון עם משקולות)?
![]() |
#110 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() עוד אשכול של שטויות?
לא קראית הכל אבל בטוח שהגיב פה מישו בן 15 מטר שישים על 8 אחוז שומן שדוחק 120 קילו חזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יותר נכון כתף. בכל מקרה הפתרון לבעיה שלך זה ספוטר שיתכופף בזמן שהמשקולות על הברכיים ויעזור לך בצורה מסויימת להניף אותם... וחזה עליון כן קשה לעשות יד אחת, אתה תרגיש כאילו אתה מתהפך, זה כל המשקל על צד אחד. ולבחור ששאל אם הוא מאמן רק צד אחד של החזה, איך הוא יאמן את השני? יש לו יד אחת. למרות שהצד השני יחסית פורפורציונלי לצד שהוא מאמן ואני לא יודע איך הוא עושה את זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
ונעל מה ניסגר עם הבנאדם שתיארת ? כל הכבוד מעריך את הרצון והכל אבל הוא רוצה לאמן רק צד אחד של גוף.? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
חבר מתחיל
|
![]() גיל 16
משקל 63 1.69 לחיצת חזה מוט: 60 לחיצת כתפיים משקולות:20 כל כתף. כפיפת מרפקים משקולות: 18 כל יד |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מכל הזמן שנאי בפורום הבנתי שאין טעם לרשום משקלים כי אנשים שזה ניראה להם הרבה מדי או יותר מהם תמיד יגידו :טוב אחי..
אתה לא צרך להסתכל על אחרים , כל אחד מתאמן אחרת , כל אחד והגנטיקה שלו.. הכי חשוב זה ההתקדמות האישית שלך אם אתה מתקדם זה מעולה וזה הדבר היחיד שאמור לעניין אותך שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() יכול להיות שהוא עושה רבע תנועה.
![]() |
#118 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני רואה ילדים כמוך .. ובא לי לקשור להם דאמבלים של 24 קילו לידיים ולראות אותם עושים כפיפות מרפקים תוך כדי שאני מחשמל אותם עם מוט של בקר ... עד שיתפרקו להם המרפקים... ואז הם יפסיקו לזיין ת'מוח
![]() |
![]() |
#120 |
חבר פעיל
|
![]() הוא לא רשם את יחידת המשקל, אולי הוא מדבר על פאונדים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|