|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() חחחחחחח חוטייני בוא אני מפצ'ר אותך,מפנצ'ר!
![]() היה לי סרטון של 90,אבל אני לא יעלה את זה כי עברתי את זה אני רוצה ללחוץ 100 ואז אולי אני יעלה ואני כן עובד פיצולים...פשוט התוכנית שלי בנוייה לרוב על תרגילים מורכבים, כמה שאפשר ואני מוסיף סטים לידיים וכאלה.אני לפעמים גם משלב חזרות כבדות,כי כוח גם חשוב לי אבל כל זה לא קשור, אתה באמת הבאת חיטוב יפה, מסה גם בסדר...זה מה שחשוב,ולי אישית אין בעיה לפרגן, וגם אם היית יותר גדול ממני הייתי מפרגן בכיף נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 03-06-11 בשעה 12:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
הוא התכוון שכל החבר'ה שהוא הזכיר גם קצת יותר נורמלים ממך, אין להם פיצול אישיות והם לא סובלים מסכיזופרניה + לא לוקחים קלונקס באופן קבוע.... בשונה ממך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
מייק דה טר1ל עושה רושם שיש לו יד גדולה אבל לא יותר מזה ליידיגאגא כן יותר גדול אבל כמו שאמרת הוא מתאמן מלא חדש הוא באמת גדול אבל ליצן תמיר יותר גדול ממך ומרוב הפורום אבל הוא גם נמוך אפחד לא אמר שאי אפשר לגדול מיפצולים כי כן אפשר ולפעמים זה יותר טוב מתוכנית כוח אבל זה תלוי ברמת המתאמן ותוכנית האימונים בן אדם שמתאמן חודשים רק ועושה abcde ולא מבין למה הוא גדל .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() גנטיקה!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() רגע, אז למי יש הכי גדול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() חיזר מה שאתה רושם זה פשוט תירוצים. תמיר ענק אם תרצה או לא תרצה הוא נמוך ממך באיזה 20 ס"מ ושוקל מעל 100 (ועכשיו הוא לא 16% ואף פעם לא היה באמת שמן). לא מדובר על ותק או תוספים זה הכל תירוצים ההישג שלך יפה אבל תפסיק לתפוס מעצמך מפלצת. ביקשת 5 מפצלים יותר גדולים ממך, הבאתי. השתקתי אותך.
גם דימון אם אני לא טועה התאמן שבוע כן שבוע לא בצבא, לכל אחד יש את התירוצים שלו. תוספים זה בכלל תירוץ ממש אבקת חלבון וחומצות אמינו וno-שקר זה מה שגרם להם להיות יותר גדולים ממך.
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסכים איתך שמתאמן שרק התחיל להתאמן אן טעם בכלל לחשוב על פיצולים צריך לחשוב רק על התקדמות במשקלי העבודה בתרגילים המורכבים וזה מה שיבנה לו תמאסה הבסיסית ואחרכך אפשר לחשוב על דברים אחרים.. זה למה ss אחלה תוכנית.. אבל מה רע נגיד בתוכנית כמו ab? או fbw? נגידab עם 6סטים לשריר גדול ו 3 לקטן שבנויה על תרגילים מורכבים.. 4פעמים בשבוע יכולה להיות גם אחלה תוכנית... וכנל fbw 3סטים לשריר גדול ו 1-2 לקטן זה גם יכולה להיות אחלה תוכנית למתאמן מתחיל.. הקטע שאתם שוללים הכל ואומרים ss ss.. אבל אני אישית מתאמן ab שנתיים+ וכמו שאמרתי עושה 6 סטים שריר גדול ו 3לקטן.. ועובד כבד מעלה משקלים ומאוד מרוצה מהתוצאות ואף פעם לא עשיתי פיצולים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
|
![]() נערך לאחרונה על ידי קורן שמש, 03-06-11 בשעה 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
|
![]() ציטוט:
אני מסכים אם מה שרשמת אבל צריך לחשוב על וותק אימונים כי זה בתכלס מה שמשפיע על כמה גדול תיהיה מכל תוכנית הגיונית ומספיק אוכל אפשר לגדול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
|
![]() ציטוט:
אני נגד abc כי התכנון שלה גרוע ואין מספיק זמן להתאושש וגם יאיר היפרקקי מסכים איתי בעניין הזה אבל ab שאתה בונה אותה כמו שצריך (שהבסיס זה סקואט דדליפט בנץ' פרס ומתח ) היא יכולה ליהיות טובה מאוד כל עוד אתה מתקדם במשקלי העבודה (ולא פעם בחודשים) אתה תתחזק ותגדל כל עוד בן אדם עובד כבד זה טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() קוראים לזה סיבולת איגור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה תמונה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() שיכנס ברייגגגג' אחי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בראנץ' וורן ניצח בארנולד קלאסיק 2011 | ניגרי ענק | פיתוח גוף תחרותי | 49 | 09-03-11 09:10 |
נסיעה לתחרות קלאסיק באשדוד | Eliran_M | פיתוח גוף-כללי | 13 | 24-08-10 01:18 |
קצת תמונות שלי מתחרות+my big family | HAFIZ | פיתוח גוף תחרותי | 65 | 31-03-10 13:46 |
תמונות מתחרות מר הצפון 2010 | הדובר | פיתוח גוף תחרותי | 21 | 25-03-10 22:35 |
Mr. Olympia and Silvio 5 weeks out-תמונות 5 שבועות ל-O' | MagneZium | פיתוח גוף תחרותי | 22 | 04-09-07 00:38 |