|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עם שתיים כבר סותרים אותי כנראה שאני עדין לא יודע כלום.
אבל בכל זאת: "השעה הראשונה אחרי האימון היא קריטית בשעה זו, אחרי שהשריר ביצע מספר גדול של תרגילי כושר השרירים צמאים לאנרגיה ומחזירים לעצמם את האנרגיה שאבדה באימון. אנחנו רוצים שאנרגיה זו תחזור לשרירים! אחרת הם יאבדו תאי שריר." מה לא נכון במה שכתוב כאן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() יש דבר כזה שניקרא מאגרי גליקוגן ובכל אימון הם מתרוקנים בכמות מסויימת (זה האיבוד אנרגיה שהשריר כלכך מצא לה!).
אבל, באימון שהוא לא מאוד אינטנסיבי, (לא כמו ריצה 2-3 שעות ומעלה )המאגרים לא כלכך מתרוקנים, לכן אין צורך למלות אותם מהר. לגבי חלבון, חלבון אחרי אימון מגביר סינטוז חלבון(ניצול חלבון(תוך כדי פירוקו לחומצות אמינו) לבניית שיריר), אבל כשאוכלים כמותת חלבון טובה לפני האימון הסינטוז הזה מוגבר יותר, מה גם הכמות הזאת תתפרק מספר שעות ורוב הסיכויים שגם אחרי האימון לא כל החלבון יפורק , לכן גם במהלך האימון וגם אחרי כניראה ישארו לך חומצות אמינו... לכן, אם אוכלים טוב לפני אימון ,פחמימה+חלבון, שומן לא טוב לפני אימון, יאן סיבה למהר ולאכולמשהו ישר אחרי שעה ,הקטע של השעה קיים רק למילוי גליקוגן כאשר הם מרוקנים , כמו הדוגמא שהבתי של הריצה או חיטוב דל פחמימה...במקרים אחרים הוא לא יהיה מרוקן, לכן אין צורך למהר, תבוא הביתה ותוכל(כמובן אם תוכל אחרי אימון לא יקרה כלום , אבל זה תכלס מיותר אם אכלת לפני) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי אחי תאכלס עד עכשיו אני אוכל שעתיים לפני האימון ואחרי האימון חלבונים ופחמימות טוב לדעת את זה, לפי דעתי כמו שאתה אומר עדיף לאכול לפני אימון ( קיבלתי קצת שכל מאתמול אני חדש בזה אז אני כל היום קורא,) דרך אגב לגבי החלבון קראתי מאמר שזה חרטה אז אני כבר לא יודע למי להקשיב, נראה לי שאני ילך ליעוץ וזהו, אבל זה כבר לא קשור לפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
אבל הכי טוב ,אם אתה באמת מעוניין לדעת מה ואיך, תקרא מחקרים ,שגם הם יהיו אמינים ולא סתם בגלל שזה מחקר אז זה נכון... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אתה ילד...
אני לא מבין ילדים קטנים בני 13-14 בחדר כושר. לא משנה מה תוכל,כמה אבקות חלבון תיקח ביום אתה לא תתפתח בצורה משמעותית. תגיע לגיל 16 ואז אולי אפשר להתחיל קצת לדבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() תאכלס אחי חאלס כבר להקפיץ אשכולים!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דחיקת חזה ומשקל הגוף | BodyBone | אימונים | 8 | 14-09-10 18:08 |
כמו שביקשו הנה כל הגוף =] | שלומיקו | גלריות הגולשים | 8 | 27-07-09 17:16 |
סוג הגוף | trx--->sus | אימונים | 4 | 09-08-07 11:15 |
[סקר] למי יש את הגוף הכי יפה Wwe | פומה | פיתוח גוף-כללי | 37 | 22-07-07 13:32 |
חלוקת הגוף | solomoniko | אימונים | 3 | 15-05-07 16:54 |