|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח subzero אין אצלי 1 שעושה 3 פלטות?
מכיר את סטס? מכיר את סרגי מישנקו? יש עוד המון שעושים סקוואט 150+ ול8 חזרות. אתה חיי בסרט! |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() הייקף רגל שלי הוא בין 60-65 ותאום 45. רגלי תרנגולת הם לא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
|
![]() שלי בין 0-200
טוב שלא זרקת לי מזריקים.. אני מדבר על אנשים רגילים וטבעיים, לא מזריקים ותחרותיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() יש הרבה תכנס לפורום האחר תראה מישהו bigger stronger אני מתאמן איתו. הוא הסקוואט שלו 200+ .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() דני קגנוביץ' עושה סקואט עם 200 קילו ל5~ חזרות והוא בן 17 טיבעי בחיים לא עשה תכנית כוח ועובד לרוב סקוואטים 20 חזרות ... עובד מפוצל.. ויש לו בנוסף רגליים יותר גדולות משל חצי מהפורום פה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]() יש סרטונים לכל הזיוני מוח האלה?
גם אני יכול לשים מוט על הגב ולרדת 2 סנטימטר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() לגבי טבעי לא טבעי קשה להוכיח. וss אופטימלית למתחילים, ואם לא ss, אז תוכנית אחרת שלא נראית רחוק ממנה. ו10 סטים לכתפיים זה פסיכי. זה איזור שקל לו מאוד להפצע.
יש פיצולים שעובדים יפה, אבל בבוא הזמן...
![]() |
#48 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
...
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]() מי שעושה ss באמת כמו שצריך (באמת מוסיף משקל מאימון לאימון בלי תירוצים = מגיע למשקלים כבדים)
לא חוזר לפיצולים ולשטויות. למוזרקים זה לא כ"כ משנה, שיעשו מה שהם רוצים, למתאמן טבעי הדרך הכי טובה להוסיף מסה היא להוסיף משקל למוט. לי ב-ss הייתה היפרטרופיה נהדרת, לא יודע מה לגבי הילדים שעושים ss yndtp עם טכניקה הזויה ולא מצליחים להוסיף משקל למוט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() דני לא מוזרק ופשה לא מוזרק. ופשה יורד על הסוף בסקוואט שלו. אני לא יודע לגבי דני, אבל אני בטוח שגם הוא.
אני אישית כמו שאמרתי המטרה שלי זה לא רק להוסיף משקל כל אימון. ילדי ss יעשו הכל כדי לעלות משקל גם אם זה אומר להיות שמנים ולאכל כל היום מיונז וסניקרס. אני גם מוסיף משקל כל אימון ולא אוכל אוריאו סניקרס פיצה וכל הג'אנק. אני לא אומר ש ss היא חרא תוכנית אבל אני פשוט לא מעוניין בה לא משנה מה יגידו וגם לא פותח הפוסט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
![]() אם אתה מוסיף משקל כל אימון אני מניח שהסקוואט שלך כבר 230, אני צודק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() אם הייתה קורא ת'פוסט הייתה מבין שהפסקתי סקוואט עקב כאבים בגב התחתון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() דוגרי... מה עשה לכם הבנאדם? אתה כל כך שונאים אחד את השני רק כי אתם חושבים בצורה שונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא שונא. אבל מעצבן כל פווסט שמישהו פותח ושואל על abc/abcd או כל תוכנית אחרת שהיא לא ss חייבים לבוא הילדי ss ולהגיב שטויות. פשוט משועממים,כאילו המטרה היחידה שלהם פה זה לשכנע אנשים לעשות ss.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
|
![]() אנחנו רוצים לטובת הפורום.
אני מניח שגם אתה, הבעיה היא שאתה לא ממש עוזר אלא רק אומר לאנשים מה שהם רוצים לשמוע, אין לך מושג איך להוסיף מסה כמו שצריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אין לי בעיה , לא רוצה שלא יעשה ss. אבל כשהוא אומר שהוא לא רוצה ללמוד תטכניקה של התרגילים (כאילו שבפיצולים לא עובדים עם תרגילים מורכבים) זה כבר אומר שהתפיסה שלו לגבי אימונים היא 100% טעות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() אני בטוח שיש פה כמה שמכירים את פשה מאשדוד(מכון פרייד). אני מתאמן איתו לפעמים. ואני הולך פחות או יותר לפי התוכנית שלו,וולפי התוצאות שלי ושלו,אנחנו כן מוסיפים מסה וביחד איתנו גם עוד 4 חברים שלנו שמתאמנים כבד ובנוסף בעצימות גבוהה. אתה פשוט לא מבין שלא כולם רוצים רק להוסיף משקל למוט, הם רוצים גם מסה.
מילא לעשות ss ואז abc/abcd זה טוב. אבל ss ואז בדוק תגידו גם תוכניות של 5x5 ביל סטאר ובלה בלה בלה. אם מישהו שואל אותך מה השעה, אתה תגיד לו מה השעה או תתחיל לספר לו מאיפה קניתה ת'שעון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני כבר אמרתי את זה ואני יגיד את זה שוב
למתאמן טבעי שהמטרה שלו זה BB נטו תוך 10 שנים הוא יראה הכי מרשים בצורה של: SS>TM>5/3/1>high vol BB לדעתי מי שלא בטווח סקוואטים של 200+ אין לו מה לחשוב בכלל על תכניות BB תמיד יהיה איזה יוסי יד 50 שיעשה מה שבא לו ויקח תחרויות (פלקס ווילר?), אבל רוב הפורום זה לא יוסי יד 50
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() תראה המטרה שלי זה לא סקוואט 200 קילו.
אלא גוף יפה עם מסה טובה, אני הולך לmma אחרי זה בכל מקרה והעיקר לתפוס צ'וציות. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית חדשה abcd | Herbal | אימונים | 6 | 14-12-09 17:53 |
תכנית abcd | pumba | אימונים | 56 | 16-11-09 15:22 |
תכנית abcd | Snacks | אימונים | 8 | 24-01-09 20:09 |
תכנית גב ל-abcd | freepsider | אימונים | 3 | 16-12-08 11:32 |
אני בונה תכנית אימונים זמנית - כנסו לעזור בבקשה | סוס_יאור | אימונים | 2 | 16-09-07 16:40 |