ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 15-11-12, 10:35   #41
AchiliZ
חבר פעיל

חדר כושר: אולימפוס עם האלים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
כן כי מה שאתה הצעת לו מראה על רמה מאד גבוהה של ידע. Nigga plz

חוץ מזה אז מה אם הוא ביקש עזרה בab , גם ss זה ab יא סתם ובלי קשר גם בתוכנית אימונים אפשר לעשות בנץ 3x5 עם עליה של 2.5 קילו כל אימון. אתה פשוט לא מספיק "מבין" בשביל מה עומד מאחורי ההתקדמות הליניארית. אם היית מבין משהו באימוני כוח הייתי מפתח איתך דיון אבל אןי לך מושג וחצי מושג על הסוג אימונים הזה. ומה זה ליישם אימוני בילדינג - להיראות טוב? וואו כל פלוץ במכון עם טיפה גנטיקה יש לו חזה וריבועים וואו ביג דיל, נראה אותך אי פעם עובר סקוואט 200 תאמין לי שזה יותר קשה פי כמה וכמה מלהיות נער חוף ובטח שנדרשת הבנה קצת יותר ממוצעת באימונים כדי להשיג את זה, להשיג גוף יפה לא צריך לדעת יותר מקצת על תזונה ופימפומים מפה עד הודעה חדשה... אז לדבר לי פה על יישום זה קצת עילג מצדך. בכל מקרה אתה ילדון שלא מבין כלום מהחיים שלו אז אין לי מה להתווכח איתך, לך תשלח לבחורות תמונה של הריבועים שלך האיסיקיו.
א' כול לגבי הבנץ' 5x3 נכון אפשר לעשות את זה אבל כאשר מדובר בתוכנית שהיא לא כוח זה לא יהיה אפקטיבי לעשות 5 סטים לא משנה כמה חזרות!! כשיש לך עוד איזה 12-10 סטים במקרה הטוב תיספור כמה סטים זה וזה יענה לך על התשובה בנאדם כמוהו ספציפית לא אמור לעלות על כמות סטים כזאת לאימון כאשר הוא עושה ab!!!,אתה מדבר פה בכלליות כאשר אני מנסה לעזור לבחור הספציפי שפתח ת'פוסט,,עכשיו מה שהצעתי לו זה אחלה של דבר לרמתו ופלוס גיוון מבחינתך הכי קל להגיד "מה זה החרא הזה יא לא יודע כלום" יופי תשובה של אהבל ממוצע......וגבר תפסיק לזיין במוח כבר על בחורות אתה נישמע כמו fag ...לך תיקרא קצת מאמרים מחו"ל למרות שאני די בטוח שאתה לא מבין אנגלית,וריפטו על הזין שלי תיקרא כמה שאתה רוצה מימנו לא מאמין בכול מה שהוא אומר חוץ מדברים שהוכחו מדעית..

נערך לאחרונה על ידי AchiliZ, 15-11-12 בשעה 10:44.
AchiliZ מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-11-12, 10:57   #42
AchiliZ
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי achiliz צפה בהודעה
א' כול לגבי הבנץ' 5x3 נכון אפשר לעשות את זה אבל כאשר מדובר בתוכנית שהיא לא כוח זה לא יהיה אפקטיבי לעשות 5 סטים לא משנה כמה חזרות!! כשיש לך עוד איזה 12-10 סטים במקרה הטוב תיספור כמה סטים זה וזה יענה לך על התשובה בנאדם כמוהו ספציפית לא אמור לעלות על כמות סטים כזאת לאימון כאשר הוא עושה ab!!!,אתה מדבר פה בכלליות כאשר אני מנסה לעזור לבחור הספציפי שפתח ת'פוסט,,עכשיו מה שהצעתי לו זה אחלה של דבר לרמתו ופלוס גיוון מבחינתך הכי קל להגיד "מה זה החרא הזה יא לא יודע כלום" יופי תשובה של אהבל ממוצע......וגבר תפסיק לזיין במוח כבר על בחורות אתה נישמע כמו fag ...לך תיקרא קצת מאמרים מחו"ל למרות שאני די בטוח שאתה לא מבין אנגלית,וריפטו על הזין שלי תיקרא כמה שאתה רוצה מימנו לא מאמין בכול מה שהוא אומר חוץ מדברים שהוכחו מדעית..
"בילדרים טובים בדר"כ מבינים בתזונה ותו לא- הם לא צריכים להבין באימונים כי הם מוזרקים "

