|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר מתחיל
|
![]() גיד את הרגליים,מה זה "סקווט כנגד משקל גוף"? מסבירים את זה שם,אבל ההסבר לא ברור לי.. יש לך אולי סרטונים של התרגילים האלה?
ולא הבנתי כמה דברים בכפיפות בטן,מה זה כל התרגילים האחרים? אלה: בשכיבת פרקדן (שכיבה עם הפנים כלפי מעלה) הרמת ברכיים לחזה ביצוע של 3 סטים, 20 חזרות תרגילים נוספים לרגליים: קירוב ירך סטטי - שכיבה על הגב, לחיצת כדור בין הרגלים למשך 20 שניות והרפיה. הרמת עקבים כנגד משקל גוף - עמידה על מדרגה (או כל דבר דומה אחר) הרמת העקבים (עמידה על קצות האצבעות), ירידה איטית וחוזר חלילה. ניתן להגדיל את דרגת הקושי ע"י ביצוע של התרגיל על רגל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
וואי אם באמת תראה לי אתה מלך!!!!!!!!!! ותגיד כמה פעמים בשבוע אני צריך לעשות את התרגילים? ומה כל יום את כל התרגילים האלה?? אני לא כ"כ מבין אך לסדר את זה בתוכנית אימונים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() אחי תירגע קצת חבל שאתה לא מתאמץ לקרוא את מה שאומרים לך לקרוא
זה ממש ממש אבל ממש פשוט אתה מתאמן 3 ימים בשבוע לדוגמא יום ראשון - יום שלישי - יום שישי האימון מחולק לA ו-B אתה עושה פעם אחת A פעם אחת B לדוגמא יום ראשון -a יום שלישי-b יום שישי- a יום ראשון b וכו' אימון a נראה כך: סקוואט 3 סטים של 5 חזרות בנץ (לחיצת חזה) 3 סטים של 5 חזרות דדליפט סט אחד של 5 חזרות אימון b נראה כך סקוואט 3 סטים של 5 חזרות פרס (לחיצת כתפיים בעמידה) 3 סטים של 5 חזרות פוואר קלין\חתירה\מתח 3 סטים של 5 חזרות אתה מתחיל בערך מ- 80% מהמשקל המקסימלי שאתה יכול לעשות בתרגיל ל-5 חזרות ומעלה משקל כל אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי הקירוב ירך סטטי - תוותר הרמת עקבים כנגד משקל גוף : http://www.youtube.com/watch?v=GJwRFpRXZzY בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל fbw לפני שאתה מתחיל ss לחזק את הגוף ואז תעשה ss תן איזה חודש וחצי חודשיים לעלות במשקל ולחזק תגוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חייב תוכנית אימונים ביתית ! | כפיר כלפון | אימונים | 1 | 12-04-09 03:12 |
תוכנית אימונים ,חייב עזרה | bobi12 | אימונים | 5 | 09-04-09 10:03 |
[עזרה] אני חייב תוכנית אימונים בבית.! | ranlevi | אימונים | 1 | 25-09-08 21:04 |
חייב ייעוץ בקשר לתוכנית אימונים חדשה-ab, תוכנית בפנים. | DGL | אימונים | 8 | 13-07-08 01:05 |
חברים אני חייב תוכנית אימונים טובה מאוד ל-3 פעמים בשבוע | Igor17 | אימונים | 16 | 08-11-06 22:16 |