|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה נעלב כמו בחורה במחזור ? מנסים לעזור לך.. סבבה לך עם הראש בקיר תהנה גבר גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() טמבל , אומרים לך את האמת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() סבבה אומרים לי את האמת אין בעיה לא אמרתי כלום.. אמרו לי תעבור לss הסברתי שאני לא יכול
ואז שאלתי אם מישהו יכול להגיד לי איזה תרגילים רצוי שאני יוותר עליהם מי קשור אוהב לשמוע מה שאני רוצה כולה שאלתי שאלה מה יש |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשמע אין לך יותר מדי מה לעשות בלי סקוואט ודדליפט
תנסה לעשות תרגילים כמה שיותר מורכבים עם הציוד שיש לך חתירה....... בנץ.......מתח.......פרס מה עוד אפשר לעשות עם מכונות? ![]() פרס/מכרעים תרגיל 1/2 לשריר וזהו אתה עובר מכון? אז תתחיל להתאמן רציני
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() פרס ישר 4סטים
פרס עליון 4סטים פרפר עם דאמסלים עליון 4סטים ולהוסיף מכונה אחת פרפר או משהו אחר לחזה זה יהיה מספיר ויעיל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() כנראה פספסת את החלק של 1/2 תרגילים לשריר
ואת החלק של תרגילים מורכבים למה אני מנסה בכלל
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() חחח אל תתיאש גבר אני קורא פעמיים ואז מבין
בינואר אני עובר מכון נגמר לי המנוי ואז אני יתחיל לעבוד חזק על ss עד אז אני צריך להסתפק במה שיש לי... אז התוכנית להיום צריכה להיות ככה חזה - באנץ פרס + שיפוע יד קדמית - כפיפת מרפקים עם דאמבלים + מוטw + מכונה אחד יד אחורית - מקבילים - לחיצה צרפתית ומכונה אחד זה אמור להיות יעיל יותר ממה שעבדתי עד עכשיו ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אין היגיון,אתה עושה 3 תרגילים לבייספ והוא שריר הרבה יותר קטן מה חזה והוא גם 1/4 מהיד שלך.
חזה-בנץ',בנץ בשיפוע/דאמבלים,פרפר. קידמית-קפיפת מרפקים עם מוט רגיל או w ואז פטישים/תבחר תרגיל. אחורית-תשאיר ככה ולפעמים תחליף תמקבילים ב לחיצת חזה עם אחיזה צרה. אימון כזה אמו לקחת בין שעה לשעה ורבע מקסימום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה במקומך לא הייתי עובר את ה9-10 סטים לשריר גדול ו6-7 לקטן לבינתיים. מה שחשוב זה ההתקדמות ולא כמה סטים אתה עושה כי זה סתם פוגע. עם נפח יותר נמוך אתה תוכל להתקדם טוב יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
עם כבר לבודד אז לידים מספיק תרגיל אחד 1-2 סטים וזהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() היום עשיתי אימון חזה יד אחורית וקדמית לקח לי שעה וקצת אני מרגיש שהאימון יותר יעיל ככה..
חזה רק באנץ פרס + שיפוע עליון ואז מכונה עם כבלים פרפר וזהו לחזה יד קדמית כפיפת מרפקים ואז עם מוטw ולסיום פטישים יד אחורית לחיצה צרפיתית כבלים במכונה ועוד מכונה וזהו דרך אגב... 10.7% שומן זה סבבה למשקל 72 וגובה 177 נערך לאחרונה על ידי buf123, 17-11-10 בשעה 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() למה לעבוד על בייספס? לא עבדתי איזה חודש יד קדמית, ויש לי סימני מתיחה מפלצתיים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר מתחיל
|
![]() תוריד לפחות 2 תרגילים מכל דבר!
בחזה תוריד אחד שטוח ואחד עליון לא משנה מה (לא בנץ פרס) ביד קדמית גם תוריד 2 תרגילים וגם ביד אחורית! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() זה האימון השני שלי גב כתפיים ובטןןן אני מניח שתגיבו גם בהלם ותגידו שזה יותר מידי
גב - מתח 4 סטים פולי עליון מוט מלפנים 4 סטים חתירה 4 סטים ועוד מכונה אחת ששמים משקולות ומעלים כתפיים - לחיצת כתפיים מכונה לחיצת כתפיים דאמבלים הרמת יד מלפנים הרחקת משקולות לצדדים ועוד 2 תרגילים שאני מקדיש לטרפזים ^_^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() אתה ליצן
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() אני לא ליצן אני פשוט לא מבין בזה כמוכם יש הבדל..
אני יכול לדבר איתך על נושאים מסויימים ולהוציא אותך גם ליצן אבל זה לא אומר כלום... בגלל זה אני רושם את זה אין לי בעיה לצאת ליצן כמו שאתה אומר אבל שיתקנו אותי כמו בחזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
אם אומרים לך כמה פעמים להוריד ל1-2 תרגילים לשריר ואתה מוריד ל3 אז אתה כבר ליצן אבל לפחות זה התקדמות, ועוד אתה בעצמך אומר שזה מרגיש יותר יעיל. אז מה אתה עושה אימון הבא? חוזר ל4 תרגילים לשריר... איפה ההיגיון פה?! אפילו מי שלא מבין מה זה סט וחזרה יכול להבין כמה אתה נעל רק לפי הדוגמה הזאת.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 18-11-10 בשעה 13:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() וואללה דווקא כן הקשבתי לך עשיתי מה שאמרת והרגשתי יותר טוב מאימונים קודמים..
מה שפירסמת זה האימונים שעשיתי עד עכשיו ורציתי לפרסם את זה כדי שיתקנו אותי בדיוק כמו במיקודם היום יש לי את האימון הזה עדין לא עשיתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() על איזה תרגילים כדי לוותר אני מנסה לחשוב על זה ולא מוצא מה
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
גניקומסטיה - אצל פרופסור ברוכין, מישהו עשה? | gilibz | פיתוח גוף-כללי | 6 | 23-07-10 19:55 |
אירובי עם בגדים ארוכים - מעיף תנוזלים? | The Sun | אימונים | 14 | 03-04-08 23:33 |
אתם הולכים למכון עם בגדים ארוכים ?!? | Suskafan | פיתוח גוף-כללי | 38 | 12-11-07 02:12 |
אימון עם בגדים ארוכים= שריפת שומן? | slim shady | אימונים | 25 | 06-11-07 23:13 |
אימון בבגדים ארוכים | amirha5 | תזונה ותוספים | 9 | 27-10-06 10:04 |