אדוני השחקן פוטבול מאמן אישי של בר רפאלי קורא מאמרים של ריפטו ושחקן קולנוע בזמנו החופשי, פה סיימנו את הדיון אני לא יענה לך יותר פה הוכחתה את כול מה שאמרתי..שיהיה לך בהצלחה
ישן 15-11-12, 11:31   #43
nadavmoore
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי achiliz צפה בהודעה
רמת ההבנה שלך בפיזיולוגיה וקניזיולוגיה שואפת לתחת , כל מה שאמרת עכשיו זאת שטות גדולה אחת.
הבן אדם מתאמן מתחיל בהגדרתו כלומר הוא יכול להתקדם מאימון לאימון ולהעלות משקל , אפשר לראות זאת ע"פ המשקל הנמוך בתרגיל הנ"ל (75) ולכן הצעתי לו לעשות 3x5 עם עליה ליניארית כל אימון של 2.5 קילו בלי שום סט אחר לחזה, אין מה להתעסק בפלייס ו"שכיבות שמיכה" ושטויות כאלו אם הבנץ שלך מתחת ל100 קילו. אתה לעומת זאת הצעת לו לעשות 10 סטים!!! בוא תסביר לי (מדעית כן?) איך לעבוד עד כשל על rm2 בערך (כי הוא לא יוכל לעבוד כבד 10 סטים) יעזור לו להשיג מסת שריר? הדבר היחידי שזה יעזור לו זה לפנות חומצות חלב מהשריר ואולי קצת קצת היפרטרופיה שלא נדבר שהצעת לו לעשות תרגילים לא מורכבים(פשוטים) שלא יעזרו למבנה השלדי שלו כלל וכלל. (חזה במכונה, פלייס וכו) מה שנתת לו זה בעצם מתכון לדלקת בכתף תוך אימון או שניים. דבר שני לגביי ריפטו, הבן אדם ד"ר לקנזיולוגיה - כל מה שהוא כותב בספר שלו מבחינה תנועתית ופיזיולוגית נכון ומוכח! יש לך שם הסברים מפה עד הודעה חדשה אתה פשוט עילג מידי כדי להבין אותם אני גם לא חסיד של ריפטו אבל הבן אדם יודע להסביר את החשיבות של התרגילים המורכבים ופיתוח של כוח בסיסי יותר טוב מכל אחד אחר. אני בטוח שאתה נראה כמו קיסם ויש לך רגלי תרנגולת , בחיים שלך לא עשית סקוואט שובר מקביל ואתה מתאמן עם חגורה עליך כל האימון אתה ליצן מכון מהזן הכי מצחיק שיש ואין לך הבנה בשום דבר שקשור לאימונים , לגביי הרמה ההשכלתית שלי אם היא כל כך מעניינת אותך- בקיץ אני מסיים תואר במשפטים. שיהיה יום טוב
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-11-12, 12:03   #44
AchiliZ
חבר פעיל

