|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא מכיר שום גו אקטיב.
2 פלטות של 10 כל צד? מה שתגיד. ילד בן 16 לא שם שתי פלטות של 10 קילו כל צד על מוט w ומצליח גם חזרה אחת. שזה 4 פלטות בעצם. אני אישית מרים במשקולות כל יד 20 קילו ל6 חזרות ולא ראיתי הרבה בטווח גילאים הזה שעוברים אותי, לא ראיתי אף אחד במכון שעובר אותי מהטווח גילאים אבל יש כמה במקומות אחרים, ואני עושה עם המוט גג 36, אז אתה אומר לי שבאופן עקרוני, אתה יכול להרים כל יד משקולת של 30?. בגלל שאנחנו מעלים 50% במשקלים אם תחשב את זה. [אני מרים בישיבה עם סיבוב לכן יותר משקל מהמוט כי יש גם חלק של העבודה ע"י האמות, ובמוט פחות, לפחות לפי ההרגשה]. בכל מקרה מוגזם המשקל. נערך לאחרונה על ידי נעל, 21-06-09 בשעה 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() תעבדו איפו שאני עובד במחסן בונדנט אשדוד תעלו על מדפים 5 קומות כל פעם ותסחפו אגזים 20-25 קילו כל דקה במשך 9 שעות ואז תיראו מה זה חמאה ומה זה אבן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חלאס חברה מה יש לו לחרטט?עם כל הכבוד זה סה''כ פורום והוא לא משיג כאן "מחמאות" מזה ככה שהוא מחרטט רק את עצמו ולא את אף אחד אחר!
לכו תדעו אולי יש לו הרבה כוח בבייספס?ובחזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() .....
נערך לאחרונה על ידי tal_s, 17-06-09 בשעה 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.siz.co.il/my.php?i=xyunknjty24w.jpg
http://www.siz.co.il/my.php?i=jzhgotfgkmmn.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=zbmlbn2znhyj.jpg זה לא THE ONE. לTHE ONE יש כבוד עצמי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט בדיחה שאתה מנסה לעשות פוזות ופשוט לא רואים כלום! הרוחב של המותניים שלך יותר גדולות מגב יסמרטוט שמן! אתה שמןןן ושחיף בו זמנית (שזה לא אפשרי!) מקס לפחות מסת שריר מכובדת, היד שלו פי שלוש גודל על שלך י'שמנמן מגעיל שחושב שהוא בודיבילדר! תעוף לנו מהפורום יטמבל! צריך לשים אותך במוסד סגור י'משועמם אחד, בה לפה כדי לקלל, מה הקטע?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חלאס כבר יא ילד משועמם תתחיל כבר להתאמן פיקסמן במקום לזיין תמוח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תלמד כמה דברים... קודם כל-לרוסים יש אחלה גנטיקה..הלוואי עלי גנטיקה של רוסי דבר שני הוא נראה הרבה יותר טוב ממך ואתה יודע מה גם ילד ששוקל 40 קילו על 1.75 וההיקף יד שלו 25 נראה יותר טוב ממך דבר שלישי תלמד כבר לתת כבוד גם אם אנשים נראים מגעיל תלמד כבר לתת כבוד כי אתה כלום ושום דבר ילד בן 16 יוצא עם חברים מתאמן במכון כושר לא מזיין תמוח בפורומים כל החיים שלו |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|