|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מתחיל. אני כל החיים בספורט הגוף שלי לא גדל בגלל האירובי שאני עושה כל היום זה שאני לא מושפע טמבל שיושן בחדר כושר קונה אלף תוספים ומשחק אותה איזה בודי בילדר איגור אתה יכול למצוץ לי תזין יבן של ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב' אני לא מתחיל הייתה תקופה שהייתי עובד ab כמעט שנה פרשתי לשנה ולפני חצי שנה חזרתי וממש לא ישר על התכנית עכשיו אחרי כמה חודשים נכנסתי אליה הגוף שלי מגיב מצוין והוא גדל ברמות ובכל מקרה אשמח לשוחח איתך בסקייפ או משהו אחי אשמח אם תשלח לי בהודעה פרטית או שתרשום לי אותו פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש מלחמות שתנצח בהם למרות שכל העולם יגיד לך שלא....
לפעמים עדיף לשתוק כי הם לא שווים את זה... זה בדיוק המקרה הזה, פה סיימתי להגיב או לענות לאפס כמוך... לכותב הפוסט, אף אחד לא אמר משהו כזה, לא אכפת לי אם אתה מתקדם או מתחיל, תעשה מה שאתה רוצה... אבל אם מנסים לעזור לך אל תתקוף כמו ילד... מנטליות של ערסים... תמשיך לעלות 100 קילו כל יומיים... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איגור הזה רוסי טיפוסי שחושב שהוא גנגסטר בגלל שהוא מרים משקולת של קילו וחצי ומה קשור תמשיך לעלות 100 קילו כל יומיים? וואו פורום ברמה נחותה מאוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() לא התכוונתי אלייך בתגובה...
דיברתי על הבחור השני שישר תוקף... לא עניתי מזלזול, סליחה אם נגרמה אי הבנה... אמרתי שהתוכנית לא טובה, ושאלתי מי כתב אותה ואיפה אתה מתאמן...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
1.אתה גזען מחורבן ובגלל אנשים כמוך המדינה הזאת נראת כמו שהיא נראת. 2.אתה ילד ערס. 3.אתה מנסה להוכיח לי שאתה כל החיים בספורט למרות שזה בכלל לא מעניין אותי ![]() 4.הבילדרים שאמרו לך לעשות 16 סטים כנראה ראו שאתה חתיכת דאלביוב/אפס/אידיוט גמור ולכן החליטו קצת לצחוק עלייך. 5.תמשיך להפציץ גבר ואל תשכח שכמה שתעשה יותר חזרות ככה תגדל יותר. ![]() נערך לאחרונה על ידי IGOR, 03-08-13 בשעה 14:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשש התגובות הציניות שלך משתפרות מיום ליום בגלל אנשים כמוך שעלו למדינה הזאת היא נראית כמו שהיא נראית. זנות סמים ואלכוהול. אז אתה אל תטיף לי מוסר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך לזיין ת׳מוח.
תמשיך גם לשקר על הנתונים שלך לפני חודשיים כתבת שאתה 101 קילן על 15% מה קרה ירדת 3 א״ש מבלי לזוז במשקל? אתה כל הזמן משנה את הנתונים שלך ,ובנוסף אין לך עדיין תמונה אז האפס זה אתה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ביקשת ביקורת על התוכנית אימונים שלך וברגע שקיבלת תגובה שלילית התחלת לריב, ולחזק את זה שהיא טובה.
אם היא טובה למה העלת אותה לפה? לקבל מחיאות כפיים? ביקשת עזרה הבן אדם עזר לך.. על מה הריב המטומטם הזה של עברייני מקלדת!
