|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() סאמסונג אני בא מקרוספיט, אצלנו כל אימון הוא משולב ועל דופק גבוה ולמרות זאת משתדלים לעשות תנועות מלאות(בתחרות אם אתה לא עושה תנועה מלאה אתה מקבל NO REP)- מציע לך לעשות את התרגיל הבא
(זה אחרי אימון אז הצלחתי רק אחד אבל בדר"כ אם אני לא אחרי אימון אני יכול לתת 4-5 רצוף...) http://www.youtube.com/watch?v=o-04h-c67bQ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: איש הייטק ומספק שירותי מחשוב - טכנאי מחשבים בשבילכם
עוסק ב:: מחשבים
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() מעריך אותך על הכוח והטכניקה.
כפי שאמרתי, זה תלוי מה המטרה שלי באימון. יש אימונים שאני עושה תנועות מלאות (כל הזווית האפשרית) ויש אימונים שזה לא העיקר.
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אחי , כל אחד ומטרותיו- נראה שיש לך גנטיקה מצויינת ואתה בחור רציני, בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#25 |
נפיחון
|
![]() ענק! הכפלת את הגודל שלך חבל על הזמן! כל הכבוד בני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לדעת עם איזה תוכנה אתה מציג את הדופק על המחשב?
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() IGOR,
זה נראה כך (אשליה של חיטוב), פעם הייתי גדול יותר. אך אם אתה משווה לתחילת האימונים (שנת 2008), אז כן. shay_323, התוכנה היא AntHRM, אך אתה צריך מתאם לתקן ANT ומעלה וחגורת דופק מתאימה.
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי... תודה!
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד, איך חיברת את המתח והטבעות לתקרה שיחזיק את המשקל שלך? אתה יכול לצלם את החיבורים מקרוב?
אני חיברתי את המתח לקיר ואחרי חצי שנה הוא נשלף ביחד עם חתיכות מהקיר תוך כדי אימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לי יש גם טבעות, אני עובד על עליות כוח איטיות ועליות כוח רגיל, אני לא משתמש ברגליים בכלל, הרגליים נמצאות במצב של 90 מעלות חלק קוראים לזה l-sit. נסה לעבוד על עליות כוח איטיות עם תכניקה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() רשמתי, אני מתאמן קרוספיט- זאת הטכניקה לעליית כוח בקרוספיט (כי המטרה היא לבזבז כמה שפחות אנרגיה ולהוציא את הכוח פונקציונאלית כלומר מכמה שיותר שרירים בגוף) אתה מוזמן להראות לי את העליות כוח הנקיות שלך ואני אגיד לך כל הכבוד...
אגב, אני עולה נקי לפעמים אבל במטקון שכולל מאסלאפים אין סיכוי שתעלה נקי (אם אתה לא יודע מה זה מטקון זה סבב תרגילים בקרוספיט למשל - 10 סנאצ'ים ואז 30 ברפיז למאסל אפ על זמן) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() איתי אתה אדיר
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הטבעות עץ תלויות על שני ג'מבואים גדולים (חצי צול) כאשר כל אחד מחזיק כ500 קילו.
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אולי לא ממש המקום לשאלה, אבל אם כבר ראינו אותך ודיברת על חיטוב אשאל שאלה קטנה.
קראתי כמה דיעות כאן בפורום על תזונה בזמן חיטוב, ולא ממש הבנתי את כמות השומנים והחלבונים שאני אמור לצרוך בחיטוב. אני רוצה לשאול אותך- כמה חלבונים, שומנים ופחמימות אתה צורך בזמן חיטוב? אם תוכל לומר ביחסיות למשקלך זה יעזור שאוכל לתרגם לעצמי. לדוגמא שומן- כפי משקל הגוף, או פי כך וכך ממשקל הגוף וכד', וכן הלאה. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אין צורך לעבוד על בטן במיוחד ולא בתוכנית כזאת שהבטן עובדת בצורה מטורפת בכל תרגיל
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() i.sh.,
החישוב שלי בתקופת החיטוב הוא לפי מסת השריר הרזה (כלומר 100 קילו על 20% שומן , מסת הגוף הרזה היא 80 קילו מבחינתי). חלבון = 80*3 = 240 גרם. פחמימות = 80 גרם. שומן = 80/2 = 40 גרם. הרבה ירקות ירוקים. הגולש, Homie ענה לך במדוייק !
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר שסיפקת סרטון של סקוואט 200 קילו לחזרה, נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=M-Nji0IsHB4
זה היה לשתי חזרות (וזה היה על צום לאחר אירובי). בכל מקרה, זה היה מלפני כשנתיים והרבה השתנה מאז (בדיוק סיימתי להתאמן בחד"כ) ..
שים משקל מכוון לRM1 עשה RM8-12, "תהנה" מהסוף. ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי Samsung, 01-06-13 בשעה 00:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא שאני מבין הרבה פשוט אני רוצה שהדברים יובנו לי כי גם אני עכשיו בתקופת חיטוב, נמאס לי מהבטן הנפוחה, ואולי אני אנסה את שיטתך. פשוט ראיתי כמה דיעות בפורום ומה שהבנתי בכללי שצריך להיות בגירעון קלורי של עד 500 קלוריות. אז לפי מה שכתבת, לא זו שיטתך, נכון? שבוע טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פלקס לואיס זכה בקטגוריית ה 212 באולימפיה | ניגרי ענק | פיתוח גוף תחרותי | 26 | 07-10-12 12:37 |
הזוכה בתחרות הפורום האחרונה ! - נחשו איפה נפתח סניף חדש של ישראלבודי | Shlomik | תזונה ותוספים | 11 | 29-01-10 04:50 |
physique-tv | roni0102 | פיתוח גוף תחרותי | 0 | 03-05-09 09:40 |
תמונה מחדר החימום בתחרות מר ישראל האחרונה | קובי חיים | פיתוח גוף תחרותי | 20 | 06-02-09 22:43 |
קטגוריית מוסיקה... | ShaySE | פיתוח גוף-כללי | 5 | 28-07-07 11:32 |