|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
קח חודש, תנסה לעבוד עם התוכנית המקורית, אם אתה תרגיש שאתה לא מרוצה אז תנסה להחליף. אבל תן לה הזדמנות, בחייאת. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]()
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() בתוכנית המקורית זה 4x6-8, עם השלמת ווליום למטה אם אני לא טועה..
כרגע אני בחיטוב, אבל זה עבד עליי יפה מאוד במאסה ועליתי עם זה יפה מאוד במשקלים. למרות שאני באמת שוקל לרדת ל4 סטים של 5 במקום 5X5. אבל עזוב אותי פירמידה, פירמידה זה לפוסיס ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אובזיון איך אתה מסביר שתכנית בנפח קטן!! מביאים 7 סטים לחזה 3 סטים לכתף ו3 סטים לקידמית ואחורית
ואצל לייל זה סט אחד לחזה!! 3 סטים לכתף!! ועוד בטווח של 10-12 איך אני אמור לגדול עם זה?? שבתכנית בנפח קטן ואני רואה כאן בתכניות בפורום יש יותר משלושה סטים לחזה!! אני מפחד לתת לה סיכוי חח ואני יודע כמה קשה זה אחרי אימון רגליים כזה לעבוד לגב עברתי את זה אתמול ולא היה לי כח בגלל זה אני מתוסבך עכשיו! ואני לא עושה לעצמי חיים קשים אני ינסה שוב פעם לעבוד רגליים וגב ביחד וניראה איך יהיה..אתמול היה לי קשה כי כל התרגילים ברגליים לא הצליחו לי והכל עבר ממש חרא.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כתפיים אצלו 2 וידיים 1
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
6 סטים גב 4 סטים חזה 2 סטים כתפיים 1 סט לידיים אתה יכול גם לעבוד יום אחד 6 סטים חזה ו0 כתפיים, וביום השני 4 כתפיים ו2 חזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתקן את עצמי התכוונתי לתרגיל אחד לחזה ולא סט אחד לחזה ועדיין 4 סטים לחזה לעומת 7 סטים לחזה בתכנית בנפח קטן זה מעט מידי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני יודע שאתה מנסה לעזור לי
ואני מודה לך!! ![]() הבעיה היא שאני רואה שמביאים כאן תכניות בנפח קטן עם שישה סטים לחזה ובתכנית יש רק 4 אז אני חושש גם כי ברגליים אני מתפתח יחסית מהר מבחינת נפח ומסה ובפלג גוף עליון אני לא קשה להתפתח וזה גנטיקה כי גם לאחי זה ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|