|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט יש דברים יעילים יותר מה רע במה שרשמתי לך ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתוכנית הזו? a squat 3X5 לחיצת חזה בשכיבה מוט חופשי 3X5 מתח בסופיניצה עם משקל 3X5 כפיפת מרפק עם מוט 2X6-8 b פרונט סקווט/סקווט קל 3X5 (אופציה) deadlift 3X5 פרס 3X5 dips 3X5 (עם משקל) תאומים (אם ממש בא לך) תשמע עבדתי ב ss החמש חזרות האלו מעצבנות אותי אני לא מרגיש שאני מתאמן אני לא יודע להסביר את זה אחי תודה על הסבלנות אני יודע שאני חופר.. כי אני מרגיש שאני סתם עובד במכון על נאדה ופשוט לא מתקדם אז חשבתי שתוכנית חלוקה תהיה טובה בשבילי ואני לא מצליח למצוא תוכנית טובה אתה יכול בבקשה לנסות לתקן לי אולי את התוכנית ab שלי? או שבכלל לשכוח ממנה ? מעניין אותי למה היא עד כדי כך גרועה...
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן מה שרשמתי זה התיקון תבין אין טעם לתת 3 תרגילים לחזה, מספיק תרגיל אחד עם משקל כבד מאוד, תנוח בין החזרות למה היא לא טובה הסברתי נפח גבוה מדי ועצימות בינונית תדירות נמוכה יחסים בין התרגילים השונים (משיכות/לחיצות/סקווט) לא טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() a
רגליים squat 3x5 פשיטת רגלים 3x10 תאומים 3x10 חזה לחיצת חזה בשכיבה מוט חופשי 3x10 לחיצת חזה בשיפוע עם דאמבלים 3x10 פרפר עם דאמבלים 2x10 דו ראשי כפיפות בעמידה עם מוט 3x10 פטישים ישיבה 3x10 b גב deadlift 3x5 פולאובר עם משקולות 3x10 מתח רחב 3x max תלת ראשי פשיטה בפולי עליון (כבלים) 3x10 dips 3x12 כתפיים לחיצה לפנים עם מוט בישיבה 3x10 הנפה לצדדים עם דאמבלים בעמידה 3x12 ככה היא יותר בסדר? הורדתי חזרות מהדדליפט והסקוואט צריך לשנות עוד משהו moo? או שהיא בכלל גרועה מהבסיס?
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() בהחלט גרועה מהבסיס.
אם אתה מתעקש שאתה לא רוצה SS תעשה push/pull טובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והתדירות נמוכה עצימות בינונית ונפח גבוה מדי צריך להוריד תרגילים, ולסדר אותה יותר טוב מבחינת לחיצות/משיכות/סקווט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנה התוכנית שלך A squat 3x5 לחיצת חזה בשכיבה מוט חופשי 3x5 מתח בסופיניצה עם משקל 3x5 כפיפת מרפק עם מוט 2x6-8 b פרונט סקווט/סקווט קל 3x5 (אופציה) deadlift 3x5 פרס 3x5 dips 3x5 (עם משקל) תאומים (אם ממש בא לך) אפשר לעלות מעל החמש חזרות האלו? זה תוכנית כוח ואני לא ממש אוהב את זה אני רוצה יותר דגש בידיים אני יוכל להוסיף ב a גם פטישים? ועוד תרגיל יד אחורית ב b? ובטן גם.. יש פה תרגיל לכתפיים? (סתם שאלה אם אני יוסיף גם ב b יד קדמית זה ייפגע במשהו?) ומזה פרס? moo תודה רבה לך על הסבלנות באמת מעריך את זה..