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איפה העזרה.? הוא ישר תקף אותי. האיש שרבתי איתו והוא לכל אורך השהייה שלי פה (יומיים) ראיתי אין ספור אישכולים שהבנאדם מגיב בציניות ובתקיפות על כולם מדובר על איגור. ואשמח לקבל ממך סוף סוף תשובה רצינית בנוגע לתכנית איפה לגעת מה לעשות ואיך לשפר,ואני לא מתאמן מתחיל חשוב לציין. אני כל החיים בספורט והייתה תקופה של שנה שהפסקתי וחזרתי לפני חצי שנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
א' שיניתי אחרי הרבה חודשים שלא שיניתי פה כלום, אם הייתי רושם הכל היית יודע שעליתי ל105 כמעט ואז ירדתי לזה... ב' זה נקרא השקעה... תנסה אולי זה יצליח לך...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." נערך לאחרונה על ידי gorneo1, 03-08-13 בשעה 15:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה חזק אתה גבר אתה הכל אתם לא רוצים לעזור אז תפסיקו להגיב באשכול מאשכול רציני הוא הפך לספאם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במשך חודשיים לעלות ל105 קילו ואז לחטב ל101. גם לא נשמע אמין,גם דפוק וגם לא הגיוני לרדת ב3%שומן מבלי לאבד שריר, אלא אם כן אתה מזריק. מה גם שממילא אתה לא על אחוז גבוהה(״לפי מה שתה אומר״) שהוא יורד בקלות. עכשיו אל תגיד שזה לקח יותר זמן כי כתבת את התגובה לפני חודשיים שאלו הנתונים שלך. ואל דבר איתי על השקעה,אני לא אפס שעכשיו יגיד כמה הוא עושה וכמה משקיע. יאללה הבנתי שאתה סתם שקרן, ד״א כל התגובות שלי לא באו ממטרה רעה, פשוט אל תשקר. אני הפסקתי להגיב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אף פעם לא טענתי שאני טבעי...
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() חחח, תלמד לקרוא תאריכים גבר...
כולם מתחילים מתישהו.... סיימנו דיון... שחרר
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() תחדש על הסייקל,למרות שאני לרגע לא מאמין למה שיוצא לך מהפה.
כ״כ קשה להצטלם רגע מול המראה ולהשתיק אנשים? פחות מדקה זה לוקח. אם היית מתאמן ככ רציני וכמו שכבר כתבת שאתה רוצה להתחרות,אז וואלה היית מצלם את עצמך. נשמע ככ מופרך . לפחות ״שהדילר״ לא עשה עלייך קופה |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הכמות סטים קיצונית מאוד.
בAbc הייתי נותן 12 לשריר גדול ו9 לשריר קטן. עכשיו לגבע הסדר אימונים: לא הייתי עושה מנוחה אחרי הבי אלא אחרי הסי. שלושה אימונים, מנוחנ, שלושה אימונים, מנוחה
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אתה 1.77 ושוקל 71 קילו , אני מניח שאתה לא לוחץ בנץ מעל 100 קילו אין לך סקוואט או דדליפט מעל 150 אתה לא עושה פרס מעל משקל גוף. משמע- אתה מתאמן מתחיל.
ההגדרה של מתאמן מתחיל לא קשור לכמה זמן אתה מתאמן במכון אלא להאם אתה יכול להתאושש מאימון לאימון בגלל שהשרירים והמערכת העצבית שלך עדיין חלשים לעומות הפוטנציאל של הגוף. בגלל זה לא כדי למתאמן מתחיל לעשות abcdf... וכו'. אלא רק ab לדוגמא כי הוא יכול להתאושש יותר מהר מהאימון ולא כדי גם לתקוע מליון סטים ותרגילים הזויים ופשוטים כי הם סתם עוצרים ותוקעים אותך. אתה מחפש היפרטרופיה? לא כוח או משהו. יפה, תעשה ab כמו שיושימוטו כתב ב"איך להרכיב תוכנית" זה ממש לא מסובך. עוד עצה: אף פעם על תקשיב לאנשים בגלל איך שהם נראים, זאת טעות פאטלית. ותפסיקו לריב ילדים בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בנוגע לתכנית אימון ותפריט תזונה. | חוליגן | פיתוח גוף-כללי | 1 | 02-08-13 11:40 |
תוכנית חדר כושר ותפריט תזונה שבועי | גלעד ק | אימונים | 3 | 25-02-13 09:14 |
התייעצות בנוגע לתכנית אימונים | Danco3 | אימונים | 3 | 23-07-12 15:15 |
אבקות חלבון ותפריט תזונה שלי | aviv1235 | תזונה ותוספים | 3 | 24-12-11 09:09 |
תוכנית חיטוב ותפריט תזונה שלה | AMIT.W | תזונה ותוספים | 8 | 23-10-06 19:19 |