|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אין כמעט תנועה שלא מפעילה בצורה שכזאת את אחד הראשים של הכתף.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
אם אתה אומר שהוא שריר יחסית דומיננטי בתרגיל למה הוא לא נמצא ברשימה? הנה הרשימה מEXRX (אני לא יכול להביא את הלינק כי הפורום מצנזר) Target Lat ![]() ![]() ![]() Synergists Brachialis Brachioradialis Biceps Brachii Teres Major Rhomboids Levator Scapulae Pectoralis Minor Trapezius, Lower Pectoralis Major, Sternal Dynamic Stabilizers Triceps, Long Head |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אני לא אמרתי שהוא שריר דומיננטי, אמרתי שהוא שריר המסייע בפשיטת מפרק הכתף או בקרוב מפרק הכתף.
שאילו הם הפעולות הנכללות בתרגיל המתח (תלוי רחב או צר). עכשיו כדי שתרגיש את זה תרימם את היד כלפי מלעה תשים את יד השניה על הכתף האחורית תעשה עם היד ראשונה כאילו אתה עושה מתח ותגיד לי עם אתה רגיש את הכתף האחורית...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אמממ תודה על התגובות אבל לא מצאתי פה תשובה שתתאים לי
אם אני רוצה לעבוד על הרחב גבי לעשות רחב או צר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רחב...
![]() |
![]() |
#6 | ||
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
התנועה צריכה להיות כזאת שבסוף התנועה המרפקים יגעו בצידי הגוף... אם אתה עושה רחב מידי מה שיקרה זה שאתה כמעט ולא תעבוד עם הרחב גבי אלא כמעט רק על הכתף..... זאת אומרת צריך לעבוד רחב אבל לא רחב מידי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() למה כשאני עושה מתח רחב אני מרגיש כאבים במפרק הכתף ורק אחרי חימום אינטנסיבי של הכתפיים אני מסוגל לעשות מתחת רחב?
אם אני לא עושה חימום רציני אז כל הסט הראשון של המתח אני מת מכאבים בכתף ורק סט שלי אני מרגיש בסדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|