|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - פרסום עסקים מתחרים
|
![]() שלום לכולם
הייתי במרפאת פרופרוציה, הלכתי לייעוץ ואמרו לי שד"ר מומחה בתחום יעשה לי את הניתוח ב 11,000 שקלים. חיפשתי עליו באינטרנט, הוא אכן מומחה אך לא ראיתי חוות דעת לגביו לגבי הגינוקמסטיה. קיבלתי פידבקים טובים על ברוכין, קבעתי איתו ייעוץ, שאלתי היא האם יש כאן מישהו שעבר אצלו ניתוח ויכול לתת חוות דעת? האם יש צלקות אחרי זה? המצב שלי הוא קל מאוד יחסית, אני 1.85 שוקל 78 קילו מתאמן כשנתיים. בבקשה זה מאוד חשוב לי. המייל שלי הוא gili.bz@gmail.com תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בן כמה אתה?
אתה משלם את כל הכסף במלואו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() אני בן 22,
ואני משלם 5 במזומן ואת השאר בתשלומים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אף אחד ??????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() וואו זו הוצאה לא קטנה שיהיה בהצלחה אחי בכל מקרה..
![]() |
#6 |
|
![]() ssssss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עשיתי אצל פרופסור ברוכין גניקומסטיה לפני שבועיים וחצי , אני עדיין מחכה לראות את התוצאות הסופיות
ואני עדיין בתהליך החלמה והתוצאה הסופית אמורה להיות אחרי שלושה חודשים בערך , עקרונית בלי לפתוח פה הוא רופא מצוין , יחס מדהים , עונה על כל שאלה שצריך , זמין בפלאפון גם בשעות מאוחרות וסבלני... עוד מישהו פה עבר את הניתוח הזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מישהו כאן עבר ניתוח לתיקון גניקומסטיה | kurku | פיתוח גוף-כללי | 5 | 14-01-10 00:43 |
עומר גולן, פרופסור לכדורגל - כנסו, אהבתי חח.. | אור | פיתוח גוף-כללי | 4 | 21-08-07 16:48 |
מישהו עבר ניתוח גניקומסטיה? | shmatul | פיתוח גוף-כללי | 41 | 09-07-07 04:26 |
אימון בבגדים ארוכים | amirha5 | תזונה ותוספים | 9 | 27-10-06 10:04 |