![]() נערך לאחרונה על ידי אדיר53, 13-11-09 בשעה 13:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין דבר כזה תוכנית כח, יותר משקל על המוט + תזונה = יותר כח +מאסה אתה יכול להוסיף פטישים זה לא יזיק בהרבה ולא יועיל בהרבה יד אחורית עובדת חזק מאוד בפרס/בנצ'/דיפס - מיותר להוסיף בטן תן חופשי פעם/פעמיים בשבוע - קח בחשבון שהיא עובדת חזק בסקווט/דדליפט ועוד אם תוסיף יד קדמית זה לא יתן לך כלום, אם בא לך תוסיף אבל זה רק גורע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() הכי חשוב :
להוסיף משקל למוט לאכול טוב לעבוד בטכניקה טובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה רבה מוו ועוד שאלה מה זה פרס? פרונט סקווט/סקווט קל 3x5 (אופציה) מה זה פשוט לעשות סקווט במשקל יותר קל?
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה צריך לחשוב ככה: למשוך כבד לחזק גב, על הדרך היד מתחזקת -> אם היד לא מתחזקת -> תמשוך יותר כבד, אם זה לא מספיק ->תן עוד סט ליד - סבבה ? גב יש לך דדליפט ומתח פרס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תכנית "כח" זה מה שאתה צריך כרגע,למתאמן מתחיל חשוב להתחזק בתרגילי הבסיס(ועל זה אני מאמין שיסכימו גם Dark Muse,ארבל,hypertrophy,WEST SIDE וכל שאר החבר'ה הטובים) ןתכנית כזו היא מה שתעשה את זה בצורה המהירה ביותר. אם חשובות לך הידיים תדאג להתחזק במתח,אין טעם להוסיף פטישים(ובכפיפה תעבוד 8-10, שש חזרות סתם יותר מידי עבודה לבייספס). תאמין לי שהיד האחורית עובדת מספיק קשה בלחיצות שיש לך,לדעתי איפלו קשה מידי אם תעשה דיפס ל5 חזרות. פרס זה "לחיצת כתפיים".תראה את זה. עריכה: סקוואט קל תעשה 80% מהמשקל המקסימלי או פשוט FS. נערך לאחרונה על ידי Daniel2, 13-11-09 בשעה 13:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שבגלל המייצבים אני צריך בעמידה ? ד"א זה מתח רחב? פרונט סקווט/סקווט קל 3x5 (אופציה) והכוונה סקוואט במשקל נמוך? ציטוט:
![]() ![]()
![]() נערך לאחרונה על ידי אדיר53, 13-11-09 בשעה 13:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() פרס עושים בעמידה
מתח באחיזה הפוכה (סופיניצה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() פרונט סקווט/סקווט קל 3x5 (אופציה)
זה סקוואט במשקל קטן יותר?
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() או פרונט סקווט - שהוא גם ככה נמוך משמעותי מהסקווט
או סקווט רגיל רק 80-90% מהסקווט הרגיל (תכפיל את הסקווט הרגיל שלך ב 0.9 או 0.8) אם הדדליפט והסקווט שלך כבדים ניתן לוותר על הסקווט באימון הזה - לא ממליץ בנתיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה על הסבלנות ![]() דניאל תודה רבה גם לך עזרתם לי מאוד!
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() ההתאוששות מאימון רגליים כשעושים אותו כמו שצריך לוקחת 3-4 ימים..התאוששות מאימון חזה היא יומיים..אם הוא יעשה דדליפט פעמיים בשבוע וסקאווט פעם בשבוע..אז הרגליים שלו יקבלו את העבודה שהוא צריך
כמובן שזה יחסי כי הוא רוצה להתאמן רק 3 פעמים בשבוע וזה חרא..בשביל 3 אימונים בשבוע אני מסכים איתך שהכי טוב בשבילו זה ss...אבל הוא לא רוצה..הוא אומר שהוא רוצה נפח יותר גבוהה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ונגיד שאני יתאמן 4 פעמים בשבוע? מה זה יישנה? לא אמרתי שאני לא רוצה להתאמן יותר משלוש אין לי בעייה להתאמן גם כל יום
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|