|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() כן אני בשלבי הקריאה של מאמר זה.
תודה. אך תראה את התמונות שהעאלתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בכיף.
איזה תמונה?
![]() |
#3 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() חרא של ערכים היה עדיף לך לקחת סיריוס עם אתה מתעקש על גיינר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה יא חתיכת מסריח מה התגובה הזאת
מה אתה מבאס את הבן אדם הוא רק קנה אתה האבקה, הייתה יכול להגיב אחרת :"הייתה יכול להביא משהו יותר טוב אבל לא נורא פעם הבאה" אני רוצה ליראות מה תגיד אחרי שתיקנה משהו ומישהו יבוא ויבאס לך תתחת ויגיד לך חרא של דבר אחרי שתוציא על זה 400שקל.
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
ומה לא לבאס תבן אדם? חרא של אבקה.. זאת אבקה שמתבססת כמעט כולה על פחמימות הוא היה צריך להתייעץ לפני שהוא קנה תאבקה.. כאילו הוא קנה תגיינר ואז נזכר ש12 סקופים זאת מנת הגשה הוא היה צריך להתייעץ ואז להחליט על מה ללכת.. לא לקנות ואז להתיעץ הבנת שחיפון .? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() המוצר שרכשת הוא מוצר מעולה אתה יכול להיות רגוע, ראיתי כבר עשרות אנשים משתמשים בו ונדיר שמישהו לא מרוצה מהמוצר הזה.
לגבי הוראות שימוש אין צורך להתחיל עם 12 כפות ביום זה 3000 קלוריות תוספת ביום! הייתי מתחיל עם 4-6 כפות ביום, משהו בסגנון הזה: כל בוקר: 2 כפות הגשה + 1-2 כוסות חלב 1%/1-2 גביעי יוגורט + דגנים / פירות / אגוזים. לפני השינה: 2 כפות הגשה + 1-2 כוסות חלב 1%/1-2 גביעי יוגורט + דגנים / פירות / אגוזים. רק ביום אימון, מנה נוספת מיד לאחר אימון: 2 כפות הגשה + מים/חלב + פרי. כמובן שזאתי רק הצעה, אתה יכול לחלק את זה גם בצורה אחרת שנוחה לך, העיקר שבתור התחלה תגיע במומצע ל 4 עד 6 כפות הגשה ביום. מעבר לזה אני מבקש לא לגרור את הפוסט לפסים אישים שלא קשורים לנושא. בהצלחה, שלומיק
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני מעדיף שלא ליפתוח את הפה אני לא ירד לרמה שלך... שתגדל תדבר איתי סבבה?
לך תתבגר בנתיים ![]() ואם מישהו פה שחיף זה לא אני..ThePicture Say all המבין יבין והטיפש ינחש . וזה שאתה קורה לאנשים שחיפונים וחושב שאתה איזה.. זה רק מראה עליך משהו .אבל עזוב כפי שכבר אמרתי יש לך שכל והיתנהגות ודיבור של ילד בן 10 . שאחד המנהלים ירסן את הבחור פה יתן לו אזהרה או באן ככה לא מדברים!. תן כבוד לא חבר שלך ולא בטיח אם הייתה לידי הייתי מפרק אותך על הדיבור הזה.
![]() נערך לאחרונה על ידי DanielP, 09-03-09 בשעה 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בכל מיקרה אם בא לך להמשיך שלח בפרטי
אנחנו סוטים מהנושא.
![]() |
#10 |
|
![]() יאאוווו אתה לא מבין שהוא צודק אבל???!! מסתומרת לבאס אותו ? קנה מוצר בלי להתיעעץ שיסע בתוצאות.. אני יודע שזה נעים במיוחד אבל מה לעשות לפני שקונים משו שיתייעץ אתה יודע משהו שלא יתיעעץ אבל לפחות שיראה את הערכים של האבקה!!! קונה אבקה בלי לראות את הערכים שלה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
חדר כושר: Home sweet home
|
![]() אחי החלק החיובי זה שאם אתה רזה כנראה יש לך חילוף חומרים מהיר ובמקרה כזה צריך הרבה קלוריות והרבה פחמימות ככה שהגוף יפרק את הפחמימות כאנרגיות והחלבון ישאר נטו לשריר
אני ממליץ לך 3-4 סקופים אחרי אימון עם חלב זה יצא לפחות 26 ג' חלבון (אדם רזה לא צריך יותר מזה בארוחה אחת) ואם אתה רוצה סקופ אחת בבוקר עם חלב בתוספת לארוחת בוקר זה כדי להגדיל קל' לתפריט היומי וזהו.. אחי פעם הבאה באמת תתיעץ לפני שאתה קונה אני לפני שקניתי פירסמתי אשכול וקראתי מאמרים פה באתר הוצאתי ערכים עשיתי השוואות שאלתי שאלות ובחרתי... לא נורא תוציא ממנה את המקסימום עד לפעם הבאה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() וואו המון תודות לכם חברים רעננתם אותי וקיבלתי המון מוטיבציה תודות רבות!
תודה רבה לך שלומי על ההצעה ! יקח בחשבון ויתחיל עוד היום! תודות רבות חברים. בן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|