|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בכל אופן, אני דיברתי על אנשים שאוכלים כל 3 שעות על הדקה. בסופו של דבר זה לא משנה אם תאכל לפי השעון או לא - העיקר תאכל. זאת הפואנטה שלי.. ציטוט:
יש לי בגדול תפריט. פשוט נגיד זה מחולק ל5 חלקים, אז לפעמים אני מאחד, לפעמים אני מוריד.. אבל את מספר הקלוריות שיש לי אני מכניס כל יום. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Banned
|
![]() הדבר הכי נכון שנכתב כאן בקשר לחילוק ארוחות הוא שלרוב האנשים יהיה מאוד קשה "להתאושש" מארוחה של 100ג' חלבון ו200ג' פחמימה... ולכן מומלצת חלוקה של הארוחות על פני היום.
דימה - אנשים שאוכלים על הדקה לפי שעון כדי לא לפרק שריר באמת משחקים בקקי, הבעיה מגיעה כשמגיעים לקראת סוף היום וצריך לסגור הרבה אוכל גם כשלא רעבים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בסדר, אז אני מכניס 5000 (מישהו אמר מלחמת זרגים?) פעמיים-שלוש ביום כי אני רעב טיחו, אני יודע שאם הייתי מקציב לעצמי זמנים וארוחות לא הייתי מסוגל לאכול את הכל כי אם אני לא רעב כל גרגר מכביד עליי
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() חידשתם ושיניתים לי כמה דברים.
אני בדרך כלל אוכל ביום 5 ארוחות כל שלוש שעות (לא בדיוק על הדקה,בערך) אתם אומרים שלא צריך? אחרי 3 וחצי שעות הגוף לא יפרק שריר? ולגבי תחושת הרעב-אתם מתכוונים שלא משנה מתי אוכלים העיקר שמכניסים את כל האכול שבתפריט? ואם אני אחד שרזה וקשה לו לעלות במשקל כדאי לי לאכול לפי רעב? כי אם אני יאכל על פי רעב לא נראה לי שאני יאכל את אותה הכמות שאני אוכל לפי תפריט ושעון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
|
![]() ציטוט:
חבר, העיקר שתאכל את מה שאתה צריך, כל השאר זה תלוי בנוחות שלך. אל תתן לאנשים לגרום לך לבזבז אנרגיות על דברים טפלים
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי הקטע שאני אחרי כול 3-4 שעות באמת רעב !! רעב כאילו לא אכלתי כול היום
סל הכול 5 ארוחות ביום זה סביר ואני מכניס את כול הקלוריות בלי למצוא את אצמי דוחס אוכל
![]() |
#69 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
במסה אני מחשב רק חלבון כול השאר אני מנסה לדחוף כמה שיותר. זאת אומרת שאני יודע שיש לי 200 גרם חזה עוף וכמויות מסוימת של אורז בסיר. אני אוכל עד שאני לא יכול לאכול יותר וזה מספיק לי. גם אם יום אחד ייצא לי 200 קלוריות מעל או המתחת למה שכיוונתי זה לא כזה קריטי במסה.
![]() |
![]() |
#70 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
|
![]()
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שאני עושה בדיוק
יוצא לי 2 גרם חלבון מלא לקילו ועוד יש הרבה לא מלא שגם מתווסף, אני לא רואה במידה ויצא שאכלתי 100-200 פחות שאני אאבד משהו ואין מצב שאני בדרסטיות אוכל 500-1000 פחות.. אין חייה כזאת
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Banned
|
![]() לאדע.. אני אם תיתן לי ככה לאכול בלי איזה תפריט כללי שמנחה אותי אני עובר לך את הכמות שאני צריך בהרבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]() בסןף הוא כן הצליח ליצור ויכוח כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Banned
|
![]() Sugarzaza, אתה מדבר הרבה שטויות.
זה כן חשוב לאכול 3-4 שעות, ארוחות מחולקות. מאיפה הבאת את השטות הזאת שזה לא מסייע בפיתוח גוף? אתה כאילו אומר שלאכול את כל התפריט בארוחה אחת זה בסדר? O_O איפה הארוחה שאחרי האימון, לפני האימון, השייק שאחרי האימון וכו'... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() וזה טוב או רע?
![]() |
#78 |
|
![]() בחשבון בנק של החברות חלבון.
![]() |
#79 |
|
![]() כל עוד יש לפחות בנאדם אחד שלמד מזה משהו, אני חושב שזה חשוב, + שרפתי שעה עד השינה
![]()
![]() |
#80 | |
|
![]() ציטוט:
חשבתי שהכי טוב זה שפשוט מישהו יענה וכולם יסתכלו בלי להגיב ![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|