ציטוט:
רמת ההבנה שלך בפיזיולוגיה וקניזיולוגיה שואפת לתחת , כל מה שאמרת עכשיו זאת שטות גדולה אחת.
הבן אדם מתאמן מתחיל בהגדרתו כלומר הוא יכול להתקדם מאימון לאימון ולהעלות משקל , אפשר לראות זאת ע"פ המשקל הנמוך בתרגיל הנ"ל (75) ולכן הצעתי לו לעשות 3x5 עם עליה ליניארית כל אימון של 2.5 קילו בלי שום סט אחר לחזה, אין מה להתעסק בפלייס ו"שכיבות שמיכה" ושטויות כאלו אם הבנץ שלך מתחת ל100 קילו. אתה לעומת זאת הצעת לו לעשות 10 סטים!!! בוא תסביר לי (מדעית כן?) איך לעבוד עד כשל על rm2 בערך (כי הוא לא יוכל לעבוד כבד 10 סטים) יעזור לו להשיג מסת שריר? הדבר היחידי שזה יעזור לו זה לפנות חומצות חלב מהשריר ואולי קצת קצת היפרטרופיה שלא נדבר שהצעת לו לעשות תרגילים לא מורכבים(פשוטים) שלא יעזרו למבנה השלדי שלו כלל וכלל. (חזה במכונה, פלייס וכו) מה שנתת לו זה בעצם מתכון לדלקת בכתף תוך אימון או שניים. דבר שני לגביי ריפטו, הבן אדם ד"ר לקנזיולוגיה - כל מה שהוא כותב בספר שלו מבחינה תנועתית ופיזיולוגית נכון ומוכח! יש לך שם הסברים מפה עד הודעה חדשה אתה פשוט עילג מידי כדי להבין אותם אני גם לא חסיד של ריפטו אבל הבן אדם יודע להסביר את החשיבות של התרגילים המורכבים ופיתוח של כוח בסיסי יותר טוב מכל אחד אחר. אני בטוח שאתה נראה כמו קיסם ויש לך רגלי תרנגולת , בחיים שלך לא עשית סקוואט שובר מקביל ואתה מתאמן עם חגורה עליך כל האימון אתה ליצן מכון מהזן הכי מצחיק שיש ואין לך הבנה בשום דבר שקשור לאימונים , לגביי הרמה ההשכלתית שלי אם היא כל כך מעניינת אותך- בקיץ אני מסיים תואר במשפטים. שיהיה יום טוב
תגובה עיניינית ששווה דיון כול הכבוד!
לא ראיתה אבל הצעתי לו לעשות 10 סטים פלוס עוד תרגיל משני כמו מקבילים כשאני אומר תרגיל בדרך כלל זה לא פחות מ 3 סטים,שפה כבר יוצא לו 13 סטים שזה מעולה למיתאמן מתחיל כאשר עבודה חזקה על תרגילי ברזל(בנץ' 8-10) ועבודת נפח (מקבילים עד כשל) לתרגילי משנה,זה בהחלט ישיג לו מאסת שריר אם הוא אוכל נכון שפה מתחיל ביכלל האימון עוד לפני שניכנסתה מיתחת למוט,כול העיקר במה שאמרתי זה הגיוון באותו אימון שזה בין הדברים החושבים למיתאמן שניתקע במיוחד אם הוא מתחיל,לגבי חומצות חלב אתה כמיתאמן כוח בטח אמור לדעת את זה ששיחרור חומצות החלב זה בין הדברים החשובים (מונע! פציעות ומתיחות שריר למיניהם)אז כאשר אתה מגוון באימון פלוס שיחרור נכון של השרירים זה מוריד בהרבה אחוזים את הפציעה,אז את המתכונים שלך תישמור למיטבח,לא הבנתי רק דבר אחד אתה טוען שאדם שדוחק מתחת ל100 קילו בנץ' אז אוטומטית העבודה שלו שווה לתחת בתרגילים כמו פלייס או פרפר וכדומה? Nigga plz......דבר אחר מאמן וינגייט היקר אתה לא יודע דבר וחצי דבר עליי אז תפסיק לבלבל ת'מוח ההיתגוננות שלך פשוט מתחילה להיות פטטית
ישן 15-11-12, 13:06   #45
nadavmoore
חבר פעיל

