|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יכול להיות שהוא עובד כמו באדיבילדר.. בכל מקרה, הוא עוד לא ברמה של להפריד אימון bb מpl, סה"כ העיקרון בשלב הזה זהה - להתקדם במשקלים תוך כדי שמירה על טכניקה נכונה, ולא להגיע לאימון יתר
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה הגיל אחי?
אממ התמונות כניראה לא משקפות אותך,האור גורם לגוף להראות פחות טוב..טרפזים טובים.. לחצי שנה זה סבבה לגמרי במיוחד שאתה עובד על כוח יותר ,לפי מה שאתה אומר . תתחיל לאכול כמו חזיר סיני ולטרוף הכל ..תתאמן כמו מטורף והכל יהיה טוב. בהצלחה בהמשך!
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אני אומר שתפסיקו להתעסק בהיקף יד של הבחור ותתחילו לפרגן לו על הרצינות - באמת שלגילו יש לו ידע מרשים והמון מוטיבציה.
לדעתי התמונות נראות בסדר גמור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בן כמה אתה?
גם האמתי חשבתי שאתה יותר גדול, יחסית איך שאתה כאן נותן תגובות מפגרות לאנשים שפי 2 ממך בגודל, אבל שוב אמרת שאתה פאוור ליפטר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
הידע שלו עצום בתחום כל הכבוד על המוטיבציה והידע ![]() ואם אתה חושב שהוא מפגר... כנראה שאתה מפגר...
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 174 על 72 קילו ?!!
נשמע לי הזוי אש. אולי יש'ך עצמות כבדות או משהו ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() ציטוט:
והתגובה היא לא אלייך אלא באופן כללי לכולם ו, ופעם הבאה שתשאלו איך עושים דדליפט או למה יורדים בסקוואט עד למטה תזכור שהוא או מישהוא אחר כמוהוא הם אילו שיענו לך . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ממתי אני אמרתי שאני לא מאמן רגליים אתה מוכן להגיד לי???????????? ואתה מפספס תנקודה, הוא בא בפוזות על כולם אז סך הכל ציננתי לו תהתלהבות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() ציטוט:
אבל כן אני מבין מה אתה אומר אבל הוא לא מתלהב מעצמו אלא ממארק ריפטו . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() לא ידעתי שאתה כזה צעיר , יש מסה לא רעה , בהצלחה בהמשך .
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בלי להעליב אתה לא נראה אחד שמתאמן
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() תבין שבמצב שלך לא מעלים תמוות זה למה אני לא יעלה תמונות עד שהמצב שלי יהיה ממש טוב תבין אחי אתה לא נראהה משהו בכלל אתה נראה ממש רזה וזה לא הגיוני המשקל שאתה אומר...........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מחשיב 72 קילו לכבד? 72 קילו זה 158.4lbs, אתה מבין שמתחת שמתחת ל- 150 אנשים מחשיבים אותך בארה"ב לאיזה אנורקס(לא כמשהו רשמי, אלה כמין "מסורת")? זה מתחת לסטנדרט בחיים, אני עדיין קל, יש לי עוד כמעט 15 קילו לעלות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמשיך להגיב ולשתף כאן בידע שלך. נערך לאחרונה על ידי Bono, 08-08-08 בשעה 23:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() איכס איזה תגובות מחורבנות אתם נותנים , לא רק זה, אתם מגזימים ברמות , הוא ממש לא שחיף , רואים שהתמונות לא מחמיאות לו בכלל הוא נתן שיפור יפה מאוד בזמן יחסית ...קצר מילה טובה לא תזיק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ב. הוא משחק אותה איזה מולי אפשטיין החדש אבל הוא רחוק מזה ג. הוא בן 12 וחצי לא יודע לאיית תשם שלו אפילו ויוצא בהצהרות "וואלאק אני, כל מה שאמרתי יש לו ביסוס" יא מעפן אתה כולה בן 12 עוד לא סיימת את כל ספר בראשית אתה בא לדבר פה עם אנשים על באדיבילדינג זה מה שמרגיז |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אחי... יש לו ידע שלך בחיים לא יהיה בנושאים המדוברים , אם הוא יפתח פוסט וכל הפורום יכול לעמוד מאחורי פה .. יקשיבו לו יותר מאשר שאי פעם יקשיבו לאפס כמוך ... כי כמו שאתה מדבר אתה משתייך לאיזה זן נחות של קופי מערות הידע שלו עולה על רוב הפורום פה מבחינת נתונים ... אז תעשה לי טובה ותסתום את הפה שלך על אנשים שאתה לא מכיר ולא יודע עליהם כלום.. ומה שמצחיק עוד יותר זה שיש ילד בן 12 שיודע יותר ממך , ולא רק יודע יותר ממך גם מדבר יותר ברצינות, יותר עינייני ... ואתה מדבר כמו קוף (מהסוג הטיפש) קח כובע כזה גדול תכתוב עליו "אני דביל" ולך תעמוד בפינה עם הפנים לקיר ... בנתיים אם מסכמים את התגובות ... הוא מדבר כמו מישהו עינייני ורציני ואתה מדבר כמו קוף ...(מהסוג הטיפש) . יאללה לך חפש ..
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תקשיב טוב יא ילד קטן ואידיוט אני לא חברה שלך אז אל תתפוס תחת באינטרנט זה א' ב' מה אתה קופץ כל רגע שמישהו מדבר עליו? מה קרה הוא נתן לך למצוץ לו תבולבול שאתה כל כך מגן עליו? ג' שוב תסתום תפה שלך ואל תתפוס תחת מאחורי מקלדת תדבר כמו בן אדם ד' שוב, הוא לא יודע לאיית תמילה היפרטרופיה אז שלא ינסה אפילו להבין תמשמעויות שלה הוא כולה פלצן קטן ואידיוט בן 15 לפחות שיוריד קצת תפוזה מעליו ובכלל מישהו דיבר אליך יא אידיוט תסתום תפה שלך טמבל מה אתה מחפש להתחנף פה לאנשים? טמבל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |