|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה תגיע לתוצאות מהר יותר אם תעלה תמשקלים שלך במקום את הנפח. הידיים יגדלו יותר כשתלחץ ותמשוך יותר, לא אם תעשה 5 תרגילים לבייספ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() נו ואיזה כרס מג'יק נהייתה לך ביחד עם ה6 ס"מ ליד, תקח את זה בחשבון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה לא דוגמא, הכל שומן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() וואלק אני היקף 42 + ק1ביות מי יכול לדבר מי.
נ.ב nothin but a peanut אתה ליצן. 10 סטים לכתפיים? אם אתה לא עובד עם משקולות ורודות של חצי קילו אני לא רואה איך לא נפצעים מזה תוך חודש גג, ועוד שעושים 12 חזרות בכלל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() בעצם דניאל כשאני חושב על זה תוכניות כוח עובדות עלי טוב ומה שעובד עלי לא יעבוד עליך
טעות שלי אל תעשה ss זה גרוע גם ע1נש מסכן לא גדל בכלל נראה רעב גם רן moo וגם אובזיון דיי שחיף קיצר אל תעשו ss זה חראאאא |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מה אתה רוצה ממני מה נעלבת
ואני ממש לא נראה אותו דבר בחצי שנה הזאת תהיה בטוח ולא אמרתי שss זה חרא אתה שוב מסיק מסקנות ואומר דברים דבילים אתה רואה.. תהיה בנאדם בחיאת |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() אז למה ישר אתם שוללים את התוכנית ועוד בלי לנסות אותה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אם תוכל לפרסם תמונות אני ישמח ולגבי התכנית אפשר קצת עזרה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() MaD, גם אם אתה לא מעוניין לעשות SS, אתה עדיין תצטרך ללמוד את הטכניקה של התרגילים
כי הם חלק מכל תוכנית אימון, גם ABCDE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה רק תנו לי בנתיים תכנית משהו איזה תכנית לעשות מה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אמרת שהמדריכים לא יתנו לך לעשות אותה לא? אם אתה עושה סקוואט מה זה משנה באיזו תוכנית זאת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() רק תתנו לי את התכנית אני ידבר עם המדריכים אתם באתם לעזור או להתחיל להציק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתי עושה סקוואט במשך חודש וחצי והתחיל פתאום לכאוב לי הגב התחתון(לא בגלל הסקוואט) וזה עדיין כואב מידי פעם. אבל הכי הרבה שעשיתי סקוואט היה 100 קילו ל5 עם לשבור מקביל. אותו סיפור עם דדליפט(עכשו אני עושה מידי פעם רק טווח תנועה קצר יותר ועצימות גבוהה) 130x5 לפני חצי שנה בנץ'-בחיים לא בדקתי 5 חזרות אבל אימון שעבר (90x6 95x6 100x4 90x6) זה בול מה שעשיתי באימון חזה אחרון בבנץ'. פרס-עדיין עושה אבל לא כל אימון אני מגוון (לפעמים סמיט' משין לפעמים דמבלים בישיבה) 60x8 3 סטים סט רביעי הצלחתי 6 ואז כשל. בנט אובר- גם לא בדקתי אבל אימון שעבר זה מה שהיה (80x8 90x8 100x8 90x8) מתח עם משקל אני לא עושה (רק תחילת אימון 10 חזרות לחימום) פאוור קלין פעם הייתי עושה(הייתי בקטע של קרוספיט אז למדתי טכניקה)- 70x6 זה השיא לפי מה שאני זוכר (לפני כחצי שנה). רוב הזמן של האימונים הייתי גם בחיטוב(מתוך השנה וקצת שאני מתאמן היה לי קטע שניסיתי הרבהב תוכניות חיטוב שונות עד שהגעתי למה שטוב לי זה לקח כ חצי שנה,לפני החיטוב הייתי במסה נקייה חודשיים ככה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לעשות 4 סטים פרס ועוד 3 סטים של ארנולד פרס+3 סטים של הנםות לצדדים מה הבעיה פה? סע יא מכוער. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הסגנון דיבור שלך נותן הרבה אמינות למספרים שאתה זורק
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() שהם גם לא בשמים..
במיוחד למתאמן שמתאמן שנה... ועוד לא הסברת לי מה עקרון התכונית שלך למה דווקא תגדל ממנה ולא תגדל מss |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() מה המטרה של ss? לעלות במשקלי העבודה יחד עם זאת הבטן גדלה משו אש.
אני עולה במשקלי העבודה שלי ואני מרוצה. אני לא מכיר 1 מהמכון שלי שעשה ss וצא לו משו מזה והוא נראה טוב. המטרה שלי שונה משלך. יש אצלי במכון המון מקצוענים ואני בקשר איתם. בחיים לא שמעתי אותם אומרים למישהו תעשה ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
Ss היא למתחילים, מי שהגיע למשקלים כלשהם יכול לוותר עליה, בכל מקרה זה לא המקרה שלך או שלהם. ואם רגלי תרנגולת זה מה שאתה אוהב אז לבריאות, כי זה מה שמקבלים עם סקוואט 100 ק"ג. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית חדשה abcd | Herbal | אימונים | 6 | 14-12-09 17:53 |
תכנית abcd | pumba | אימונים | 56 | 16-11-09 15:22 |
תכנית abcd | Snacks | אימונים | 8 | 24-01-09 20:09 |
תכנית גב ל-abcd | freepsider | אימונים | 3 | 16-12-08 11:32 |
אני בונה תכנית אימונים זמנית - כנסו לעזור בבקשה | סוס_יאור | אימונים | 2 | 16-09-07 16:40 |