אני אומר שבן אדם שלוחץ 100 פלוס, בדר"כ יראה יותר טוב (מבחינת החזה) מזה שלוחץ 80 ועושה עוד מאתיים תרגילי עזר לחזה...
וללחוץ 100 זה לא דבר שקשה להגיע אליו אם עובדים נכון (כמו שהצעתי לו).
אין לו מה להתעסק עם חומצות חלב בחזה כרגע אם הוא רוצה "לגדול" לעבוד יותר מ3 סטים על rm10 וגם rm8 לא ייתן לו הרבה חוץ מעבודת יתר של מפרק הכתף שלו שגם ככה חלש כי הוא לא התמודד עדיין עם עומסים גבוהים (ואני לא מדבר על עומסי נפח שלא נותנים הרבה אלא עומסי עצימות) , פינוי חומצות חלב שאין להם שום תמורה ביחס לרמה של המתאמן כרגע(מספיק שישקיע באירובי והפינוי חומצות חלב שלו יהיו סבבה לגמרי לרמתו) ואולי קצת קצת היפרטרופיה שגם ככה אותה הוא ישיג אם הוא ילחץ פחות חזרות ויותר משקל... לגביי ווינגייט כל הקורס שם הוא שטות אחת גמורה ואני מסתייג מכל מה שלימדו אותי שם(כמעט)- אם תשים לב מה שאני כותב לך כאן לא קשור לווינגייט אתה כותב דברים שמתאים לווינגייט ללמד ובכלל אין להם ביסוס בשום מקום חוץ מ"תראה אני עשיתי את זה וזה עובד עליי אז זה יעבוד גם עליך" וכן אני טוען שלמי שאין בנץ לפחות 20 קילו מעל למשקל שלו אין לו מה להתעסק בתרגילי פרפר וכו'... כיוון שהמפרקים שלו והרצועות שלו שעדיין לא יודעים להתמודד עם עומס ועצימות ולא חל עליהם חוק וולף (לך לויקיפדיה תקרא מזה) ברמה כזאת שהעצמות והשלד מספיק חזקים וסתם חבל ל"בזבז" את האנרגיה על תרגילים שלא נותנים לך כלום בשלב הזה, אני חושב(והרבה כמוני) שקודם כל צריך לנצל ולמקסם את התרגיל המורכב עד תומו, יש לו תפקיד ולכן משתמשים בו...ואח"כ להתעסק בתרגילי עזר (פלייס אני בכלל לא ממליץ לעשות אבל סבבה) .

אגב אין לך מושג מה זה מתאמן מתחיל ומה מעולה בשבילו אם אתה כותב לו לעשות 13 או 10 סטים לחזה, זאת שטות גמורה בלי ביסוס.

ןואני אשמח לדעת כמה אתה לוחץ (ואם אפשר לראות סרטון שמוכיח את זה) שאתה נותן לו טיפים על לחיצת חזה..

נערך לאחרונה על ידי nadavmoore, 15-11-12 בשעה 13:11. סיבה: ...
ישן 15-11-12, 13:18   #46
nadavmoore
חבר פעיל

ועוד דבר, הנה לך דוגמא לבילדר שמתכונן לתחרות ועושה תרגילים מורכבים לחזרות נמוכות...נראה לי שחסרה לו היפרטרופיה לא? מה אתה אומר?

http://www.israelbody.com/showthread.php?t=77292
ישן 15-11-12, 14:22   #47
AchiliZ
חבר פעיל

ציטוט:
אני אומר שבן אדם שלוחץ 100 פלוס, בדר"כ יראה יותר טוב (מבחינת החזה) מזה שלוחץ 80 ועושה עוד מאתיים תרגילי עזר לחזה...
וללחוץ 100 זה לא דבר שקשה להגיע אליו אם עובדים נכון (כמו שהצעתי לו).
אין לו מה להתעסק עם חומצות חלב בחזה כרגע אם הוא רוצה "לגדול" לעבוד יותר מ3 סטים על rm10 וגם rm8 לא ייתן לו הרבה חוץ מעבודת יתר של מפרק הכתף שלו שגם ככה חלש כי הוא לא התמודד עדיין עם עומסים גבוהים (ואני לא מדבר על עומסי נפח שלא נותנים הרבה אלא עומסי עצימות) , פינוי חומצות חלב שאין להם שום תמורה ביחס לרמה של המתאמן כרגע(מספיק שישקיע באירובי והפינוי חומצות חלב שלו יהיו סבבה לגמרי לרמתו) ואולי קצת קצת היפרטרופיה שגם ככה אותה הוא ישיג אם הוא ילחץ פחות חזרות ויותר משקל... לגביי ווינגייט כל הקורס שם הוא שטות אחת גמורה ואני מסתייג מכל מה שלימדו אותי שם(כמעט)- אם תשים לב מה שאני כותב לך כאן לא קשור לווינגייט אתה כותב דברים שמתאים לווינגייט ללמד ובכלל אין להם ביסוס בשום מקום חוץ מ"תראה אני עשיתי את זה וזה עובד עליי אז זה יעבוד גם עליך" וכן אני טוען שלמי שאין בנץ לפחות 20 קילו מעל למשקל שלו אין לו מה להתעסק בתרגילי פרפר וכו'... כיוון שהמפרקים שלו והרצועות שלו שעדיין לא יודעים להתמודד עם עומס ועצימות ולא חל עליהם חוק וולף (לך לויקיפדיה תקרא מזה) ברמה כזאת שהעצמות והשלד מספיק חזקים וסתם חבל ל"בזבז" את האנרגיה על תרגילים שלא נותנים לך כלום בשלב הזה, אני חושב(והרבה כמוני) שקודם כל צריך לנצל ולמקסם את התרגיל המורכב עד תומו, יש לו תפקיד ולכן משתמשים בו...ואח"כ להתעסק בתרגילי עזר (פלייס אני בכלל לא ממליץ לעשות אבל סבבה) .

