|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נגיד לפני אימון אתה אוכל את 450 קלורית נגיד הורדת את הפחמימות שזה 250 קלוריות נגיד אתה לא מסכים שאחרי כמה אימונים תהיה ירידה באינטסביות של האימון? כלומר פחות כוח נערך לאחרונה על ידי Vodex, 03-12-08 בשעה 19:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה צריך לקרוא קצת על מסלולי האנרגיה בגוף לפני שאתה ממשיך כי אתה עושה סלט. אינטנסיביות=עצימות, אתה באמת מאמין שעוד סנביץ' לפני האימון יגרום לך להרים 5 קילו יותר באימון? אני בטוח שעכשיו זה נשמע לך קצת מטופש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() נו לזה התכוונתי, אני מאמין שאם תעלה את מאזן הקלורי שלך שזה יאמר נגיד לעוד סנביץ' ובבוקר עוד סנביץ אחרי כמה אימונים יהיה שיפור בכוח, מה שאתה רוצה להגיד שזה לא משנה מבחינת המשקלי העבודה והאימון עצמו אם אתה על 1200 קלוריות או 2500 קלוריות למשל? אתה מאמין שאחרי כמה אימונים על מאזן של 1200 קלריות תצליח להרים אותה משקלים אני מודיע לך שתהיה ירידה בכוח, וככה ההפך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה עובד לשני הכיוונים. ואין שום קשר לאינטנסיביות, אתה מדבר כאן על קצב התקדמות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
פחות קלוריות פחות כוח. אין ספק בזה ספק. אך ספק גדול אם זה ישפיע באימון הראשון.
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אימון ראשון לא תעלה משקלים אבל לפי ניסיון עם עצמי כשאתה בחיטוב אז יחסית מאגרי הפחמימות ריקים שזה אומר שהגוף מתחיל להשתמש בפחמימות בצורה ניקרת זה אומר שכבר אחרי ה3-4 סטים מרגישים שאתה מתעייף הרבה יותר, מה שאני רוצה להגיד שאם אתה יוצא מהחיטוב עוד כבר ביום בראשון שאתה מעלה אוכל אומנם לא תעלה משקלי עבודה אבל תרגיש פחות עיף בין סט לסט ובסט עצמו אתה מרגיש גמור . ועם הזמן אפילו תהיה עליה במשקלי עבודה בצורה משמעותית מה שכן אני חושב שיש איזה שהיא השפעה על הגוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
|
![]() ציטוט:
כמובן שלא תמיד ולא בכל מצב ויש להתייחס לכל מקרה לגופו.
![]() |
![]() |
#49 | |
|
![]() ציטוט:
העלת יותר פחמימות- לכן העלת יותר קלוריות... זאת גם סוגייה שיש לשים לה לב.
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() התווכנתי לפחמימות בעיקר, ובעניין שהוא אמר לא חשוב מתי אתה אוכל אבל מה שבטוח אם אתה לא אוכל לפני האימון אתה תהיה יותר עייף, ורעב שזה בסופו של דבר משפיע על האימון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() עוד פעם אתה??? קודם כל מה אתה קופץ מי דיבר איתך בכלל, חוץ מלעקוץ ולבלבל לי תמוח אתה לא יודע לעשות כלום, ובטח שאני יודע על מה אני מדבר, כשאתה מנסה כל מיני דברים ואתה רואה מה יותר טוב אתה לא צריך שאחד כמוך יבוא וגיד לי מה אני מדבר ומה אני לא מדבר, ובמיוחד שאני מתיעץ עם אנשי מקצוע, אז מי יקשיב לך חח??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
|
![]() אה, סליחה באמת. לא ידעתי שאתה מתייעץ עם אנשי מקצוע.
ואני נמצא בפורום פתוח, אני יכול לדבר עם מי שאני רוצה ילד. איך בדיוק הפחמימות שאתה אוכל לפני האימון עוזרות לך? אני לא רואה את זה קורה, אלא אם כן אתה הולך לרוץ במשך שעות באימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמובן שלא בצורה מאוד משמעותית אבל אפשר לשים לב להבדל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שאני מבדיל אני נותן לך דוגמה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() Vodex, אני לא רוצה לפגוע בך אבל בערך כל תגובה שלך נהייתה פחות קשורה לעניין ולמציאות. הדעה שאנחנו אומרים היא לא קשורה לגירעון קלורי או פלוס קלורי ולא לכמות הפחמימות שאתה אוכל ביום. הדעה שלי, של דה סאן ושל קולדפייר שעכשיו הצטרף לדיון היא שהארוחה ישירותלפני האימון לא תעלה אינטנסיביות באימון, אלא אולי רק תגרום טיפה תחושה של אי נוחות בבטן או תעזור פסיכולוגית.
אתה לוקח את מה שאנחנו אומרים למקום אחר לגמרי, אתה מציג את זה כאילו אמרו לך תאכל פעם ביום, וגם בארוחה הזאת תאכל 1000 קלוריות בלבד. אז זהו, שאף אחד לא אמר את זה, אנחנו מדברים מבחינה תיאורטית שאפשר להכניס את כל הארוחות לארוחה אחת גדולה, אבל אף לא עושה את זה מטעמי נוחות. בקיצור, אם תאכל ארוחת צהריים טובה בשתיים והאימון שלך בחמש, אז הבננה בארבע וחצי לא ממש תשפיע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |