|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() דבר מאחורי מסך... הייתי מלביש לך ת'קונדום הזה על האף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() אז אני מבין שאתה כבר רוכש אותם מסוכן מכירות אחר?
אפשר אולי לעניין אותך בויברטור לגבר? ![]() ויברטור סיליקון לגירוי של הפרוסטטה ונקודת ה- G במקביל. עשוי סיליקון רך ונעים במיוחד, ומעוצב בצורה יחודית על מנת להגיע להנאה מקסימלית. בישיבה או בשכיבה, תהנה מאורגזמה עוצמתית במיוחד, מבלי צורך להשתמש בידיים. עמיד במים כך שתוכל להנות ממנו גם באמבטיה או במקלחת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
אוביזון ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פעם י1אש היה המלך אבל אני חייב להודות שאיש הלילה הולך לעקוף אותו. שימי תתעורר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() כלום חוץ מבוטן, אם אלו המשקלים שאתה עושה, תסלח לי אם לא אתייחס לדעתך. קשה לקחת אנשים שעושים מתחת למשקלים שלי(שגם נמוכים) ברצינות
חושב לנסות להתחיל את התכנית של layne norton כוח\היפרוטרפיה
![]() Nothing in this world that's worth having comes easy אני לא מאמין ששנתיים מתוך ה3 שנים שאני מתאמן לא עשיתי סקוואטים וחצי שנה מהשלוש שנים לא עבדתי על יד קידמית ![]() נערך לאחרונה על ידי benwin21, 08-11-10 בשעה 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() שמע אח שלו. פה זה בדיוק כמו Misc אין שום דרך לדעת מי אומר את האמת או מי משקר.
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() |