אגב אין לך מושג מה זה מתאמן מתחיל ומה מעולה בשבילו אם אתה כותב לו לעשות 13 או 10 סטים לחזה, זאת שטות גמורה בלי ביסוס.

ןואני אשמח לדעת כמה אתה לוחץ (ואם אפשר לראות סרטון שמוכיח את זה) שאתה נותן לו טיפים על לחיצת חזה..
אדם שעושה 3 חזרות ל120 x5 ואדם שעובד 100 קילו או 80 ל10 חזרות x4 לא בהכרח שההוא שמרים יותר יראה יותר גדול וכן אפשר ליגדול ככה וזה לא נתון לויכוח כאשר אדם אוכל נכון ומקפיד להיתאמן נכון הוא יגדל לא משנה מה זאת עובדה,לגבי מה שהצעתי לו זאת עבודה נכונה שלטווח הארוך משפיעה הרבה יותר מכול תוכנית כוח(עוד פעם תלוי מה המטרה של אותו מיתאמן) ואם הוא יקפיד עליה או לא זאת בחירה שלו...לגבי ה10-13 סטים שהצעתי זאת תוכנית שמיתחלקת ומיתגוונת כול פעם וצריך לשחק איתה כול פעם בהחלפת תרגילים כשבתרגילי ברזל לא עובדים מתחת ל7 שאפשר לייחס אותה ל"כוח" בתרגילי משנה עובדים יותר נפח כאשר חזרות עולות(ואם מדברים על בילדרים אפשר ליראות המון חבר'ה רציניים שעובדים על חזרות גבוהות בתרגילי משנה ואפילו תרגילי ברזל)...שמע אני גולש בהרבה פורומים בחול גם ותמיד יש ותמיד יהיה את כול הויכוחים האלה בין תוכניות כוח ולבין תוכניות שהן לא כוח וזה לא יגמר אף פעם כי הליפטר יגיד משהו אחד והבילדר משהו אחר (מדבר בממוצע כי יש גם בילדרים שעובדים כוח ולהפך),אבל אתה יודע בסופו של דבר כול פעם הליפטר יוצא לוזר בגלל שהוא כול פעם מגיב הודעות כמו שהגבתה בהתחלה על החופים וכול השטויות האלו וכמובן איך לא "תראה כמה אתה לוחץ ואני יגיד לך מה אתה שווה או מבין"...אני לוחץ למעל 100 ואני לא יעלה לפה סרטון אני לא חייב להוכיח לך שיט וגם לא מעניין אותי מה אתה חושב לגבי הניראות ראיתי כבר תמונות שלך בפורום אני לא ישווה את עצמי אליך כי זה לא יהיה פייר כי אותי לא ראיתה אבל בוא נגיד שאתה מדבר יותר ממה שאתה מרים זה בטוח!
ישן 15-11-12, 14:33   #48
nadavmoore
חבר פעיל

לי לעומתך סרטונים להוכיח כמה אני מרים. http://www.youtube.com/watch?v=Rjo5mlyO_DM
מדהים שאני נראה קטן ולוחץ 120 הא? חוצמזה שהנוסחה הזאת של אם אתה לוחץ X לRMY אז הX שלך בRM-Z הוא כזה זאת נוסחא טפשית ולא נכונה אני מבטיח לך שמי שלוחץ 80 ל10X4 לא יכול ללחוץ 100 ל3X5 גם אם הוא ממש ירצה...

אני הבאתי סרטון של כמה אני לוחץ , עד אז אתה זה שמדבר יותר ממה שהוא לוחץ ולא אני...

אגב אני לא מתאמן כוח, אני מתאמן למטרות פוטבול נטו (אבל עושה תרגילים מורכבים במתכונת כוח) ועדיין אני יחסית חזק לכל בילדר ממוצע בחדר כושר

נערך לאחרונה על ידי nadavmoore, 15-11-12 בשעה 14:37. סיבה: ...
ישן 15-11-12, 14:36   #49
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין

ציטוט:
ועוד דבר, הנה לך דוגמא לבילדר שמתכונן לתחרות ועושה תרגילים מורכבים לחזרות נמוכות...נראה לי שחסרה לו היפרטרופיה לא? מה אתה אומר?

http://www.israelbody.com/showthread.php?t=77292
זה לא משנה איזה תוכניות יעבדו הכל בולשיט,התאמנתי מתוכניות פיצולים הכי הזויות שיש ועד תוכניות כמו ss והתוצאות הם אותו הדבר,בסופו של דבר אתה תמיד תעלה מסה ותגדל.כמובן בהתאם לזה שאתה לא ליצן ויודע מה לעשות.בכל תוכנית העלתי מסה ומשקלי עבודה.זה כבר לא משנה כל הריבים האלה.ואני לא מבין למה אתה כל כך מתנגד לתרגילים כמו פלייז ונתקע רק בתרגילים מורכבים?
ladybug מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-11-12, 14:40   #50
nadavmoore
חבר פעיל

פלייס ספציפית יש לי בעיה איתו כי אתה לא יכול להתקדם יותר מידי והתנועה הזאת בעייתית מאוד למפרק הכתף.
לשאר תרגילי העזר אין לי בעיה איתם ואני אפילו עושה אותם בעצמי אבל יש זמן לעשות אותם ואין טעם לעשות אותם בשלב מוקדם מידי, מתאמן מתחיל לדעתי צריך לפתח כוח בסיסי ומשם להמשיך לתוכניות פיצולים עם תרגילי עזר הבעיתיות בתרגילי עזר בהתחלה היא שהיא מונעת ממך להתקדם ליניארית בתרגילים המורכבים שלמתאמן מתחיל הם הכי חשובים
ישן 15-11-12, 14:48   #51
AchiliZ
חבר פעיל

ציטוט:
לי לעומתך סרטונים להוכיח כמה אני מרים. http://www.youtube.com/watch?v=Rjo5mlyO_DM
מדהים שאני נראה קטן ולוחץ 120 הא? חוצמזה שהנוסחה הזאת של אם אתה לוחץ X לRMY אז הX שלך בRM-Z הוא כזה זאת נוסחא טפשית ולא נכונה אני מבטיח לך שמי שלוחץ 80 ל10X4 לא יכול ללחוץ 100 ל3X5 גם אם הוא ממש ירצה...

אני הבאתי סרטון של כמה אני לוחץ , עד אז אתה זה שמדבר יותר ממה שהוא לוחץ ולא אני...

אגב אני לא מתאמן כוח, אני מתאמן למטרות פוטבול נטו (אבל עושה תרגילים מורכבים במתכונת כוח) ועדיין אני יחסית חזק לכל בילדר ממוצע בחדר כושר
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen

אחי בחיית דינק עזוב את המישקל כול הכבוד על זה כן למרות שהוא ממש לא גדול בלשון המעטה,אחרי הכול כשאני מדבר על SSניק ממוצא אני מדבר עליך אדם שמרים נחמד ביחס למישקל גוף שלו ויצא מהחדכ ו...DO U EVEN LIFT?....לגבי התוכניות כוח אני יגיד עוד פעם אין שום בעיה פה וכול אחד למטרות אישיות שלו אבל בכול פעם הליפטרים(פורומים בחול או לא משנה מה)מנסים לעקוץ תוכניות אחרות כי הם כול כך מקובעים על כול התוכניות כוח עד שהם כבר ממש לא מוכנים לישמוע הצעות אחרות בזמן שהבילדר הממוצע ניראה הרבה יותר מאסיבי ואסתטי,פה דיברתי בכללי ואתה מיתאמן למטרות פוטבול אז ממה שאני מבין שהחד"כ זה לא המטרה העיקרית שלך שזה בסדר גמור...בהצלחה
ישן 15-11-12, 14:56   #52
nadavmoore
חבר פעיל

לא הבנתי למה שמת את הסרט? אני שוקל 85 על 178 על אחוז שומן לא גבוה כמו שאתה רואה לדעתי זה מכובד לבן אדם שלא עושה "מאסה" ולא מתאמן למטרות "גדילה" או משהו כזה ובכל זאת מתקדם... הדדליפט זה אחרי קרע בהאמסטרינג ויש לי חרא טכניקה בדדליפט אבל אני עובד ומנסה לשפר את זה.
בכל מקרה עד שלא תשים סרטים שלך אני יכול להגיד לך "do u even lift" כי בנתיים אתה רק מדבר.
ואני לא יודע על איזה בילדר ממוצע אתה מדבר? כל הבילדרים הטבעיים לא מגיעים לגדלים של ליפטרים שאני מכיר. יש לי חבר בקבוצה (שכותב פה) שהוא 107 קילו על בערך 12 אחוז שומן - (185 בערך) לא ראיתי בילדר טבעי בכזה גודל בארץ
ישן 15-11-12, 15:02   #53
AchiliZ
חבר פעיל

ציטוט:
לא הבנתי למה שמת את הסרט? אני שוקל 85 על 178 על אחוז שומן לא גבוה כמו שאתה רואה לדעתי זה מכובד לבן אדם שלא עושה "מאסה" ולא מתאמן למטרות "גדילה" או משהו כזה ובכל זאת מתקדם... הדדליפט זה אחרי קרע בהאמסטרינג ויש לי חרא טכניקה בדדליפט אבל אני עובד ומנסה לשפר את זה.
בכל מקרה עד שלא תשים סרטים שלך אני יכול להגיד לך "do u even lift" כי בנתיים אתה רק מדבר.
ואני לא יודע על איזה בילדר ממוצע אתה מדבר? כל הבילדרים הטבעיים לא מגיעים לגדלים של ליפטרים שאני מכיר. יש לי חבר בקבוצה (שכותב פה) שהוא 107 קילו על בערך 12 אחוז שומן - (185 בערך) לא ראיתי בילדר טבעי בכזה גודל בארץ
לגבי הסרטון זה סתם להמחשה שאתה מדבר הרבה ובנוסף לא עובד נכון.. קח באיזי....ודוגמאות יש מפה עד הודעה חדשה גם אני יכול להגיד שיש לי חבר שהוא 86 קילו על 8 % וניראה כמו 110 לפחות וכן הוא לא עושה תוכניות כוח ויש ליפטרים בחד"כ עצמו שהלסת שלהם נופלת החוצה כשהוא עושה סקוואט והם שוקלים 100 פלוס..
ישן 15-11-12, 15:08   #54
nadavmoore
חבר פעיל

לא הבנת שאצלנו "הליפטרים" מגבים דיבורים בסרטונים, עד שלא תראה לי סרטון של מישהו עושה משהו אני לא אאמין לך.
חוצמזה שהדיון פה היה על בנץ , לא על דדליפט
ישן 15-11-12, 15:20   #55
AchiliZ
חבר פעיל

ציטוט:
לא הבנת שאצלנו "הליפטרים" מגבים דיבורים בסרטונים, עד שלא תראה לי סרטון של מישהו עושה משהו אני לא אאמין לך.
חוצמזה שהדיון פה היה על בנץ , לא על דדליפט
זכותך לא להאמין לא משנה לי כול כך וסירטון אני יעלה לפה כשאני ירצה בינתיים לא מעוניין,ואתה רשאי להסיק מזה מה שאתה רוצה son
ישן 15-11-12, 15:30   #56
nadavmoore
חבר פעיל

טוב, עד אז אני מקווה שתלמד לכתוב בעברית. להית'
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא